Erg blij mee!

Mooie producten en super snelle levering. Nog mails bedankt!

Mooi en snel geleverd

Zie boven

Mooi product

Mooi product, netjes en op tijd afgeleverd

Goede service, netjes verzorgd en prachtig deurbeslag

Gewoon helemaal goed. Werd nog nagebeld om een en ander te checken. Kwaliteit is hoog.

Niet goed

Producten worden anders beschreven als hoe ze zijn. Er wordt gesproken over een professionele poedercoating maar dan blijkt het met de kwast geschilderd! Houdbaarheid gelijk nul. Als je de spullen terugstuurt mag je ook nog deverzendkosten betalen. Volgens telefonische aanwijzing spullen terug gestuurd maar de verzend kosten werden niet verrekend.

Mooie producten voor een goede prijs

Snelle verzending en precies zoals je verwacht van de website.

Goede producten en service

Er was een product beschadigd. Dit heb ik gemeld en heb gelijk de volgende dag een nieuw product ontvangen. Top service!

mooi deurbeslag

Kierstandhouder ziet er mooi en degelijk uit. Het opvulblok voor onze kunststof opdekdeur is eigenlijk 2mm te dun. 20mm zou eigenlijk 22mm moeten zijn. Ik heb er nu zelf een plaatje van 2mm onder moeten maken plaatsen om de zaak mooi sluitend te krijgen.

2 deurkrukken besteld en telefonisch super behandeld. Dank hiervoor! Ga zo door

Goede dienst

2 stuks bestelled: een toiletslot en een deurstopper uit messing. De levertijd was eerder dan vervacht. Alleen, een kant van de toiletslot was niet goed gepolieerd, maar de defekt was bijna onzichtbaar.

Mooie producten goede service

Na contact over waarom producten nog niet waren verzonden gewoon een eerlijk antwoord gehad zonder poespas. Overal gaat wel eens iets niet goed dus dan is het voor mij ook geen probleem. Ik heb alsnog de volgende dag alle producten ontvangen. De kwaliteit van de producten is super, de prijs daarbij ook. Producten zijn ook erg netjes verpakt moet ik zeggen.

Strak deurbeslag

Bestellen en afleveren prima kan niet beter. Product aanzich is minimalistisch en toont strak, toch had ik er graag een veer in gezien (ipv extra stift. ) ivm doorgangen wat minder strak oogt. Wat kwaliteit betreft gaan we zien.

Snelle levering Mooi product

Snel geleverd en zier goed uit

Mooi deurbeslag en snelle levering

De schroeven die erbij zitten zijn waardeloos

Zie hier boven

Kwaliteitsbeslag conform afspraak geleverd

Na mijn eigen ervaring mbt kwaliteit peoduct en levering heeft ook mijn dochter deurbeslag afgenomen

Snel geleverd en prima materiaal

Goede sevise

Mooie klinken, goede kwaliteit

Hele mooie klinken ontvangen. Ze zitten inmiddels netjes gemonteerd op de deuren, heel blij mee.

geweldig

zondag besteld en dinsdagmorgen in huis

goed product.

Naar lang zoeken had ik eindelijk gevonden een draaibare deurknop was voor mij dochter vond hem mooi en zeer tevreden.

spullen voldeden aan verwachting.

Correct snelle levering en mooi product.

Heel blij met onze nieuwe deurklinken Snelle levering en mooie kwaliteit.

Snelle levering en mooi deurbeslag!

Super goede service en klantvriendelijkheid

Super goede service en snelle levering

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.