Geweldig en heel snel uitslag

Besteld en de volgende dag in huis, nadat ik het op de bus had gedaan had ik 2 dagen later de uitslag. Perfect dus.

Snel en duidelijk

Test was makkelijk. Wel kostte het best wat om het buisje vol te krijgen met bloed. Maar is gelukt

Resultaten zonder zekerheid

Ik had toch van tevoren mij wat beter moeten inlezen. Het doen van deze tests levert geen echte inzichten op. De test ziet er professioneel uit, maar meet alleen IgG‑antilichamen, en die zeggen volgens allergologen niets over allergie of intolerantie. Hoge waarden bleken bij ons vooral te passen bij producten die vaak worden gegeten, en soms zelfs bij dingen die helemaal niet worden gegeten. Dat maakt de uitslag verwarrend en niet bruikbaar voor echte diagnose. Verder; keurig en duidelijk proces, op tijd geleverd.

Goede afhandeling. Uitgebreide rapportage van het onderzoek, met aanbevelingen.

Zeer goede ervaring,en vriendelijke medewerkers.

Snelle en correcte afhandeling met overzichtelijke ,begripvolle en duidelijke rapporten,dit gewoon in "mensentaal" opgesteld.[ geen moeilijk te begrijpen medische termen]

Vanwege de feestdagen waren de resultaten iets later dan normaal en ik vond het fijn dat jullie mij daar van op de hoogte hebben gebracht. Ook de instructies waren helemaal duidelijk en helder. Thanks!

De uitkomst van ellendige jaren

Al jaren ik academische ziekenhuizen onderzoeken laten doen, bloed, ontlasting, echo enzovoort. Onze dochter die meervoudig gehandicapt is, zou gedrag hebben door iets wat dan tussen de oren zou zitten. Ik twijfelde al heel lang, na weer weken met een huilend kind schreeuwen van de buikpijn, vond ik met googlen deze site. Ook al krijgt onze dochter sondevoeding, ook haar tussendoortjes hebben we meteen meegenomen in de tijd van de test. En dat waar ik al jaren tegen aan liep, buikpijn, lucht in de buik, verstopping en dan weer diarree. Nu eindelijk de uitslagen en dat bevestigt wat ik vermoede dank jullie wel voor de mogelijkheid

Meer dan tevreden

Zeer goed geholpen met vragen over een onderzoek dat haast had door John van de klantenservice. Het bloed afnemen is goed te doen maar kost even wat geduld. Grote voordeel dat het gewoon thuis kan. Een tweede onderzoek ( urine) was super makkelijk af te nemen en de uitslag kwam sneller dan verwacht. Uitslag heel duidelijk en overzichtelijk met de diagrammen. Wat mij betreft was alles top geregeld.

Makkelijk en snel uitslag

Makkelijk zelf thuis te prikken met de vingerprikjes, je ziet de naald zelf helemaal niet! Uitslag duurde 2 dagen, wat super snel is!

Very fast delivery of results

Good

Really happy with Mijnlabtest. Very clear and easy instructions on how to carry out the test. And received the result the day after I sent it back. I did the iron test and the result showed that I was a bit low. Mijnlabtest gave information on how I may be able to increase my level of iron. Will definitely use again.

Snel resultaat in een duidelijk rapport

Ik heb een aantal onderzoeken laten doen in de afgelopen jaren. Ik ben heel tevreden over de snelle uitslagen en de duidelijke rapporten hiervan.

Supersnel

Ik had de test supersnel binnen e zo ook de uitslag echt super

Je kan alle informatie vragen en daarna je test bestellen

Na contact gehad te hebben met een medewerker, wist ik precies welke test ik nodig had. Na het bestellen, werd hij snel bezorgd. Ik ben zeer tevreden. Een aanbeveling is op zijn plaats.

Helder en duidelijk wat te doen

Goed gerubriceerd overzicht. Fijn te weten wat ik uit mijn eten weg moet laten .

Ik ben 55 jaar en wilde mijn bloed laten testen. Omdat ik geen klachten heb, wilde mijn huisarts dit pas met 60 jaar wil doen. Dan wordt ik pas opgeroepen voor een check. Ik deed de bloedwaarden check in etappes; 1e bloedcheck was een schildklier test. 2e cholesterol en voor hart bloedvaten, lever en nieren test. 3e vitamines en mineralen test Uitslagen zijn heel duidelijk te lezen en met de aanbevelingen erbij weet je wat je eraan kan doen om betere bloedwaardes te krijgen. Met de mindere goede waardes ga ik mee aan de slag. Die mindere goede bloedwaardes ga ik dan over 6 maanden weer opnieuw testen.

Mijn labeldarmen

Ik ben sinds 2026 voor het eerste keer mijn labeldarm gestart. Geduldig zijn. Zeer goed beantwoorden mail. Ik ben erg tevreden. Hartstikke bedankt Mathilda

Aanrader

Kwaliteits testen tegen scherpe prijzen. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Snelle resultaten.

Prima maar lastig. De hoeveelheid bloed via een vingerprik afnemen is pittig.

Overdreven reactie op uitslag test.

Testresultaten vervolgens zelf vergeleken met gemiddelde waardes in Europa. Hierin komt een minder verontrustend beeld naar boven.

Zeer positief

Snelle uitslag en goede adviezen

Snelle uitslag en duidelijke toelichting

De afname was erg eenvoudig door de goede handleiding. De uitslag ontving ik al binnen twee dagen. De toelichting was erg duidelijk.

Duidelijke instructies voor de bloedafname. Neem er wel de tijd voor. Duurde bij mij even eer ik de gewenste hoeveelheid bloed had. Resultaat binnen 3 dagen binnen met duidelijke uitleg en aanbevelingen. Ik raad mijnlabtest zeker aan!

Snelle uitslag duidelijk helder gepresenteerde resultaten informatief

Tevreden

Hoewel ik een andere uitslag had verwacht moet ik deze accepteren. Ik was er zeker van dat ik een Histamine intolerantie had. Een gewone voedingsallergie heb ik niet omdat het jl. getest is. Nu zal ik verder gaan zoeken. Met mijnlabtest ben ik tevreden. De kevering en de uitslag ging snel.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.