Product voldoet volledig aan de verwachtingen

Product voldoet volledig aan de verwachtingen

Na 10 dagen nog niet geleverd

Heel vervelend dat deze nog steeds niet geleverd is. Ook reactie eerste keer niet oke. Eerste bestelling goed geleverd maar deze niet. Heel jammer.

Mooie producten en degelijk

Klein beschadiging snel hersteld … top

Alles wat je nodig hebt; goede productemn, vriendelijke medewerkers en kennis

Het is heel fijn dat je uitgebreid te woord gestaan wordt als je belt en dat men ook met je meedenkt.

Vanaf bestellen tot leveren is prima gegaan en de bestelling ziet er uit zoals beschreven

Mooi, top kwaliteit

Goed product, top kwaliteit. Makkelijk te monteren

Snelle levering en goede materialen

G

Mooie stevige producten

Na mijn bestelling konden we een paardagen later de steunen ophangen. Ze zijn zwaar en stevig qua materiaal. Pluggen en schoeven warwn netje meegeleverd. Tit onze verbazing misten wij 2 steunen. Mail gestuurd en wij kregen meteen bericht op een zondag Wat ik zeker niet verwacht dat de 2 steunen worden opgestuurd. Deze krweg ik 2 dagen later. Heel fijn dat een bedrijf meteen een reactie terug stuurd. Echt een top services.

Goed en snel en veel keuze van kwaliteit.

De hele transactie ging snel en goed, ben heel tevreden over de spullen en se service.

Mooi en degelijk deurbeslag!

Mooie zware kwaliteit deurkrukken, wij zijn een blij mee!

Snel geleverd en goed contact via customer support

Goed en vriendelijk in contact. Snelle verzending. Echter betalen voor retour zending vind ik persoonlijk niet gewenst.

Is allemaal prima en snel verlopen

Was maar een heel kleine deurknop, waarover ik niet veel anders kan schrijven dat ik tevreden ben. Wel was het zo dat ik een lagere schroef moest aanschaffen.De meegeleverde schroef was te kort, Voor een volgende klant graag meerdere schroeven erbij leveren.

Hele slechte service

Deurbeslag besteld maar de gaten van het sleutelgat en de gaten voor de schroeven er naast komen niet overeen terwijl dat toch standaard is. Mijn man heeft Mooi Deurbeslag gemaild maar tot een oplossing komt Mooi Deurbeslag niet. Dus toen maar bij een bouwmarkt een ander vierkant zwart slotplaat gekocht. Heel slecht dat er niet meegedacht aan een oplossing.

Goeie sevice

Alles word snel en goed geregeld met mooie producten

Ruim assortiment

Veel mooie producten Snelle levering Compleet Duidelijke site Kortom , zeker aan te bevelen!

Goed verpakt, verstuurd, mooi klinken

Zeer tevreden. Snelle levering en netjes verpakt

Prachtig voor een scherpe prijs

De deurklinken zijn mooi vormgegeven en afgewerkt. Ze zijn vergelijkbaar met modellen van andere merken die 3x zo veel kosten of nog meer en werden snel geleverd.

mooie en van goede kwaliteit klinken en afdekplaatjes gekocht

ik zocht zwarte en strakke klinken met afdekplaatjes en het past precies in wat ik voor ogen had. Het was makkelijk kiezen met duidelijke foto`s

Heel hulpvaardig en denken met je mee.

Ik had sloten besteld, maar deze waren anders dan de klinken die ik al had. We hebben een aantal keer met elkaar gemaild om een passend slot te vinden. Zonder problemen kunnen ruilen en nu kunnen de deuren op slot.

slechte services

Goedemiddag, Bij mijn bestelling was geen beschrijving van het monteren van de brievenbus bijgevoegd overigens zijn de schroeven die bijgevoegd zaten veel te lang, ik had het idee dat ik onderdelen miste. Ik heb gebeld en contact gehad met jordy Blanken en mijn bevindingen uitgelegd. Volgens de leverancier klopte alles, en mij werd verteld dat ik gaten moest boren in de deur, ja ha ha die zaten er nog in van de vorige brievenbus dus plaatsen geen probleem. maar de beschrijving zat er niet bij, ik heb nog steeds het idee dat ik onderdelen mis maar kan dat niet controleren dus vroeg ik om de beschrijving. Tot heden deze niet ontvangen.jammer heel jammer.

Aanrader!

Scherpe prijs en snelle levering!

Gewoon goed !!

Gewoon goed, snel geleverd, mooi materiaal

Eind goed al goed..

Een aantal artikelen besteld waarvan één stel deurkrukken beschadigd was, dit werd onmiddellijk kosteloos opgelost. Verder is er twee x een verkeerd type wc slot geleverd en ook in een verkeerde nikkel kleur, maar ook dit is opgelost. Ander type besteld en retourticket ontvangen. Ik wacht nog op teruggave van het aanschafbedrag voor het geretourneerde wc-slot inclusief de verzendkosten vanwege de verkeerde levering maar ik ga er vanuit dat dit goed komt. Mijn eindconclusie: mooie producten, goede prijs/ kwaliteit verhouding en prima service. Communicatie kan iets beter.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.