Heel goed.

On line besteld en kon diezelfde dag in Leusden het deurbeslag ophalen. Ook de kwaliteit hiervan is zeer goed.

Perfect wat ik zocht en netjes op tijd geleverd, top!

Perfect wat ik zocht en netjes op tijd geleverd, top!

Absoluut Mooi Deurbeslag

Kan alleen technisch beter: nylon lagers/ringen te petieterig. Als dit verbetert is de stabiliteit van het geheel ook groter. Prijs/kwaliteit goed.

Goed product en een goede afhandeling/bezorging artikel.

In deze tijd gewoon goede behandeling gehad.

Mooi product

Mooi product, snelle levering en betaalbaar

Mooie deuren en goede service!

Heel fijn dat we van te voren even gebeld konden worden toen het geleverd zou worden! Aardig te woord gestaan en mooie producten binnen gekregen!

Deze mail is voor de bestelling uit

Het product is n9g niet binnen . Ik kan er n9g niks over zeggen.

Snelle service!!

hele snelle service! Prima

Zie er goed uit

Zier er goed uit

mooie producten en goede prijs

echt mooi materiaal en zeer snelle levering

Mooi zwaar materiaal

Mooi zwaar materiaal. Helaas is de stift toch te klein. Ook is blijkbaar onze wc deur slot stift smal dus de meegeleverde te dik. Hebben jullie een oplossing?

Geleverd volgens afspraak, mooi en comopact ingepakt

Geleverd volgens afspraak, mooi en comopact ingepakt

Super snel geleverd, en mooi deurbeslag.

Snel bezorg en goed artikel

Matzwarte deurklink besteld ziet er super uit, ligt i gewicht en mooi matzwart.

Vijzen zijn niet zwart .

Bij het minste kwetsen van de vijs zie je het zwart zo verdwijnen . Metaal komt dan bloot . Wel zit er telkens extra vijs erbij maar dan nog . De vijzen moesten volledig zwart gemaakt zijn . Kopjes zijn ook niet volledig verzonken . De deuren waar beslag gemonteerd werd waren wel eiken deuren . Kan aannemen dat dit bij schilderdeuren veel beter gaat.

goede en mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs !

correct en snel geleverd. zou zeker aan vrienden en kennissen aanbevelen.

Goede stevige kwaliteit, en niet te duur.

Snel de juiste artikelen thuis bezorgd

Afhandeling bestelling en verzending zijn prima verlopen

Omschrijving van de producten is duidelijk. De kwaliteit van wat wij ontvangen hebben is heel goed. Bestelling is vlot verlopen en de producten zijn goed (en leuk) verpakt.

Snelle levering, deurbeslag stevige uitvoering

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit verhouding is perfect

Zeer ruime keus, snelle afhandeling en bezorging.

heel goed

heel goede kwaliteit makkelijk te bestellen en zeer snelle levering en geweldig verpakt

Super goed

Via de chat kon ik mijn vragen kwijt en kreeg duidelijke antwoorden

mooi!

Ik vind het deurbeslag dat ik besteld heb is erg mooi, zeker voor deze prijs. Goed advies op de chat. Snel verzonden. Enige nadeel: koerier is GLS, in mijn beleving niet de meest fijne koerier. Brengen het pakje niet bij de buren (hoewel dat op de website staat), en dichtsbijzijnde GLS punt was niet heel dicht bij. Maar dat doet uiteraard niets af aan Mooi Deurbeslag!

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.