Ruim voldoende

Plaatsen en ophalen gebeurd volgens afspraak

Super ervaring

Bestelling is volgens afspraak heel goed gegaan. Ik ben zeer tevreden

Goede, fijne en snelle afhandeling.

Container werd voor de deur geplaatst; afzetting werd zelf even weg gehaald. Het omzetten van soort container ging soepel en vlot. Ook het ophalen ging heel snel.

Super ervaring

Super snel geleverd super snel weer opgehaald goede omschrijving wat er wel en niet in de container mag.

Gemakkelijk te bestellen!

Het online bestellen van de container ging zeer gemakkelijk!

Ruim voldoende

Het plaatsen van de container is op de afgesproken dag gebeurd, het ophalen gebeurde helaas 1 dag later dan afgesproken...

Super ervaring.

Gemakkelijk online alles geregeld!

Een super ervaring!!

Online de container besteld op donderdagmiddag, vrijdag ochtend werd ik gebeld door de chauffeur dat hij onderweg naar ons was. De container was dus lekker op tijd en het ophalen is ook helemaal naar wens gelopen.

Een container bedrijf waar wij zeer over te spreken zijn

2de keer dat wij een container nodig hadden, de eerste container bij een andere webshop gehuurd en dat ging helaas helemaal mis ( kwamen dagen te laat plaatsen). Gebeld met de klantenservice en de heer die wij hebben gesproken stond ons zeer aangenaam te woord! Het plaatsen en ophalen is helemaal naar wens gebeurd.

Een super ervaring

Kluscontainerhuren.nl Is een webshop die de afspraken nakomt!

Servicegericht

Eerste keer dat wij een container nodig hadden, online gemakkelijk besteld en betaald! Alles naar wens verlopen.

Leuk contact met de medewerkers en de chauffeur

Op maandag besteld en dinsdag ochtend stond er rond 8.00 uur een zeer vrolijke chauffeur bij ons voor de deur , helemaal Toppie !

Scherpe prijs, doen wat ze beloven!

Online de scherpste prijs! Service 100%, prijs kwaliteit is dus zeer goed!

Snel geregeld, doen wat afgesproken is

Gemakkelijk online mijn container besteld en weer laten ophalen.

Uitstekende service.

Telefonisch goed bereikbaar,klantvriendelijk en snelle levering en afwerking.

Top bedrijf!

Goede prijzen en kijken graag met je mee voor oplossingen. Kundig personeel die weten waar ze het over hebben.

Gezellige binnendienst

Hele vrolijke en gezellige binnendienst. Goede service!!

Super!!

Je kan de container eenvoudig online bestellen, en het ophalen gaat net zo makkelijk!

Alles is goed geregeld en goed verlopen. Wij zijn weer van ons grofvuil af en weer opgeruimd. Bedankt

Helemaal goed

Prettige ervaring volgende keer zeker weer.

Geleverd en opgehaald op de afgesproken dag, helemaal super!

Snelle levering, goede service en scherpe tarieven!

Ze regelen alles voor je! Maar klussen moet je wel zelf doen ;)

Makkelijk te bestellen en komen afspraken na!

Snel geleverd en op gevraagde dag opgehaald!

Gemakkelijk online bestellen

Meerdere containers gehuurd, wat een super service!

Hier nemen ze echt nog de tijd voor je en alle vragen, fijn!

Hier nemen ze echt nog de tijd voor je en alle vragen, fijn!

Willemstraat 33

2316 CR Leiden