Te weinig informatie om het maximale uit de test te halen

De prijs prestatie van de test vind ik helaas te wei ig. Door te weinig belangrijke info, die wel in de bijsluiter van de test stond toen ik die al gekocht had. Het gaat met name om het feit dat je binnen 2 weken alle producten feitelijk moet eten anders kan er niet op worden getest. Dan zou ik liever zien dat de test goedkoper is en dat je bv per 20 producten een bedrag betaald. Dat model zag ik nu achteraf wel bij vitamine test, per vitamine betaal je €16,- extra vovenop een basisbedrag. Je zou die prijs ook nog variabel kunnen maken, een soort staffel, elke extra test wordt die 1 euro goedkoper. Aanbeveling. In het mooie resultaat overzicht zou ik de waarde <5,0 ug/m van een bv witte stip ipv groen voorzien. In een email met mijn vraag over die waarde werd bevestigd dat die waarde dus niet gemeten kan worden en dat het betekent dat je het product niet hebt gegeten of dat je er tolerant voor bent. Kan er niet gebruik worden gemaakt van een PCR test waarbij de sample wordt vermenigvuldigd vele malen tot wat natuurlijk reeel is en dan kan men wellicht wel een completere uitslag verwachten. Suc6

Prima ervaring doch...

Ik vond het bloed aftappen wat lastig, prikker is klein, en duurt lang eer er bloed uit mijn vinger loopt. Kan ook gewenning zijn, ik kwam erachter dat als ik flink duwde op mijn vingertop dat hielp. Volgende keer pak ik wel een ijsprikker uit de keukenla, Haha....

mijnlabtest was zeer helder in uitleg en verwerking .

alles is zeer goed beschreven, spullen worden compleet en discreet geleverd. uitslag duurt wel enkele dagen, dat mag van mij sneller.

Zeer ongeorganiseerd en kennisarm laboratorium!

1. "Blijkbaar is er een fout geweest waardoor de andere twee samples niet zijn onderzocht." - Alstublieft, zonder zulke zinnen. 2. Koppel aub de tests aan het tijdstip waarop ze zijn afgenomen. "Sample 1 en sample 2" definiëren zichzelf niet. Vooral niet als ik er 4 overdag doe en ze door jullie lab door elkaar worden gemixt. 3. "Het laboratorium geeft aan dat als de twee samples in de ochtend zo dicht op elkaar (6:00 en 6:30) zijn afgenomen dat je dan eigenlijk niks aan de tweede meting hebt." - Alstublieft, het laboratorium en het personeel - leer wat cortisol-ontwakingsreactie (CAR) is! Het verschil tussen mijn 6:00 en 6:30 samples was 2.75 - 7 ng/ml. - Echt een enorme "facepalm", jongens. Jullie werken in dit vakgebied, dus jullie zou beter moeten jullie **** weten!

Simpel en duidelijk

Ik was bang dat ik te weinig bloed had verzorgd omdat ik faalde met de naalden; de eerste gaf te weinig bloed (ik had vooraf meer moeten bewegen), mijn ADHD brein was bij de tweede vergeten hoe die ook alweer werkt (en een beetje bang voor de prik, onnodig natuurlijk), dus prikte impulsief op een ander oppervlak om hem te testen en kon hem toen niet meer gebruiken, maar uiteindelijk was er toch genoeg bloed om alles te onderzoeken! Resultaten super duidelijk en geeft veel ondersteuning in het maken van vervolgkeuzes mbt mijn gezondheid

Makkelijk en snel

Makkelijk uit te voeren en resultaat snel bekend, Tevens met uitvoerige uitleg bij de uitslagen.

Duidelijkheid

Snel resultaat en duidelijkheid bij een professionele test.

