Prachtig deurbeslag en handig te monteren

Het bestellen ging super gemakkelijk. De levering erg snel. Het beslag zag er prima uit en voelde kwalitatief ook goed. Erg mooi spul voor een prima prijs!!!

Super goede service en kwaliteit. Ben enorm tevreden

Snel en goed betaalbaar produkt.

Sloten besteld, de volgende dag werden ze bezorgd. Inclusief bezorgkosten stukken voordeliger dan de bouwmarkten!

Deur beslag is zoals de naam mooi en chic.

De retour voorwaarde vind ik niet goed. Als ik bij de concurrent een deur beslag retour stuur, kan dat gratis ook als is die bij de concurrent wat duurder. Bij jullie niet. Jammer

Mooi materiaal voor de juiste prijs

Vlot, goed, volledig naar vewar

Snel geleverd en mooi!

Snel geleverd en mooi!

Kan ik nog niet beoordelen

Mijn bestelling retour gestuurd wegens defect nu afwachten

Mooi beslag goede kwaliteit

Mooi beslag van zware kwaliteit. Goed verpakt ook. Snelle levering. Helaas waren de pennen niet lang genoeg, waardoor het niet meteen gemonteerd kon worden. Zelf langere pennen moeten kopen, dat was een beetje jammer. Maar nu zit het prima

ik vind de bijgeleverde schroefjes van een slechte kwaliteit. de kopjes zitten veelal niet recht op de stift. en de sleufjes zijn niet allemaal gelijk. beter was het om torx schroefjes te gebruiken. voor het overige diktevreden.

Positief en betrouwbaar

Retour werd goed verwerkt. In de showroom langsgaan was ook top. Nieuwe bestelling werd vlot en correct geleverd.

Is een goed product

Zie er stevig uit en met de boormal gemakkelijk te gebruiken

Mooi product

Perfect gecommuniceerd

top product

na even puzzelen hoe het moest merk je dat het wel van kwaliteit is . het is zeer degenlijk spul

Goede levering, slecht product

Deurklink was snel bezorgd, echter montage koste veel tijd. Uit de verpakking draaide de deurklink heel stroef. Dit leek te komen door een slecht ontwerp en verkeerde toleranties. Uiteindelijk de veerring moeten demonteren om bij 3 vulringen te komen. Deze uiteindelijk geveild en vervolgens weer gemonteerd. Vervolgens bij montage kwamen de schroeven tegen het binnenwerk van de deur aan. De schroeven heb ik uiteindelijk moeten afslijpen. Mooie deurklink voor de handige harry met tijd.

Ik miste een klein onderdeeltje heb gebeld werdt gelijk opgelost en kreeg er zelfs meer van opgestuurd En het deurbeslag is prachtig dus beter kan in mijn opinie niet

Snelle levering mooie klinken

Voor deze prijs zeker mooie goede klinken alleen de schroefjes die erbij zaten waren echt 3 keer niks en hebben daar nieuwe voor moeten kopen

Snelle levering goede kwaliteit

Het materiaal is goed. zijn duidelijke foto's en omschrijving op de website. Snelle levering

Mooie Deurkrukken, slechte schroeven

De deurkrukken zagen er prima uit, en was ook netjes op tijd geleverd. alleen voor de bevestiging zaten er gleuf schroeven bij. deze zijn niet ideaal voor de montage omdat deze makkelijk beschadigen, en aangezien deze zwart waren, was dit dan ook duidelijk te zien. liever zou ik hiervoor kruiskop of torx hebben.

tevreden

de site is duidelijk en het is mooi materiaal en eenvoudig te monteren

Goed, mooi, snelle levering

Fantastische service!

Goede prijs, zeer goede kwaliteit, snelle levering en uitstekende service!

Snel en goed!

Goede kwaliteit tegen een mooie prijs!

Mooie deurklinken maar slechte schroeven

Onze vorige deurklinken begonnen los te zitten en om niet weer dezelfde gaatjes te gebruiken hebben we voor deurklinken met schild gekozen. De deurklinken zijn mooi mat zwart en functioneren goed. Alleen de bijgeleverde schroeven kun je beter niet gebruiken. Ze beschadigen snel en gaan niet makkelijk het hout in. Uiteindelijk hebben we zelf maar nieuwe zwarte schroeven gekocht en dat ging een stuk beter.

Prachtig product

Hele mooie, stevige deurklink en snel geleverd.

Goede ervaringen.

Mooie spullen snelle levering.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.