Hoge kwaliteit artikelen

Duidelijke website met goede informatievoorziening. Mooie producten.

Kwalitatief goed spul en ziet er stijlvol uit!

Kwalitatief spul en de levering was ook super snel. Bedankt

Snelle afhandeling en bezorging

Jammer dat bij produktinformatie niet vermeld wordt, dat metalen pen nog op maat gemaakt moet worden. Hier is een flex voor nodig. Denk niet dat iedereen deze in zijn gereedschapskist heeft zitten.

Supersnel geleverd en precies zoals op de site

Twee knopjes geselecteerd voor op mijn zelf gemaakte deuren. Lang gepuzzeld ook met sites in de UK en USA maar dit waren de mooiste. 's avonds besteld en de volgende morgen al binnen!

mooi raambeslag

mooie kwaliteit

Vriendelijk, behulpzaam, snel en netjes geleverd. Leuk touwtje om het doosje! Zeer tevreden.

Ik had een vraag of het raambeslag zou kunnen passen op mijn ramen. Via de chat zeer snel en duidelijk antwoord. Vriendelijk geholpen. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de bestelling. Ik heb nu al 3 keer besteld. Eerst deurklinken een jaar of 2 geleden en nu de raamboompjes/het raambeslag. De kwaliteit is super!!!!!

Een mooi beslagen raam

De nieuwe raamsluiting past prima bij de originele deurkrukken in ons huis.

prima!

nette levering, mooi materiaal

Mooi Deurbeslag en fijne service!

Meerdere malen Deurbeslag besteld en toen iets beschadigd was, zonder moeite nieuwe onderdeeltjes ontvangen!

Correcte snelle levering

Correcte snelle levering een oplossingsgericht meedenken

Vlot!

Fijne, vlotte service. De levering is correct en op tijd.

Mooi, maar gek

Mooi deurklinken mogen ontvangen in een goede levertijd! Alleen komen we tot de ontdekking dat stiften veel te kort zijn. Klinken komen precies op elkaar, maar dan past er geen deur meer tussen. Beetje gek wel.

zeer tevreden

Raambeslag ziet er mooi uit, mooie kwaliteit, en zeker niet duur. Snelle levering. het past mooi in onze jaren 30 woning.

Snelle goede service

Heel snel geleverd , donderdag avond besteld en vrijdag geleverd ,en super tevreden met de artikelen . Ik kreeg ook snel antwoord nadat ik terug gemaild had dat op de inpak bon iets anders stond dan dat ik besteld had . Maar gelukkig heb ik de artikelen gekregen zoals besteld .

zeer goed

vlotte levering en makkelijk te bestellen

Wat een prachtig deurbeslag

Huis uur de jaren 60 gekocht. Dit past er zo goed bij. En bepaald niet de rommel die je koopt bij een bouwmarkt. Kwalitatief goed en een goede prijs. Keurige levering Henk

Voldoen ruim aan mijn verwachting.

Het monteren gaat een beetje moeilijk. De inbusmoer zit aan de binnenkant van de deurklink, aandraaien is een beetje lastig. Verder zou het beter zijn dar het rozet iets nauwer zou sluiten om de klink. Ten opzichte van de prijs ben ik goed tevreden met her resultaat.

Service gericht bedrijf!

Meerdere malen goed contact gehad met de medewerkers. Uitstekende service en blij met de aangeschafte materialen

al het deurbeslag ziet er prachtig uit, informatie en service m.b.t nalevering was ook prima.

Het deurbeslag past heel goed in ons jaren '20 huis. bij bestelling bleken de ronde deurrozetten niet direct leverbaar. Goede informatie ontvangen m.b.t. de nalevering.

mooi en snel geleverd

mooi deurbeslag ziet er goed uit, en zeer stevig

Super snelle service. Savonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Mooi en goed verpakt. Mijn complimenten. Gaan hier zeker vaker bestellen!

Top service!

Het bestelde artikel (WC slotje jaren 30 stijl met hendel bediening) kwam de volgende ochtend binnen en het onderdeel bleek inderdaad erg mooi. In mijn specifieke geval bleek het slotje niet ver genoeg van de deurrand gemonteerd te kunnen worden waardoor de afstand tussen sluitplaat (kozijn) en slot net te klein bleek om een volledige slag te kunnen maken van de hendel. Dit hebben ze bij Mooi Deurbeslag perfect opgelost door een langere sluitplaat te zoeken en op te sturen waarmee het probleem opgelost is. Top!

Slechte service en bereikbaarheid

Na mijn bestelling de volgende dag verkeerde produkt ontvangen. Telefoon nr.0332089016 niet te bereiken. Na meerdere malen chatten en mailen zou er een goede verstuurd worden . Na 2 dagen niets ontvangen, gemaild en zou opgestuurd worden met retour sticker. De goede ontvangen maar zonder retour sticker. Daar maar weer over gemaild alsnog zonder reaktie. Al met al een hoop gezeik .

Mooi deurbeslag!

Mooi deurbeslag, ruime keuze, aantrekkelijke prijzen en snelle levering

Plantageweg 11 B

3833AZ Leusden

Over Mooi Deurbeslag

Wij hebben dat mooi deurbeslag en raambeslag van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Mooi deurbeslag hoeft wat ons betreft niet duur te zijn. Onze deurklinken, wc sloten en raambeslag zijn van goede kwaliteit en stijlvol afgewerkt. Wij leveren verschillende materialen en kleuren. Je vindt bij ons zowel modern als retro deurbeslag, door ons geselecteerd om jouw huis mooier te maken. En duurzaam zijn ze ook, ze zijn gemaakt om zeker tientallen jaren probleemloos mee te gaan.