Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Eerste bestelling gedaan. Super tevreden.
28 April 2025
Janine
Zierikzee
Op een zeer prettige manier wordt een stuk maatwerk geboden.
28 April 2025
Irene
Leiderdorp
Snelle communicatie, fijne levering en mooie kwaliteit.
24 April 2025
Manon
Rhoon
Ik was wat laat met bestellen, kreeg snel antwoord en eerlijk advies. Ook hebben ze mijn qr code kosteloos in juiste formaat gemaakt. Mijn bedrukte sleutelhangers waren op tijd! Super service en vriendelijk contact, aanrader!
14 November 2024
Hammie
Ermelo
Heel prettig contact, klantvriendelijk, behulpzaam, goed geprijsd en goede kwaliteit. Denken constructief mee bij vragen en zorgen voor een perfecte afhandeling. We zijn meer dan tevreden!
7 November 2024
Jolanda
Amersfoort
Een Professioneel bedrijf, met een zeer goede service. Er wordt meegedacht en de levering is erg snel. Goede kwaliteit ook. Een zeer tevreden klant
4 November 2024
Willeke
Schiedam
Meedenken om tot een uitstekend resultaat te komen! Wij hebben pennen bij Juffrouw Joosten besteld. Zijn zeer tevreden over de communicatie, zeker omdat we een goed resultaat zochten. Zij dacht kwalitatief mee (soort pennen) en Mireille heeft ervaring dus een goed inzicht wat betreft het logo en de tekst voor op de pennen. Wij zijn zeer tevreden!
1 November 2024
Machteld
Ouddorp
Ik maak al een tijd gebruik van Juffrouw Joosten voor onze relatiegeschenken. De service is supersnel en altijd vriendelijk; ze denken actief met ons mee om tot de beste keuzes te komen. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige relatiegeschenken met topservice!
31 October 2024
Sabine
Middelburg
Pakket niet aangekomen, nauw contact gehad via mail. Het mailcontact was erg prettig, dachten erg mee. Factuur was eerst geannuleerd en zij zouden het contact opnemen met UPS. Uiteindelijk toch het pakket boven water gekomen, maar te laat voor onze diplomering. Ik wilde alsnog de factuur betalen. Zij hebben meegedacht en korting gegeven. Super mailcontact (met Mireille). Heb het als erg prettig ervaren. De kompasjes zagen er ook goed uit! Mooie bestelling en cadeau voor onze studenten.
7 July 2022
Tessa
Dordrecht
Ontiegelijk gewaardeerd dat ik op basis van het ontwerp nog even contact had: ik kreeg advies waardoor ik het ontwerp nog bij kon stellen
13 March 2022
Frank/Janine Boerboom
Ooltgensplaat
Fijne en snelle communicatie. Ook een kleine aanpassing in logo is geen probleem en mooi aangepast. Prima levering en alles ziet er goed uit.
9 March 2022
Claudi
Deventer
Prima en duidelijke site. Leuke kerstpotloden. Goed geregeld.
13 February 2022
Karin
Duiven
Ik had pepermuntrolletjes besteld voor een hardloopevent. Alles is goed gegaan maar helaas werden de rolletjes 1 dag te laat bezorgd.
Beveelt niet aan
4 February 2022
Mirjam
Utrecht
Goedemorgen Mirjam,
Bedankt voor je beoordeling via Kiyoh, fijn dat je de moeite hebt genomen deze in te vullen. Fijn te horen dat je in ieder geval blij bent met de geleverde goederen.
Het spijt ons dat je een ontevreden gevoel hebt over de afhandeling van je bestelling.
Naar mijn idee hebben we je steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang en hebben wij er alles aan gedaan de zending op tijd te leveren.
Helaas is dit buiten onze schuld om niet gelukt en dat vinden wij nogmaals erg vervelend.
Hopelijk krijgen we in de toekomst nog een keer de kans te bewijzen dat het ook (meestal) helemaal goed kan gaan!
Groetjes, Mireille | Juffrouw Joosten Relatiegeschenken
Fijne en snelle service
1 February 2022
Karin
Alphen aan den Rijn
Goede afspraken die ze nakomen, prima.
Tineke
Noordhoek
Ik was op zoek naar een sleutelhanger waar ik ook het logo op kon laten bedrukken. Deze zat bij voorkeur ook in een geschenkverpakking. Ik ben goed geholpen en op de hoogte gehouden van levertijden. Het eindproduct is goed ontvangen door mijn collega's en gasten. Dank voor de fijn samenwerking!
Francy
Utrecht
Ik heb fijn zaken gedaan met juffrouw Joosten. Reageren snel en leveren leuke producten voor eerlijke prijs!
Jo
Nieuw-Beijerland
Speciaal voor de gemeente Rotterdam zijn er bijzondere sokken ontworpen. Dit design is heel mooi opgeleverd, snel en kwalitatief goed. Veel gemeente collega's zijn blij met dit bijzondere collector's item!
27 January 2022
Hester / Emma
Rotterdam
Goede service! Denkt goed mee in de mogelijkheden en biedt goede oplossingen! Wij zijn heel tevreden.
25 January 2022
Corina
Capelle aan den IJssel
Mireille denkt echt mee, heel fijn. Reageert altijd snel, vriendelijke en professioneel
25 January 2022
Marchien
Den Haag
Gewoon zo als het hoort, snelle reactie en levering!
Arthur
Oudkarspel
Zeer goede ervaring Snel, altijd op tijd en duidelijke communicatie
Trudy van Veen
Breukelen
Enkel goede ervaringen met Juffrouw Joosten! Fijn persoonlijk contact en er wordt goed meegedacht in onze wensen en de passende mogelijkheden.
Bibliotheek Noordwest Veluwe
Harderwijk
Behulpzaam en prettige communicatie is mij vooral bijgebleven. Daarnaast is het feit dat ze afspraken nakomen natuurlijk ook een top eigenschap.
Avelon
Grubbenvorst
We hadden met spoed een grote hoeveelheid van een artikel nodig. Het werd geregeld, met spoed was de hele levering binnen 48 uur bij ons binnen. Het product was ook minstens zo leuk als op de foto's. De medewerkster die mij hielp was erg behulpzaam, meedenkend. Zeer fijn!
Susette Dogger
Zoetermeer
Bij Juffrouw Joosten bestel je makkelijk en snel online je bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en premiums. Juffrouw Joosten levert aan alle bedrijven, verenigingen, clubs en instellingen. Iedereen die op zoek is naar bedrukte artikelen, geborduurde artikelen of gegraveerde artikelen om weg te geven aan werknemers, relaties, klanten, sponsors, bruiloftsgasten of festivalgangers is bij Juffrouw Joosten aan het juiste adres. Ook als je op zoek bent naar bedrukte T-shirts, Poloshirts of ander textiel moet je bij Juffrouw Joosten zijn!
Kun je iets niet op de site vinden? Neem dan contact op, de kans is heel groot dat we je dan alsnog persoonlijk kunnen helpen.
Frederikstraat 4
4327AD Serooskerke