Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Juffrouw Joosten blinkt uit in de persoonlijke benadering en goede service. Ik moest mij bestelling op een bepaald moment hebben waardoor snelheid belangrijk was. Het moest binnen twee weken bedrukt zijn en geleverd. Er werd vanaf moment 1 met mij mee gedacht, leveranciers werden gebeld en ik werd hiervan goed op de hoogte gehouden. Uiteindelijk had ik in anderhalve week de bestelling binnen en was het precies zoals gehoopt. Dank je wel daarvoor!
25 November 2019
Lidy
Breukelen
Heel goed. Goede informatie, goede medewerking, goede dienstverleniging.
25 November 2019
Geer
Volendam
Tevreden met eindproduct, betrokken met de klant
18 November 2019
Marthijn
Amsterdam
zeer snelle bezorging, perfect.
11 November 2019
Trijntje
Enschede
80 petjes besteld voor een corporate event. Snel geleverd, alles volgens verwachting.
24 October 2019
Pieter
Rotterdam
Voor de 1e x iets besteld en helemaal tevreden.
21 October 2019
Marie Lousie
Hoofdplaat
Na een bestelling die ik anders gad gedacht. Prima opgelost
21 October 2019
Tineke
Bodegraven
Snelle verzending, product ok
18 October 2019
Hedwig Vermeulen
Gendringen
Na een verkeerde bestelling te hebben ontvangen, heeft Juffrouw Joosten er alles aan gedaan om binnen een week dit op te lossen. Hierdoor konden we de juiste notitieblokken gebruiken tijdens ons event! Heel fijn, persoonlijk en snel gereageerd.
16 October 2019
Evelien
Utrecht
Waar andere aanbieders niet in staat waren een oplossing/ service te bieden, kon Mireille dat wel. In recordtijd, dmv snelle response, goede communicatie en meedenken om een mooi product optijd te leveren. Bedankt, zeer aan te bevelen!
8 October 2019
Koen
Hilversum
Zeer goed geholpen, snelle afwikkeling!
1 October 2019
M
Gouda
Kwaliteit prijs verhouding is ok
24 September 2019
André
Temse
Hele vriendelijke en behulpzame manier om te helpen. Mooie producten.
19 September 2019
Snelle en goede afhandeling
11 September 2019
Jeroen
Randwijk
Reageert snel op mail en de levering is ook best snel binnen, kwaliteit van de shirts prima!
1 August 2019
Nancy
N
Goede service, direct reageren en ook nog de beste prijs! Hier komen wij graag terug voor andere artikelen.
25 July 2019
Jos
Serooskerke
Bij Juffrouw Joosten bestel je makkelijk en snel online je bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken en premiums. Juffrouw Joosten levert aan alle bedrijven, verenigingen, clubs en instellingen. Iedereen die op zoek is naar bedrukte artikelen, geborduurde artikelen of gegraveerde artikelen om weg te geven aan werknemers, relaties, klanten, sponsors, bruiloftsgasten of festivalgangers is bij Juffrouw Joosten aan het juiste adres. Ook als je op zoek bent naar bedrukte T-shirts, Poloshirts of ander textiel moet je bij Juffrouw Joosten zijn!
Kun je iets niet op de site vinden? Neem dan contact op, de kans is heel groot dat we je dan alsnog persoonlijk kunnen helpen.
Frederikstraat 4
4327AD Serooskerke