Doos was open

Doos was open en de deurdranger heeft schade, en trekt de deur niet goed dicht

Doos was open

Doos was open en de deurdranger heeft schade, en trekt de deur niet goed dicht

Snel en volledige service

De simpele manier v bestellen en de snelle en volledige levering zorgen er voor dat ik Mooi Deurbeslag bij vrienden zal aanbevelen.

Snel en volledige service

Mooie deurknop, precies zoals afgebeeld en toegelicht in de omschrijving. Ontzettend simpel om te instaleren met een duidelijke handleiding. Absoluut geen spijt van de aankoop.

Goed en duidelijk

Levering op tijd en de spullen van prima kwaliteit

Top verzorgd, mooie kwaliteit beslag.

Website is heel duidelijk. S’avonds besteld, s’morgens vroeg opgehaald in Leusden. Sets waren compleet en voorzien van duidelijke instructies.

Ziet er mooi uit.

Alles keurig op tijd geleverd.

Goede snelle levering

Mooi deurbeslag zowel voor draai en schuifdeuren.

Goede artikelen, voor eerlijke prijs.

Na wat leveranciers vertraging is het toch goed geleverd.

Mooi beslag, prima prijs

We hadden een aantal vragen en we waren netjes en snel via de chat functie geholpen. Het is netjes verpakt aangekomen en beslag is degelijk en was niet al te duur.

Prima kwaliteit

Nieuw deurbeslag, ziet er prachtig uit

Goed en mooi materiaal, snelle levering

Goed en mooi materiaal, was op zoek naar antraciet en is gelukt bij jullie. Snel geleverd ook. Blij mee

Prettige website, prima product

Het is een fijne website en werkt makkelijk. Daarnaast is het een prima product. Wel zijn de deurklinken iets kleiner dan onze vorige dus dat is even wennen.

Leuke verpakking!

Ondanks dat mijn bestelling niet groot was het leuk en smakelijk verpakt. Alleen de speurneus korting heb ik niet kunnen vinden.

Top product

Eerst telefonisch advies gevraagd,goed geholpen Snel geleverd,mooi product

Zeer mooi deurbeslag!

Heel mooi deurbeslag, chique en stevige uitstraling. We moeten ze nog bevestigen aan de deuren, maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat ook heel mooi wordt.

Volledig tevreden

Deurbeslag compleet en snel geleverd mooie zware kwaliteit. Top.

Goede kwaliteit, goede prijs

Mooi assortiment, duidelijke beschrijving. Levering duurde iets langer omdat het niet op voorraad was. Had even proactief gemeld mogen worden. Na contact snel en duidelijk antwoord.

Erg blij mee!

Mooie producten en super snelle levering. Nog mails bedankt!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.