product conform beschrijving en vlot geleverd

product conform beschrijving en vlot geleverd

Goede prijs van hun mooie producten en een snelle levering.Niets op aan te merken

Levering was erg snel.

Heel mooi deurbeslag

Goed geholpen en mooi afgeleverd

Goede service, en snelle levering. Mooi product en goed verpakt.

Mooi product, en goed verpakt. Snelle levering.

Mooie klinken, prima communicatie

Heel positief

Uitstekende kwaliteit prijsverhouding

Mooie kwaliteit.

Zien eruit als op foto. Snelle reactie of terugkoppeling bij vragen!

Gewoon uitstekend

Dikke prima. Duidelijke site. Betaalbare prijzen voor goede kwaliteit.

Mooi materiaal late levering

Volgens de site levering binnen een aantal dagen. Uiteindelijk na een week een bericht gestuurd waard bestelling bleef. Snel antwoord dat er 1 onderdeel niet op voorraad was en alles in een keer verzonden zou worden. Was netjes geweest als er een mail was gestuurd waarin dit vermeld werd nu moesten we zelf actie ondernemen. Voor de rest tevreden mooi deur beslag.

Flexibel en goed contact

Bestelling had een lange levertijd, daarom gewijzigd. Dat ging heel goed en textuur op de mail was duidelijk en snel

Aanrader

Mooie overzichtelijke site met genoeg keus. Zeer snelle levering! Ook het contact verliep soepel en snel, ik had wc sloten besteld die niet pasten. Ik heb gemaild en zeer vriendelijk en snel geholpen. Ik mocht de sloten retourneren en heb ook direct andere sloten besteld, deze passen goed. Heel mooi geheel geworden, met onze donkergrijze/zwarte deuren met deurbeslag van mooideurbeslag, zeer tevreden en zou hier zeker nog een keer bestellen!

Snelle levering en mooi product voor een goede prijs

Snelle levering en mooi product voor een goede prijs. Enige verbeterpunt zie ik in het leveren van zwarte ringen bij de deurklink zodat deze beter aansluit op de deur.

Snel bezorgd

Gewoon mooie deur klinken en snelle levering!

Snelle levering Goed verpakt Tiptop in orde

Snelle levering, mooie producten!

Mooie producten van goede kwaliteit. Ook super snelle reactie via de app op site. Snelle levering.

Mooie materialen en erg snel geleverd!

Erg tevreden over de snelle levering.

Netjes geleverd goede kwaliteit

Waardeloos

Klinken passen net blijven niet zitten en na 1x de deur dichttrekken valt de andere kant kapot op de grond!

Goede prijs kwaliteit en snelle service.

Goef

Erg mooi deurbeslag

Helaas een matten deurknop besteld en een glimmende gekregen. Stond wel mat op de factuur.

Super!!!!

Mooi materiaal, direct de volgende dag geleverd. Alles compleet en goed verpakt.

Super klantvriendelijk

De meegeleverde deurstiften zijn meer voor plankdeurtjes, bestul dus echt de juiste stiften (8,5 cm voor een normale deur) de grotere voor bredere deuren amders passen ze niet. Prima opgelost en de juiste nagezonden gekregen.

Degelijke en mooi afgewerkte deurkrukken.

Werd mij twee keer gevraagd om een beoordeling voordat het product daadwerkelijk was geleverd. Uiteindelijk kwamen de bestelde deurkrukken en deze zijn van degelijke kwaliteit en mooi afgewerkt. Prijs was ook nog eens scherp dus wat wil je nog meer!?

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.