Duidelijk en snel

Op mijn vraag om een nieuwe retourenvelop werd direct gereageerd met: geen probleem wij sturen u een nieuwe envelop.

Snel en discreet

Snel en discreet

De test snel ontvangen, evenals de uitslag

Makkelijk en snel de uitslag

Fijner zou zijn als de resultaten ook in getallen te zien zijn

Snel en accuraat

De test was snel in huis. Na het versturen van de samples was de uitslag binnen een week binnen. Rapport is duidelijk en overzichtelijk.

Makkelijk en snel getest!

Supergoede service van mijnlabtest. Kreeg na 14 dagen de uitslag zoals beloofd. Kan prima uit de voeten met mijn uitslag.

snelle uitslag, duidelijke instructie en toelichting

Snel, duidelijk en redelijke prijs.

Prima, maar vingerprikmethode niet zo geschikt voor mij.

De dienst werd geleverd zoals beloofd. Ik had problemen om voldoende druppels bloed te leveren. Ik heb de instructie netjes gevolgd en 2 keer geprikt maar beide keren kreeg ik hooguit 2 druppels uit mijn vingers. Dat bleek toch voldoende om resultaat te krijgen. Ik gebruik deze methode liever niet maar dat hoeft voor anderen niet te gelden.

Heel goed en snel

Heel goed en snel geleverd ,test makkelijk af te nemen en resultaat eerder binnen dan verwacht

Reageren snel op mailtjes/vragen en hebben begrip voor als een test niet is gelukt. Er werden in mijn geval nieuwe buisjes gestuurd. Zodat ik het nog eens kon proberen.

Duidelijk makkelijk

De rest met beschrijving is duidelijk en eenvoudig. Uitslag met 10 (werkdagen) dus 14 dagen. Duurde ook 7 dagen hoor ze de bevestiging stuurde dus uiteindelijk 3 weken. professioneel en netjes

Duidelijk en snelle bloedtest resultaat.

Bij het terugsturen van de sample via post, keurig een mail gehad met de bevestiging dat de sample bij mijnlabtest binnen was. Ze geven ook van te voren aan hoe lang het ongeveer kan duren. Vervolgens krijg je een mail als het het resultaat binnen is. Netjes en duidelijk

Meer inzicht dan de traditionele geneeskunde kon aanreiken

Nadat ik al heel lang verteringsproblemen heb en er via de algemene geneeskunde de term 'Prikkelbare darm syndroom" op werd geplakt, wilde ik toch meer weten. Wat is er echt aan de hand? Op welke voeding moet ik letten? De voedselallergie test geeft me nu in elk geval een concreter startpunt, van waar ik kan vertrekken en hopen op een vlottere vertering.

Makkelijke test, snel resultaat

De test is makkelijk om te doen, na een week al het resultaat van het onderzoek binnen, top geregeld!

Te summier

Had op zijn minst een volledig test rapport verwacht met de gegevens van het lab. Ook een datum zou handig zijn.

snelle test, veel producten maar lang niet alles wat je gebruikelijk eet, AI health coach matig

Snelle test en fijn dat er zoveel producten getest worden, helpt om een idee te geven wat wel en niet goed voor me is. Er zijn nog wel veel producten die gangbaar zijn in voeding en niet op de lijst staan. Voor vragen word je verwezen naar een AI coach, die kan echter geen enkel antwoord geven op je vraag. Eerst moet je je hele test uploaden, terwijl de vraag test overstijgend is. makkelijke manier om van de vragen af te komen zonder inzet van personeel ;)

Duidelijke aanwijzingen en snelle uitslag

Voor de zekerheid een uitgebreide SOA test besteld. De benodigdheden waren de volgende dag in huis en de aanwijzingen waren duidelijk, zowel op papier als op de website. Voor de afname vond ik de papieren urinevanger niet zo makkelijk te gebruiken, maar uiteindelijk lukte het wel. Ik had binnen 2 dagen mijn uitslag al. Heel fijn en ik heb vertrouwen in de kwaliteit.

Hetbracht tust

Ik was maanden ongerust over onregelmatige ontlasting. Bloedonderzoek leverde niets op. De huisarts dacht aan een virus maar ik wilde graag uitslag over parasieten. Gelukkig was alles negatief. Nu nog verder onderzoeken.

