Snel en praktisch

De thuistest is goed zelf uit te voeren maar voor degene die hulp nodig heeft kan MijnLabtest dat ook bieden. Het is wel van belang om er de tijd voor te nemen en het niet gehaast te willen doen. De geleverde testkit was heel compleet en praktisch met een goede uitleg. Het materiaal was ook eenvoudig in gebruik. Na registratie van de test online en het versturen via de post had ik al binnen een paar dagen de uitslag in de mail. Een positieve ervaring.

Goede service als het even niet gaat zoals het hoort

Bij 1e poging om bloed af te nemen ging het niet goed. De prikkers gingen niet diep genoeg en mijn bloed stolde onmiddellijk. Kon met moeite paar druppels uitpersen. Bleek helaas niet goed genoeg. Kreeg kosteloos een nieuwe kit toegestuurd waarbij alles gelukkig nu wel goed ging.

moeilijk te duiden uitslagen

Ik heb deze test met veel nieuwsgierigheid aangevraagd. Met de uitslag in handen blijkt het niet eenvoudig om deze te begrijpen tegen de achtergrond van mijn gezondheidssituatie. Een aantal zaken staan diametraal op hoe mijn gezondheid is, en ook geweest is vanaf mijn kindertijd. De voedings- en leefstijladviezen zijn erg algemeen en naar mijn mening daarom niet erg van toegevoegde waarde. Het spijt me dat ik niet super enthousiast ben. Ik heb de neiging om het onderzoek te kwalificeren als een methode die 'in de kinderschoenen' staat, en nog veel meer ontwikkeling, duiding en finetuning nodig heeft. Ik durf het dan ook (nog) niet aan te bevelen.

Inzichtelijke testen voor je gezondheidstoestand

Bloedtesten werken uitstekend, om te monitoren hoe je ervoor staat en om te monitoren wat er verandert bij leefstijlaanpassingen.

Meedenkend klantvriendelijk kundig team

een nieuwe ervaring met een DNA test brengt voor mij nogal wat vragen met zich mee. Ik wordt hier uitstekend te woord gestaan, en al mijn vragen worden duidelijk beantwoord. Dit bedrijf straalt vertrouwen uit, en er wordt echt tijd voor je vrijgemaakt.

Bevestiging en zeker een handleiding voor mijn leefstijl

Mijn leefstijl heb ik al redelijk op orde maar door DNA onderzoek heb ik bevestigingen gekregen van wat ik gevoelsmatig al aanvoelde. Daardoor ben ik nog maar meer mezelf gaan snappen en mn leefstijl gaan aanpassen. Nu ga ik ook aan de hand daarvan gericht bloedtesten doen.

Snel en eenvoudig overzicht in mijn gezondheid en lifestyle

eenvoudige methode om zeer nauwkeurig een overzicht te krijgen in mijn persoonlijke levensstijl, eetgewoonten en gezondheid. Hiermee kan ik gelijk aan de slag om eetpatronen of lifestyle aan te passen en heb ik inzicht over de factoren waar ik eventueel een genetische aanleg voor heb. Het geeft goede richtlijnen voor een gezonder en vitaler leven.

Een jong en helder bedrijf wat zich goed in kan leven in de praktijk en meedenkt.

Mijn labtest is vooruitstrevend en levert testen die je praktijk opwaarderen en wat ten goede komt aan de gezondheid van je cliënten. De DNA-test kan in boekvorm geleverd worden wat een helder en praktisch naslagwerk voor de cliënt is. Er kan zelfs een kookboek gemaakt worden aan de hand van de DNA-test. Eten voor je genen zou je kunnen zeggen. Iedereen heeft een unieke genetische code en daar horen unieke voedingsadviezen bij. Daarom is een persoonlijk genetisch voedingsplan 2 tot 3 keer effectiever dan een standaard dieet. Uiteraard heb ik eerst zelf een DNA-test gedaan welke ik laat zien aan mijn cliënten waardoor ook zij enthousiast worden. Hij heeft mij zoveel meer duidelijkheid en inzicht gegeven wat betreft mijn gezondheid en vooral wat ik er aan kan doen om deze verder te verbeteren. Rian Bruijne - van Dorst Prevent Care Praktijk voor orthomoleculaire en integrale geneeskunde

Van begin tot het einde goed geregeld

Opdracht geven gaat eenvoudig en snel, duidelijke aanwijzingen, steeds goed op de hoogte gehouden en het resultaat is goed verzorgd. Duidelijke adviezen. Kan ik met een gerust hart mijn klanten adviseren.

Een echte aanrader

Met ons bedrijf Natusor hebben wij als give away deze DNA-kit caedeau gegeven aan onze klanten. Heel erg fijn én effectief om als hulp in te zetten om je gezondheid te verbeteren. Iedereen die ik er over spreek is, of enthausiast of héél enthousiast!

Facinerend + Perfecte service

Dit rapport heeft mij heel wat nieuwe inzichten gegeven. De inhoud is zowel leerzaam als nuttig. Het proces van aanmelden tot aan finale afronding verliep soepel met één klein hikje. De verzending van het rapport en het kookboek naar Spanje verliep niet goed waardoor de boeken weer retour kwamen bij de afzender. Mijnlabtest meldde dat de boeken beschadigd waren en verzond kosteloos nieuwe exemplaren. Chapeau !

Mijnlabtest.nl heeft mij fantastisch geholpen!

Voordat ik het DNA onderzoek deed was ik al erg bezig met mijn gezondheid. Door het DNA Lifestyle onderzoek ben ik meer over mijzelf te weten gekomen. Ik ben nu een stap verder met hoe ik het beste voor mijn lichaam kan zorgen. Als ik ergens vragen over had of iets niet begreep kon ik altijd contact opnemen met Mijnlabtest.nl Zij reageerden dan vrijwel meteen. Een uitstekende service! Ik zou Mijnlabtest.nl aanraden voor iedereen!

Ericssonstraat 2

5121 ML Rijen

Over Mijnlabtest

Mijnlabtest.nl stelt de nieuwste vormen van diagnostiek beschikbaar voor professionals en consumenten. We vinden het belangrijk dat er aan de hand van duidelijke en wetenschappelijk verantwoorde onderzoeken iedereen de verantwoordelijkheid kan nemen voor zijn of haar gezondheid, binnen de grenzen van de realiteit. Mijnlabtest.nl, grip op uw gezondheid. Heeft u vragen voor ons? We helpen u graag. U kunt ons bereiken via [email protected] of 0162-747002.