Goede kwaliteit, snel geleverd

Perfect!

Snelle levering.

Mooie producten en goede service

Mooie stijlvolle deurklinken, die naadloos passen op zeer oude deuren van ca. 90 jaar oud.

Ver boven verwachting

Mijn gedachte was , voor dat geld kun je niet veel verwachten , Maar het is echt heel goed .Wij willen ons hele huis aanpassen .

Goed snel en duidelijke site.

Web pagina is duidelijk overzichtelijk. Eenmaal besteld snel in huis en mooi schade vrij verpakt en geleverd dus.

Zeer goed!

Mooie jaren ‘30 deurklinken besteld. Snel geleverd, Goed verpakt, en heel erg mooi afgewerkt.

Mooi!

Mooie set deurbeslag tegen een scherpe prijs en snel geleverd!

Mooie greep

Voldoet aan de verwachting.

Snel en goed!

Snelle levering 3n precies als verwacht de juiste spullen.

Ziet er precies zo uit als verwacht.

Mooie producten!

Verrassend goede kwaliteit.

Mooie producten en top service

De producten die ik heb besteld zijn mooi en van goede kwaliteit. De service is top en de levering snel. De communicatie is tot en met de levering ook super.

De bestelde sets deurklinken waren volgende dag in huis, zeer goede prijs en kwaliteit.

alles naar wens ontvangen,alles ziet er ook netjes uit!

Geen negative melding te maken,alleen bij het vast zetten van de rozetjes stuite ik op een probleem,als er een slot in de deur zit kun je rozetjes niet aan twee kanten vastschroeven,doordat de deurklinken vast zitten met een inbusboutje blijft het wel zitten het is alleen geen mooi gezicht (helaas)!

Alles oké en goed. Een punt: ik had proberen bij aantal in retourmail er een aan toe te voegen. Daar geen reactie op gehad, en dat is jammer.

prima materialen en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de bestelde artikelen. Op de website verdient het aanbeveling om de omschrijving an het toilet-badkamerslot aan te passen. Het betreft nl geen slot maar een slotbediening. Ik dacht een complete bestelling te hebben geplaatst doch bij ontvangst bleek dat niet zo tezijn. Ik had 10 paar deurkrukken, twee toilet-badkamersloten en 8 inloopsloten. Echter voor de toiletten kwam ik dus de sloten tekort. Bij besteld en toch zeer tevreden.

Mooie kwaliteit, snel geleverd en prima prijs.

Got

Goede levering

Snelle en correcte levering

Snelle levering, goede producten.

Mooie producten en snelle levering.

Duidelijke webshop, tijdige comms ivm bezorging. Alles incl retourbon overzichtelijk in de doos. Heldere Jip en Janneke instructies. Kortom: prima dus.

Lekker snel en een goede prijs!

Bovenstaande + het aantal sterren zegt genoeg ;-)

Snel in huis Mooie zwarte stevige deurklink

Snel geleverd en mooi beslag. Alleen wel jammer dat er geen patentbouten bij geleverd zijn.

Vlotte afhandeling

Geleverde goederen voldoen aan de omschrijving, snelle levering. Tot zover zeer tevreden.

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.