Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van deurbeslag. Enkel meegeleverde schroeven waren waardeloos.

Snelle levering, mooie deurkruk, ligt goed in de hand

Zie hier boven

Uitstekende service en goede producten

Niet tevreden

Schroeven breken af, alles is krom. Gaten verkeerde kant verzonken.

Snel gelaverd

Snel geleverd, helaas de spanjolet werkt niet zo goed.

Eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd, goede prijs

Eenvoudige bestelprocedure, snel geleverd, goede prijs dat vat het eigenlijk allemaal samen.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Zeer tevreden. Snel en netjes geleverd en mooie kwaliteit

Uitstekende service en snelle levering.

Zie hierboven

Kwaliteit en snelheid correct en zoals je kunt verwachten

Zeer tevreden met de bestelde zwarte espagnolet en zwarte handgreep.

Geweldige ervaring van website tot installatie!

Wat een mooi bedrijf! Ik ben zeer tevreden over het gehele process van aankoop tot ontvangst. Fijne en goeie communicatie, snelle levering (in Spanje!), hele mooie producten, wat een kwaliteit en zeker gezien de prijs, en fijne hulp (online handleiding) met installatie. Ik kom terug en raad deze webwinkel 100% aan. Mvrgr, een heel tevreden klant.

Mooi deurbeslag

Mooi deurbeslag, echter kwam het in een kapotte doos aan met de koerier. Direct alles gecontroleerd en de set was gelukkig compleet. Ik heb andere schroeven moeten gebruiken want ik kreeg de meegeleverde schroeven met geen mogelijkheid de deur in. Buiten deze 2 minpunten om ziet het er super strak uit en ben ik erg tevreden.

Slechte schroeven

Wat een waardeloze kwaliteit. Het was niet superduur maar tegelijkertijd ook niet goedkoop. Voor mij wel een slechte prijs/kwaliteit verhouding. - geen montagevoorschriften bijgevoegd - boterzachte schroefjes (geen kruiskop), onmogelijk om netjes af te monteren. - het deurbeslag van de toilet vergt improvisatie. De deurdoorvoer voor de knop om het toilet op slot te draaien moet je kennelijk zelf maar op maat zagen. Door het gebrek aan een handleiding zag ik geen andere mogelijkheid. Een simpele klus van 4 deuren waar ik lang mee ben er lang mee bezig geweest. En ik ben zelf maar andere schroeven gaan halen bij de bouwmarkt.

Duidelijke site en snel geleverd

Fijne site en snel geleverd , goed spul

redelijk snel geleverd en bij retour nog sneller afgehandeld

Goede service.

Zelf verkeerd besteld. Was geen probleem. .

Zoals verwacht een goede zet

Mooi product

Vandaag besteld morgen in huis.

Vandaag besteld morgen in huis .

Mooie uitstraling. Mooi zwart en alles compleet.

Keurig verpakt en tegen een goede prijs kwaliteitverhouding geleverd.

Een kwalitatief mooi product

Inderdaad mooi deurbeslag

Bestelling goed en snel geleverd

Heel mooi product, goede kwaliteit en snelle levering wat wil je nog meer

Mooi deurkruk voor superprijs snelle levering en gemakkelijk

Goed,snel en mooi!

Bestelling was snel binnen en de bestelde materialen zijn mooi en maar verwachting.

Niet verwacht

Mooi ingepakt .snel geleverd, en super mooi. Hier ga ik vaker op bestellen.

Snel en super leuk verpakt.

Het ziet er goed uit en zit in een leuke verpakking.

Top kwaliteit

Top kwaliteit. Super snel bezorgd zonder beschadigingen zoals het hoort. Eenvoudig te monteren

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.