Zinvolle test en goede uitleg

Ik heb de meet uitgebreide Nutri gene pro gedaan. Dit levert een uitgebreide hoeveelheid informatie op die zeer goed helpt om voeding en training aan te passen aan het genetisch profiel. Het is wel puzzelen om sommige adviezen te combineren tot een samenhangend advies, omdat de adviezen voor specifieke erfelijke eigenschappen soms tegenstrijdig lijken. De vetstofwisseling geeft wat dat betreft de grootste uitdaging. Het voedingsplan wel om dit tot een samenhangend geheel te krijgen. Wat mist is een rekentool die het voedingsadvies combineert met de calorie inname op basis van activiteiten, leeftijd en BMI. Ik heb een excel sheet gemaakt om dit enigszins te vertalen naar absolute hoeveelheden vet, koolhydraten en eiwitten, maar dan heb je nog steeds een aparte tool (App?) nodig om dit te vertalen naar de totale hoeveelheden voor de soorten voedsel in het algemene voedingsadvies. Wellicht is dit een service die Nutri-Gene (tegen betaling) aan kan bieden? Een vergelijkbaar verhaal voor de sportadviezen. Een tool om een concreet samenhangend trainingsadvies te geven op basis van een in te geven doel (uiteraard binnen de grenzen van de resultaten van de genetische aanleg), zou heel praktisch zijn.

Geen bruikbaar resultaat opgeleverd

Na 5 weken wachten kreeg ik een rapport toegestuurd met allerlei algemene informatie die ik ook op internet had kunnen vinden. Bij elk onderdeel stond aangegeven dat er geen specifieke, op mijn situatie toegespitste aanbevelingen waren omdat ik geen vragenlijst had ingevuld. Ik heb nooit een vragenlijst ontvangen dus heb dit gemeld bij Mijnlabtest maar nog geen uitleg ontvangen. Al met al helaas weggegooid geld. Zou dit niet aanbevelen want je schiet er niets mee op.

All good

Everything was as described and the whole process was easy to follow. I would prefer of there were more updates for example when the package was received so I wouldn't worry that it got lost or something.

Test is te algemeen

De igG-waarden voor alle voedingsmiddelen worden in 3 categorieën ingedeeld: laag, gemiddeld en zeer verhoogd. M.i. zijn de igG-waarden per voedingsmiddel verschillend en zou daar van uitgegaan moeten worden. Bovendien wordt de score “zeer verhoogd” al toegekend als de waarde net boven de 20 ligt. Hier is meer nuance op z’n plaats; een score van bv. 80 is dan ook zeer verhoogd. De adviezen zijn te standaard en niet i.o.m. persoonlijke waarden. Als er een alternatief voedingsmiddel wordt voorgesteld wordt niet gekeken of dit middel ook een verhoogde waarde laat zien.

Uitslag en advies altijd betrouwbaar

Mijn ervaring met mijnlabtest heb ik altijd als positief ervaren. Medewerkers zijn professioneel en altijd vriendelijk en behulpzaam.

Mooie test goede uitleg met plaatsjes voor de test! Makkelijk dat je het zelf thuis kan doen.

Er is ding waar ik mee zat! Het aantal prikkers voor een gaatje te prikken in je vinger. Het zijn er maar 2. Maar had ik niet genoeg aan dat wondje is zo weer dicht. Gelukkig dat mijn zus genoeg prikkers thuis zelf nog had liggen. Maar 2 prikkers extra zal fijn zijn. Moest met een mes zelf een wondje snijden om het buisje vol te krijgen.

Superfijn en uitgebreid

Dat mijn zoon een stevige huisstofmijtallergie had wisten we, maar kruisreactiviteit met bepaalde voedingsmiddelen was ons niet bekend. Ik denk niet dat we de oorzaak van zijn klachten snel hadden gevonden als we de uitgebreide allergenentest niet hadden gedaan. Na 4 bezoeken aan de huisarts waren we namelijk nog geen stap verder. De resultaten zijn duidelijk uitgelegd in het rapport - heel fijn! We gaan zijn dieet alvast aanpassen en het binnenkort verder bespreken met de kinderarts.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.