Mooi strak

Mooie degelijk deurbeslag Alleen zou ik voor monteren afbeeldingen ook handig vinden

Mooi afgewerkt deurbeslag!

Wij zijn zeer tevreden met de levering en de afwerking van het zwarte deurbeslag. Helaas waren er geen up to date filmpjes over het monteren van deze type. Ook moesten we een metaal vijl aanschaffen, omdat het niet op de sloten pastte.

Doen wat ze beloven

Snelle en goede aankoop

De fermo deurklinken zijn stevig en mooi afgewerkt. Een aanrader! Wij hebben deze gebaseerd op het intersteel L/L model, maar deze vonden we te duur om overal te plaatsen, dus is de fermo deurklink een goede vervanger die hier op lijkt.

Mooi maar een kanttekening

Er is geen plastic ring tussen deurkruk en plaat Jammer want het ziet er niet zo af uit

Super mooie

Mooie deurbeslag en snel geleverd .

Snelle levering en mooie producten

Hoewel mijn deurbeslag nog niet op de deur zit (want 14 weken levertijd) toch alvast een 1e indruk. Snelle levering, prima verpakking en de kwaliteit lijkt prima. Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Uitstekend gewoon

Snel correct en goed

Kwaliteit voor een goede prijs

Snel in huis. En erg blij met de goede kwaliteit

Goede service en snelle reacties!

Ik kreeg eerst een artikel tekort en daarna het verkeerde artikel toegestuurd. Kan gebeuren, maar door de snelle reactie en actie super opgelost.

Goede koop

Handige site, ruime keus en na telefonisch hulp precies wat we zochten.

Goede overzichtelijke website en snelle correcte levering

Keurige website en snelle levering.

Alles was picobello

Gemakkelijk te plaatsen , super

Klinken waren mooi, maar te zwaar en hingen naar beneden.

Zie hierboven.

Snelle levering en goed verpakt. Producten zijn exact als omschreven op de website, monteren zal echter nog een 5 a 6 weken duren tot de deuren geleverd zijn.

Duidelijke site en snelle service

Tevreden over de aankoop.

Mooie, degelijke klinken. Vlotte service

Goed maar later bezorgd

Zal zeker blijven bestellen

Snelle correcte levering

Mooie site Goede producten Snelle service

Goed product voor de prijs

Graag even contact opnemen. We hebben namelijk geen factuur ontvangen. Deze willen we graag ivm bouwdepot. Graag dus even de factuur sturen.

Snelle bezorging, goed materiaal

Mooi beslag voor een redelijke prijs. Informatie op de website was uitgebreid, dus kon ik goed online het goede beslag uitzoeken.

Mooie deurklinken

Mooie deurklinken

Snel en goed

Alles op voorraad, binnen een dag geleverd

Mooi spullen en servicegericht

Geweldig mooi (zwart) deurbeslag. En mocht er iets niet naar je zin zijn dan wordt e.e.a. naar tevredenheid opgelost.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.