Heel gedoe maar eindresultaat was goed

De bloedmonsterafname was een heel gedoe. Er moest een buisje gevuld worden met veel bloeddruppels waarvoor ik meerdere keren moest prikken. Uiteindelijk een behoorlijk wondje aan mijn vingertop. De bijgeleverde prikkertjes waren niet geschikt voor deze hoeveelheid bloedafname. Uiteindelijk is het na veel gedoe toch gelukt en heb ik het ingestuurd. De verwerking was naar behoren.

Duidelijke omschrijving en makkelijke test.

Fijn, dat de uitslag zo snel binnen was.

Zeer correct en duidelijk

Nú meerdere testen laten doen en erg positief.

Snel resultaat

Al een paar keer heb ik een zware metalen urinetest laten doen om mijn voortgang te volgen. Mijn nikkelgehalte blijkt steeds te hoog te zijn. Ik probeer met voeding nikkel te verlagen, maar het valt niet mee.

niet voor herhaling vatbaar

Positief: goede bestelprocedure met snelle levering; de handleiding is duidelijk en de geleverde rapportage praktisch en bruikbaar en was sneller klaar (3 dagen na opsturen bloed) dan aangegeven. Prikken is op zich nagenoeg pijnloos. Negatief: het zijn een stel knieperds, je geeft meer dan 100 euro uit en dan zit er maar één ontsmettingsdoekje, één pleister en drie prikkers in het pakket waarvan één prikker het ook nog eens niet deed. Verder, ik heb heel matige ervaring met PostNL en je verstuurt je bloedmonster zonder track-en-trace dus ik vond het wel vervelend dat Mijnlabtest geen mailtje stuurde bij ontvangst van het bloedmonster. De reden dat ik niet enthousiaster ben is dat het bloedafnemen bij mij een drama was, ik ben 45 minuten bezig geweest om twee kleine buisjes op het gewenste niveau te vullen (ze raden aan rekening te houden met 30 minuten). Druppeltje. Druppeltje. Druppeltje. Maar weer onder de warme kraan. Opnieuw prikken. Druppeltje. Druppeltje. En niet goed voor je gemoedsrust als er helemaal geen bloed meer komt, je twee prikkers voor éénmalig gebruik op zijn en je maar iets moet zien te MacGyveren om meer bloed te krijgen...

Het is simpel , het gaat snel en duidelijk

Ik zal meer testen ondergaan zoals bvb darm****** aangezien dat in Belgie niet meer automatisch gedaan wordt voor 74 plussers

Makkelijk zelf doen en snel resultaat

Ik heb een histamine intolerantie test gedaan en het was supermakkelijk om zelf thuis te doen. A 8 dagen had ik het resultaat per beveiligde email binnen met een heldere simpele uitleg erbij.

Test-set met duidelijke stappenplan

makkelijk om te testen, duidelijke communicatie, binnen 1 week was resultaat binnen.

Heel erg tevreden

Super snelle levering duidelijke communicatie .. Werkt prima

Inzicht in je blauwdruk

Ontzettend mooi vormgegeven en inhoudelijk zeer inzichtelijke uiteenetting van je blauwdruk. Ik gebruik dit in combinatie met andere onderzoeken w.o. microbioom om mijn levensstijl aan te passen en fitter in mijn lijf te komen. Dit rapport helpt daar enorm bij! Absolute aanrader.

perfecte service

zeer goede begeleiding en documentatie vlotte afhandeling

Eindelijk een service Manuel voor mijn lichaam.

Het duurt even maar nu weet je wat je lichaam goed of niet goed opneemt en je gericht kan supplimeteren.

Simple and helpful

The company have so many test to choose. I did choose microbioom XL and my calprotectine and zonuline test was successfull. I had a problem with a postal service so my microbioom test was not useable. Mijnlabtest was so helpful and they do send me a new kit with microbioom test.

Prima te doen

Ik wilde weten of dat er gisten en/of schimmels in mijn lichaam zaten. De test van Mijnlab. nl maakte het makkelijk om erachter te komen , tegen redelijke prijs en snel resultaat. Ben er blij mee.

Duidelijk en snel

De test was snel in huis, duidelijke handleiding, makkelijk uit te voeren en de testresultaten waren ook weer snel in huis.

Grote bedankt

Ik ben zeer tevreden over de test die ik bij jullie heb gedaan.

Duidelijk process

Ik heb 2 kits besteld: een bloedtest XL +bloedbeeld, en een microbioom XL. De instructies en videos waren duidelijk. Voor 1 van de bloedbuisjes had ik niet tot de lijn kunnen vullen. Op de website zei de chat dat je hem toch wel kan sturen en dan zullen ze kijken hoever ze komen. Dit hebben ze netjes gedaan en alvast het rapport gestuurd voor de markers die ze konden onderzoeken. Om de overige te testen kreeg ik een bericht, zodat ze nog een kit konden sturen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van langere onderzoeken (Microbioom XL is ongveer 5 weken). Je krijgt een bericht dat het is ontvangen, halverwege, en update als het relevant is. Het rapport is overzichtelijk en goed te begrijpen.

Resultaten snel en redeljik uitbundig. Na mail contact, hoefde ik geen Zivver account aan te maken

In eerste instantie moest ik een Zivver account maken waarbij ik ook nog eens een 2FA app nodig had om mijn resultaten te kunnen zien. Gelukkig na contact met de klantenservice hebben zij mij de resultaten normaal toegestuurd. Klantvriendelijk, snel en betrouwbaar, voor toekomstige tests zal ik zeker terugkomen.

Toppers

Goeje bel service toen ik niet helder had wat nu ijgenlijk mijn uitslag was

Snel en betrouwbaar

Duidelijke resultaten

Snel, makkelijk, professioneel

Snelle levering en na drie dagen al de uitslag. Makkelijke thuisafname (heldere instructie) en retournering. Professionele uitstraling/indruk. Jammer dat de telefonische klantenservice niet goed bereikbaar was en dat de aanbevolen testperiode (betrouwbaarheid 14/21 dagen na besmetting) pas echt goed duidelijk werd na ontvangst uitslag.

Snelle service en gemak.

Test is thuis gemakkelijk af te nemen. Zeer duidelijke uitleg. Daarna best snel de uitslag. Deze is zeer uitgebreid en makkelijk te begrijpen.

Heel fijn dat dit kan. Je kunt zelf thuis testen en het opsturen. De resultaten krijg je snel terug.

Snelle uitslag van de test

Goede ervaring. Snelle uitslag en heel duidelijk uitgelegd en ook fijn de aanbevelingen.

Gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en makkelijk

Gebruiksaanwijzing is makkelijk. De uitslag was onverwacht snel binnen: 6 dgn. Uitslag is in begrijpelijke taal

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.