Prima levering

Duidelijke site, prima prijzen en snelle levering!

Mooi deurbeslag!

Ziet er mooi uit, fijne klantenservice en iedereen blij! Ik bestel de volgende keer zeker weer!!

TOP, een dikke 10!

Nette service, super snelle levering, je bestelling is te volgen en je krijgt zelf montage instructies. Zo hoort het! In 1 woord: dikke 10!

Snel geleverd, mooi spul

Snel geleverd, mooi spul

Mooi compleet beslag

Elke set wordt geleverd met bijpassende schroeven en imbus sleutel. Keurig verpakt per set en in stevige verzenddoos geleverd. Beslag voor badkamer en toilet ziet er stijlvol uit. Echt net zo mooi als op de foto’s.

Mooi!

Prachtig mat zwart deurbeslag gekocht uit de Nova serie, voelt stevig aan en straalt kwaliteit uit. Levering is ook super snel.

Goede kwaliteit, snel geleverd en niet duur. Precies wat je nodig hebt! 1 verbetermogelijkheid; er zat geen gebruiksaanwijzing bij. De uitleg is via Youtube ook makkelijk te vinden, maar het zou makkelijker zijn als het erbij zat.

Prachtig!

Heel erg blij met t retro slot. Ziet er mooi en degelijk uit. Heel blij mee.

Prima kwaliteit en snelle levering!

Prima kwaliteit en snelle levering.

Top!!! Snelle verzending en goede service!!!

Top!! Snelle verzending en goede service!!

Prima en goed geleverd

Prima, goed te bestellen en levering

snelle en goede service

prima prijskwaliteit verhouding voor hetgeen we besteld hebben.

schitterend mooi deurbeslag

Super mooi deurbeslag. En vooral erg belangrijk, het is erg stevig.

Functioneel goed kwaliteit minder

Werkt goed! Alleen vind kwaliteit niet echt geweldig. Voor de rest snelle levering en goede service.

Mooi deur beslag goede kwaliteit

Zeer snel geleverd netjes verpakt en zeer mooi deur beslag ik ben zeer tevreden over het deur beslag.

Boven verwachting

Leuke deurklinken voor een goede prijs. Heb gelijk het hele huis ervan voorzien. Blij met het resultaat.

SUPER KWALITEIT EN FANTASTISCH ONDERSTEUN

HEEL BLIJ MET MIJ BESTELING

Mooi en degelijk

Mooi en degelijk makkelijk te monteren maar de schroefjes die er bij zitten zijn van hele slechte kwaliteit.

Top kwaliteit producten en snelle levering

Aangezien de prijs niet bizar hoog is, is het meestal de vraag of het product wel kwaliteit heeft. En dat heeft Mooi Deurbeslag bewezen. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn! Snelle levering en op de service is ook niets aan te merken.

klasse krukken

snel en correcte

Prachtig beslag en prima levering

Het veiligheidsbeslag is zeer mooi en heel stevig en kwalitatief. De installatie verliep vlot zoals omschreven op de bijgevoegde handleiding. De levering was zeer snel. Top product!

Prachtige zwarte deurklinken besteld voor een mooie prijs. Een mooi degelijk product, dus dik tevreden.

Goed verloop van bestellen naar ontvangen.

Ook de retour snel afgehandeld.

Mooie stijl, strak design.

Snelle levering en ook nog eens mooi materiaal!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.