Super uitgebreid en gemakkelijk te lezen

Het rapport van de testen is heel goed uitgewerkt en begrijpelijk te lezen. Als je er niet uitkomt dan wordt er altijd hulp aangeboden en ik kan me voorstellen dat bij een uitgebreid onderzoek ook de testresultaten erg uitgebreid zijn en dus wat tijd te investeren vragen om te lezen. Er wordt ook eerlijk erbij gezegd dat het aan te raden is om een arts te raadplegen indien er afwijkende testresultaten gevonden zijn. ( Helaas wil de allopathische geneeskunde nog heel vaak niet meedenken, omdat ze er te weinig vanaf weten en er geen tijd in willen steken om het uit te zoeken). Voor sommige testen duurt het langer voordat de uitslagen binnen zijn, maar het is de moeite waard om dit toch te doen, zodat je wat meer duidelijkheid hebt over hoe je darmgezondheid er aan toe is.

Simpel en doeltreffend

Ik ben 38 en kamp al enige tijd met een aantal symptomen die vergelijkbaar zijn met een laag testosteron niveau. Ik heb het laten testen en blijkt dat mijn testosteron niveau vergelijkbaar is met die van een jonge kerel tussen de 18-25 -_-….blij dat het goed is, jammer genoeg dat het dus aan iets anders ligt. In het doosje zaten alle benodigdheden voor een simpele bloedafname voor de test.

Tegenvaller

Veel te lang moeten wachten op het resultaat. AI geeft een geheel andere interpretatie van jullie resultaat. Kortom valt me tegen.

Duidelijk en snel

Op mijn vraag om een nieuwe retourenvelop werd direct gereageerd met: geen probleem wij sturen u een nieuwe envelop.

Snel en discreet

Snel en discreet

De test snel ontvangen, evenals de uitslag

Makkelijk en snel de uitslag

Fijner zou zijn als de resultaten ook in getallen te zien zijn

Snel en accuraat

De test was snel in huis. Na het versturen van de samples was de uitslag binnen een week binnen. Rapport is duidelijk en overzichtelijk.

Makkelijk en snel getest!

Supergoede service van mijnlabtest. Kreeg na 14 dagen de uitslag zoals beloofd. Kan prima uit de voeten met mijn uitslag.

snelle uitslag, duidelijke instructie en toelichting

Snel, duidelijk en redelijke prijs.

Prima, maar vingerprikmethode niet zo geschikt voor mij.

De dienst werd geleverd zoals beloofd. Ik had problemen om voldoende druppels bloed te leveren. Ik heb de instructie netjes gevolgd en 2 keer geprikt maar beide keren kreeg ik hooguit 2 druppels uit mijn vingers. Dat bleek toch voldoende om resultaat te krijgen. Ik gebruik deze methode liever niet maar dat hoeft voor anderen niet te gelden.

Heel goed en snel

Heel goed en snel geleverd ,test makkelijk af te nemen en resultaat eerder binnen dan verwacht

Reageren snel op mailtjes/vragen en hebben begrip voor als een test niet is gelukt. Er werden in mijn geval nieuwe buisjes gestuurd. Zodat ik het nog eens kon proberen.

Duidelijk makkelijk

De rest met beschrijving is duidelijk en eenvoudig. Uitslag met 10 (werkdagen) dus 14 dagen. Duurde ook 7 dagen hoor ze de bevestiging stuurde dus uiteindelijk 3 weken. professioneel en netjes

Duidelijk en snelle bloedtest resultaat.

Bij het terugsturen van de sample via post, keurig een mail gehad met de bevestiging dat de sample bij mijnlabtest binnen was. Ze geven ook van te voren aan hoe lang het ongeveer kan duren. Vervolgens krijg je een mail als het het resultaat binnen is. Netjes en duidelijk

Meer inzicht dan de traditionele geneeskunde kon aanreiken

Nadat ik al heel lang verteringsproblemen heb en er via de algemene geneeskunde de term 'Prikkelbare darm syndroom" op werd geplakt, wilde ik toch meer weten. Wat is er echt aan de hand? Op welke voeding moet ik letten? De voedselallergie test geeft me nu in elk geval een concreter startpunt, van waar ik kan vertrekken en hopen op een vlottere vertering.

Makkelijke test, snel resultaat

De test is makkelijk om te doen, na een week al het resultaat van het onderzoek binnen, top geregeld!

Te summier

Had op zijn minst een volledig test rapport verwacht met de gegevens van het lab. Ook een datum zou handig zijn.

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.