Goede en snelle levering

Prima product en de volgende dag al geleverd

Zwaar beslag

Mooi zwaar beslag, jammer dat er schroefjes bij geleverd worden i.p.v patent boutjes. Haalt het product naar beneden.

Snel en correct geleverd

Goede website, helder en duidelijk. Kwaliteit van het product is goed.

Kwaliteit

Kwaliteitsproduct en een geweldige keuze.

Perfecte klantenservice en prima product

Deurbel-drukker gekocht. Duurde wat langer dan verwacht voordat hij er was. Super goed en vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon! Product voldoet aan verwachtingen.

betaalbaar mooi

in één woord: geweldig mooi beslag!

Snelle levering ondanks dat er 6 tot 8 weken levertijd was toch binnen 3 weken geleverd goede kwaliteit zeer tevreden met mooi deurbeskag

Goede kwaliteit en snel geleverd tegen concurrerende prijs

Gewoon goed

Mooie producten. Goed verpakt en snel geleverd.

Geweldig mooi beslag

Mooi modern zwart deurbeslag goed verpakt en duidelijke handleiding

Super snelle levering en zeer attent aan de telefoon!

Levering snel en volgens bestelling

Mooi deurbeslag

Uitstekende producten en service.

Uitstekende producten en service.

Helemaal top!

Een top bedrijf die met je meedenkt . Een top product voor top kwaliteit! Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit

Op de website was het product goed beschreven, waardoor het erg duidelijk was wat ik kon verwachten. Na het bestellen had ik alles al snel binnen en kon het product gemonteerd worden. Het materiaal is mooi, voelt egaal aan en precies zoals eerder beschreven stond. Al met al zijn wij tevreden met onze aankoop en hebben we ons Interieur kunnen verfraaien.

Beslag is van goede kwsliteit

Zonde dat niet overal de nylon ringen op de greep zaten en de bijgeleverde schroeven net iets te langs zijn. Met een interne veer zou het produkt 5 sterren krijgen. Materiaal is top!!!!

Mooi deurbeslag

Mooi, degelijk deurbeslag. Past goed en snel te monteren. Snelle levering.

Snelle levering en goede service

Super snelle levering bij dit bedrijf alles in 1x goed. Ook leuk dat er een klein presentje bij zat voor sinterklaas. Heel tevreden!

Mooie deurklinken

Deurklinken besteld en erg Mooi. Snel in huis en goeie spullen. Montage video is fijn!

Hele snelle service! Goede kwaliteit!

De site is fijn en overzichtelijk. Kon makkelijk vinden wat ik zocht. Na het bestellen kreeg ik goede informatie over de bezorging. En zelfs een dag eerder dan verwacht had ik mijn bestelling al in huis. Top service!

Bestelling gedaan maar ik had zelf verkeerde type deur beslag besteld en heb gebeld toen ontdekken zij dat er ook een foutje op de site stond ze hebben mij het andere type toe gestuurd voor de zelfde prijs.

Super mooie deurklink.

Heb ik wel weggegeven aan mijn schoonvader, kon hem toch niet toepassen in eigen huis.

Het was er snel ,en ziet er mooi en degelikk uit !!

Na lang zoeken ,ook bij een praxis ,gamma enz Niet gevonden wat we zochten ! Op internet kwamen we de goede keuze tegen ! Het is degelijk en ziet er werkelijk mooi uit ! Prijs ,kwaliteit is wel oke ! Echt een aanrader om hier een kijkje te nemen en natuurlijk te kopen !!

Super service!

Het badkamerslot wat ik besteld had bleek niet snel leverbaar en hoorde schijnbaar ook niet bij de klinken die ik had. Medewerker heeft dit gewijzigd en de volgende dag had ik alles binnen. Top!

Prachtig!

Erg blij mee

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.