Snelle levering, mooie producten

Blij en tevreden met de producten, zien er mooi en stevig uit. Levering was ook vlot, en goed ingepakt.

Poppenspul

Het binnenwerk echt waardeloze kwaliteit. Als je vrij en bezet garnituur besteld past de binnenkant wel over de stift maar de buitenkant niet. Echt nooit meer!!

Een hele scherpe prijs voor mooie kwaliteit

Prachtig jaren ‘20 deubeslag voor onze gerestaureerde schuifseparatie, overal gezocht en gevonden voor meer dan 100 euro. Toen Mooi Deurbeslag gevonden en deze mooie kwaliteit grepen gevonden voor een fractie van de prijs bij de ‘concurrentie’. Snel geleverd. Echt mooie kwaliteit!

Ruime keuze en snelle levering

Per telefoon goed geholpen.

Kwalitatief hoogstaand product met zeer correcte prijs

Kwalitatief hoogstaand product met zeer correcte prijs zeker een aanrader voor iedereen.

Goed geholpen

Goed geholpen, snelle service en levering en evt. problemen worden netjes verholpen.

Goed product en mooi!

Mooi product en snelle levering !

Precies zoals op afbeelding. Mooi product !

Helemaal goed!

Zelf deurkrukken besteld, zien er echt heel mooi en degelijk uit. Alles compleet incl schroefjes en inbussleutel, heel fijn. Werd snel geleverd!

Super mooi deurbeslag

Stevig en supermooie deurbeslag, we zijn super tevreden met de kwaliteit.

Bij twijfel eerst bellen.

Keurig en vriendelijke bediening. Catalogus komt niet overeen met wat je(denkt)besteld te hebben!! Goed opletten met de omschrijving. Zou zeker terug gaan voor een volgende bestelling.

Mooie zwart, zwaar van gewicht! Goede kwaliteit!

Geweldige service en ondersteuning

In eerste instantie uiteraard prachtig deurbeslag, goede kwaliteit en ook verhouding in prijs zeer tevreden. Maar daarnaast ben ik erg te spreken over de klantenservice, die mij zeer snel en netjes te woord stonden en bleven helpen tot mijn probleem was opgelost.

Heel mooi en op tijd geleverd

Ruim assortiment met een super snelle levering. Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Top matriaal snelle levering

Zeer fijne zaak

Snelle levering en alles keurig netjes verpakt.

Prima advies, snelle levering

Snelle levering en een mooi product

Snelle levering en een mooi product

Grote keuze, snelle levering.

Een enorm aanbod en een snelle levering.

Prachtig deurbeslag en snelle, nette levering

Uitstekende service en vriendelijke eigenaar

Voor onze schuurwoning waren wij op zoek naar deurbeslag. Ik werd vriendelijk geholpen en een heel “proefpakket” met deurbeslag, klinken en vrij/bezet werd meteen verzonden. Zeker een aanrader om bij deze winkel te kopen, de persoonlijke aandacht is fijn!

Zeer snelle juiste levering !

Aanrader , prijs+ kwaliteit goed!

Snelle levering en kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.