Inzicht in je blauwdruk

Ontzettend mooi vormgegeven en inhoudelijk zeer inzichtelijke uiteenetting van je blauwdruk. Ik gebruik dit in combinatie met andere onderzoeken w.o. microbioom om mijn levensstijl aan te passen en fitter in mijn lijf te komen. Dit rapport helpt daar enorm bij! Absolute aanrader.

perfecte service

zeer goede begeleiding en documentatie vlotte afhandeling

Eindelijk een service Manuel voor mijn lichaam.

Het duurt even maar nu weet je wat je lichaam goed of niet goed opneemt en je gericht kan supplimeteren.

Simple and helpful

The company have so many test to choose. I did choose microbioom XL and my calprotectine and zonuline test was successfull. I had a problem with a postal service so my microbioom test was not useable. Mijnlabtest was so helpful and they do send me a new kit with microbioom test.

Prima te doen

Ik wilde weten of dat er gisten en/of schimmels in mijn lichaam zaten. De test van Mijnlab. nl maakte het makkelijk om erachter te komen , tegen redelijke prijs en snel resultaat. Ben er blij mee.

Duidelijk en snel

De test was snel in huis, duidelijke handleiding, makkelijk uit te voeren en de testresultaten waren ook weer snel in huis.

Grote bedankt

Ik ben zeer tevreden over de test die ik bij jullie heb gedaan.

Duidelijk process

Ik heb 2 kits besteld: een bloedtest XL +bloedbeeld, en een microbioom XL. De instructies en videos waren duidelijk. Voor 1 van de bloedbuisjes had ik niet tot de lijn kunnen vullen. Op de website zei de chat dat je hem toch wel kan sturen en dan zullen ze kijken hoever ze komen. Dit hebben ze netjes gedaan en alvast het rapport gestuurd voor de markers die ze konden onderzoeken. Om de overige te testen kreeg ik een bericht, zodat ze nog een kit konden sturen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van langere onderzoeken (Microbioom XL is ongveer 5 weken). Je krijgt een bericht dat het is ontvangen, halverwege, en update als het relevant is. Het rapport is overzichtelijk en goed te begrijpen.

Resultaten snel en redeljik uitbundig. Na mail contact, hoefde ik geen Zivver account aan te maken

In eerste instantie moest ik een Zivver account maken waarbij ik ook nog eens een 2FA app nodig had om mijn resultaten te kunnen zien. Gelukkig na contact met de klantenservice hebben zij mij de resultaten normaal toegestuurd. Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar, voor toekomstige tests zal ik zeker terugkomen.

Toppers

Goeje bel service toen ik niet helder had wat nu ijgenlijk mijn uitslag was

Snel en betrouwbaar

Duidelijke resultaten

Snel, makkelijk, professioneel

Snelle levering en na drie dagen al de uitslag. Makkelijke thuisafname (heldere instructie) en retournering. Professionele uitstraling/indruk. Jammer dat de telefonische klantenservice niet goed bereikbaar was en dat de aanbevolen testperiode (betrouwbaarheid 14/21 dagen na besmetting) pas echt goed duidelijk werd na ontvangst uitslag.

Snelle service en gemak.

Test is thuis gemakkelijk af te nemen. Zeer duidelijke uitleg. Daarna best snel de uitslag. Deze is zeer uitgebreid en makkelijk te begrijpen.

Heel fijn dat dit kan. Je kunt zelf thuis testen en het opsturen. De resultaten krijg je snel terug.

Snelle uitslag van de test

Goede ervaring. Snelle uitslag en heel duidelijk uitgelegd en ook fijn de aanbevelingen.

Gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en makkelijk

Gebruiksaanwijzing is makkelijk. De uitslag was onverwacht snel binnen: 6 dgn. Uitslag is in begrijpelijke taal

gore experience

3 dagen later en ik heb nog steeds pijn in mijn vinger. Prikken was mij bekend van bloedsuiker zelf testen, maar dit was niet hetzelfde. Minuten lang moeten masseren om nog een druppel en nog een druppel te krijgen - ik werd niet lekker van. Not worth the pain and nausea.

Simpel, duidelijk en snel

Ik heb mijnlabtest nu twee keer gebruikt en werkt super!

Duidelijke uitleg

Een uitgebreide en duidelijke uitleg voor de darmvertering test.

Duidelijk en professioneel

Heb weinig aan te merken maar had ook geen ervaring. Ik vind het prettig om zelftesten te doen want erg ingewikkeld is het allemaal niet meer op deze manier. Zwakke schakel blijft de post natuurlijk. Kan een keer verkeerd gaan, de aanlevering. Heb met totaal andere zaken daar niet altijd prettige ervaringen mee.

Eenvoudig en snel!

Gekozen voor een bloedtest gericht op de schildklier. Het pakketje kwam snel binnen, en de instructie voor afname was duidelijk en eenvoudig. Ik moest een vingerprik doen en daarna wat druppels bloed in een buisje laten stromen. Fijn dat het anoniem is en met een nummer verwerkt wordt. Vergeet niet te registreren voordat je het pakketje weer op de post doet. Binnen één week had ik de uitslagen al binnen via een beveiligde Zivver-omgeving. Mijn labtest, bedankt!

Goed duidelijk mailcontact, Uitslag eerder als verwacht

Topservice

Ik heb nu 2x een test gedaan bij mijn labtest, beide keren snel (binnen 6 werkdagen, en de andere keer zelfs al na 3 dagen) resultaat. Er zit een extra prikkertje in het setje voor als de eerste vinngerprik mislukt. Dat is heel handig.

Geweldig duidelijk en snel

Heerlijk thuis prikken. Geen gedoe met afspraak. Vul de gegevens in. En binnen 6werkdagen online opje mail je uitslag binnen...meteen advierte erbij voor verbetering...geweldig een aanrader om dit te doen.

teleurstellend

vrij dure test om te weten of je intolerant bent of niet. Dat wist ik al,anders zou ik geen test doen. Vrij duur in verhouding wat je terug krijgt. geen lijst met adviezen, geen tabel met voedingsmiddelen waar ik intolerant voor ben lange wachttijd alvorens resultaat, resultaat nog niet open te krijgen met de veel te omslachtige beveiliging

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.