Fijn u nog even telefonisch gesproken te hebben om het verhaal te verduidelijken. Helaas kon ik u bij ons voorgaande gesprek de optie die u zocht niet op onze site bidden, wel hebben wij gesproken over twee alternatieve oplossing waar u naar ging kijken. Jammer om te lezen dat u daardoor de after sales niet goed vindt, maar ik had naast de twee andere oplossing niet de voor u gewenst oplossing. Uiteraard ben ik wel blij dat u uiteindelijk tot het gewenste resultaat bent gekomen.
Hoi Dirk, vervelend dat de montage tegen viel en dat de schroeven dun zijn. Wij leveren bij deze klinken schroeven en patentbouten om op deze manier de klinken te kunnen bevestigen, dat de schroeven dun zijn is voor ons nieuw, welke schroeven waren er precies dun? En waar liep u precies tegenaan met montage? Wellicht hebben wij iets niet duidelijk verwoord in onze beschrijving waardoor wij dit kunnen op lossen? Ik hoor graag van u.
Hoi Peter, Wat vind ik dit vervelend om te lezen. We hebben elkaar net uitgebreid aan de telefoon gehad en willen je graag helpen met een oplossing. Zoals ik aangaf denk ik dat het probleem eenvoudig is op te lossen. Ik hoop dat je zoals besproken de fotos en filmpjes wil sturen want eigenlijk kunnen we altijd een oplossing vinden voor het probleem. - De schroeven kunnen we je uiteraard nieuwe voor sturen als deze beschadigd zijn geraakt. - Het los raken van de deurklink kan je vaak oplossen voor de stift te draaien en de inbus weer goed aan te draaien met eerst de lange en dan de korte kant. - Stiften zien we graag fotos van zodat we het kunnen bekijken en het oplossen. Ik hoop echt dat je de tijd wil nemen om samen naar een oplossing te kijken.
Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.