Top !

Niet prijzig en vligensvlug geleverd (zelfs naar België ! )

Goeie spullen!

Een goeie leverancier

Hordeur kwam tegen buitendeurkruk. Had aangepaste deurkruk nodig. Gevraagd of men dit in het assortiment had,bleek moeilijk te vinden te zijn in België. Zeer snel antwoord gekregen via mail en via de link kon ik meteen het aangeraden artikel zien en bestellen.Snelle levering, stevige mooie kruk waarbij de hordeur nu gewoon kan sluiten zonder dat de kruk in de weg zit.Was ook heel makkelijk te installeren! Kwaliteit,prijs,dik ok! Zeer tevreden klant.

Mooi deur beslag maar een drama met installeren

Wij hebben de Nova lijn gekocht bij mooideurbeslag.nl en hebben daar helaas spijt van. Het ziet er mooi uit maar installatie is vreselijk. Pinnetjes zelf zagen etc etc en verkeerde schroeven erbij. Nu eindelijk alles geïnstalleerd is vallen om de haverklap deur klinken af omdat ze niet blijven zitten als je een deur aantrekt. Al meerdere malen opnieuw losgemaakt en weer vast gemaakt maar het helpt allemaal niet. Achteraf had ik nooit voor deze website gekozen. Mijn advies zou zijn om je te laten informeren bij een bouwmarkt en daar deur beslag te kopen.

Prima materialen

De bestelde materialen werden op tijd geleverd en waren van goeie kwaliteit. Montage ging, zoals was aangegeven, makkelijk.

Duidelijke website, goede omschrijving van de producten. Fijn, die montage handleiding. Goed op de hoogte gehouden van transport, klopte allemaal.

Mooi beslag en goede beschrijving via de QRcode

Snelle levering en prima link naar de beschrijving. De klinken hangen bij beide deuren wel een beetje en dat krijg ik niet beter afgesteld.

Goede producten

De bestelde deur klinken werden snel geleverd. Makkelijk te monteren en zien er top uit.

Zag er net zo uit als op de site, mooi.

Reageert slecht of niet per telefoon en mail

Vrijdag 29 april de bestelde trekbel ontvangen. Bestelling bleek echter niet volledig. Foto’s en reclamatie verstuurd per mail. Maandag 2 mei gebeld, neemt niet op, Nogmaals gebeld op 6 mei en gesproken met Jeanine. Door ziekte van collega waren ze helaas slecht bereikbaar . Jeanine heeft dezelfde dag de ontbrekende onderdelen opgestuurd welke ik 7 mei heb ontvangen. Prima service..

perfect geregeld allemaal!

Belde voor wijziging bestelling, keurig voor elkaar gemaakt.

Mooie spullen!

Alles was netjes verpakt en snel geleverd. De spullen zien er netjes en degelijk uit!

Super mooi, snel geleverd

Erg mooie kwaliteit, compleet en netjes snel geleverd. Keurige service

Slechte kwaliteit

De klink is zonder veer , lichte aluminium , deze zal snel kapot zijn

Goed materiaal, efficiente afhandeling

Goed materiaal, zoals aangegeven bezorgd, en retourzending (van deel van de bestelling) snel en efficient afgehandeld

Mooi spul, niet te duur

Snel en compleet geleverd, sloten beslag voor in totaal 7 deuren. Goede kwaliteit materialen. Ik ben er blij mee.

Goede kwaliteit

Heel erg oplossingsgericht.

Na een slechte start en een teleurstelling ben ik gebeld en is er een mooie oplossing geboden. Ik ben erg blij hoe dit is opgelost.

Snelle service en mooi deurbeslag.

De werkdag erna werd het deurbeslag geleverd. Top! Het zag eruit zoals beloofd.

mooi verpakt

mijn ervaring is goed.

Prachtig materiaal!

Ik kende de spullen al, dit is m'n tweede bestelling, er volgen er zeker meer!!!

Prima website

Voor het eerst besteld en alles is prima verlopen. Gewoon goed dus!

Super mooie stoere uitstraling

Makkelijk te plaatsen, strak en opvallend

Slechte kwaliteit en service!

Probeer deze firma al ruim 2,5 maand tevergeefs te bereiken. Voor 400 euro aan deurbeslag besteld, maar de deurklinken raken na een week alweer los. Leuke prijzen, maar slechte kwaliteit. Niet aan te raden dus..

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.