Prima levering

Snelle levering en goed materiaal. Ik ben tevreden.

Mooie producten, snelle levering.

Mooie degelijke producten. Duidelijke Website. Vlotte afhandeling en levering. Zeer tevreden.

Nog niet mogen ontvangen

Beste ik heb deze bestelling niet ontvangen

Mooie producten super

Nu ze alles geleverd hebben zijn we tevreden ook met het resultaat op de deuren. Alleen wisten we niet wanneer er geleverd werd en dat vonden we spijtig.

Teleurgesteld

Eerst pakje afgeleverd in de gitsende regen gewwon aan de deur geplaatst Volledig doorweekt Dan klink aan 1binnenkant wat beschadigd Had ook plaatje verwacht aan de klink zelf waardoor het zou passen Dus eigenlijk geld uitgegeven voor niks en kan niks terugsturen doordat de doos en alles niet meer bruikbaar is

Zwart strak design

Mooi deurbeslag, maakt onze deur af. Keurig verpakt. Snelle levering van het deurbeslag, het deurslot toilet duurde wat langer maar dan heb je wat! Zeer tevreden.

Mooie producten voor een nette prijs

Mooie producten voor een nette prijs. Helaas hoorden we pas achteraf dat de wc-sloten niet op voorraad waren en in januari nageleverd worden. Tot mijn verbazing zijn ze nu al binnen.

Te korte pin meegeleverd!

Heel irritant dat je een pin krijgt die te kort is voor standaard deur. Vervolgens zit er een briefje bij dat de kans bestaat dat de pin te kort is voor mijn deur... waarom leveren jullie niet standaard een langere dan?!? Nu moet er weer langere besteld worden en korte teruggestuurd. Ik vind dit heel omslachtig en ben hier ook zeer ontevreden over! Hoop dat jullie dit anders gaan aanpakken, bv een keuze optie voor pinmaat bij bestelling online!

Niet voldoende doorgevraagd bi mijn eerste vraag, maar 2e keer goed recht getrokken

Dank jullie wel om na de eerste niet juiste bestelling (ondanks duidelijke vragen) met mij gerichter mee te kijken welke bestelling dan wel goed was. Fijn dat jullie me van de tweede bestelling de kosten volledig geretourneerd hebben.

Zeer mooi en gedetailleerd vintage deurbeslag

Prachtig retro deurbeslag. Tot in detail goed, zelfs de schroefjes zijn vintage. Zeer goed te monteren ook. Enige nadeel vond ik de wc-sloten, die gaan vrij zwaar en geven niet zoveel grip.

Mooie deurklinken voor een mooie prijs!

Mooie deurklinken voor een goede prijs én snelle levering.

Goede service en snel in huis.

Mooie kwaliteit deurbeslag. Voor een mooie prijs

Snelle levering! Alleen word er geadverteerd met gratis verzending en dat is niet zo. Via Google. Verzendkosten.zijn laag, maar adverteer hier dan niet mee!

Top!!

Overzichtelijk site...snelle levering.... leuke attentie bij mijn bestelling . Kortom : heel tevreden. TOP!!!

Goed contact en prima service.

Iedereen aan te bevelen.

Snelle en klantvriendelijke service!

Was iets misgegaan in de door mij geplaatste order en dat werd soepel en vriendelijk opgelost.

Goede sevice snel geleverd

Snelle levering, product zag er erg mooi uit

Snelle levering, goed product

Geweldig mooi materiaal

Goede kwaliteit

Mooi product snel geleverd

Pepernoten wáren lekker en leuk

Veel keus, snelle levering, goede prijs

Mooi deurbeslag gekocht, voor een scherpe prijs. Heel veel keus. Was alleen jammer dat de pinnen die de deurklinken met elkaar verbinden te kort waren, dus moest bij bouwmarkt andere pinnen kopen.

Goed materiaal en super snelle levering

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.