Mooi materiaal het hout afwerking en snelle levering en dat voor een mooie prijs

Snelle bezorging en product voldoet aan de verwachtingen!

Prachtig kleed!

Als je iets nodig hebt kun je hier gerust kopen. Top klantenservice en adviies

Nette levering .mooi en netjes afgewerkt product

Makkelijk bestellen. Goede communicatie. Aleen jammer van de lange levertijd. Verder super mooi product.

Super leuke tafeltjes!

Goede snelle service. Leuke tafeltjes. Blij mee. Veel leuke reacties ontvangen.

Genieten van heerlijke fauteuil en hocker.

5 jaar geleden een fauteuil gekocht in Loods 5. Zit nog steeds heel lekker. Nu laatst de Hocker erbij gekocht in dezelfde kleur. De kleur komt nog steeds overeen en is een perfecte set samen. Heel erg tevreden

Nadat ik zelf de verkeerde maat van een vloerkleed had besteld, heb ik direct een mail gestuurd om de juiste maat door te geven. Hier kreeg ik niet direct antwoord op, dus contact opgenomen met de klantenservice. Zij konden voor mij de wijziging doorvoeren en de volgende dag had ik het vloerkleed met de juiste maat in huis!

Leuke salontafels.en een leuke prijs.en geen verzendkosten(bij concurrent meer dan 50€)

Zeer te vreden goede en snelle (gratis)levering

Goede communicatie

Snelle reactie op mijn mail.

Goede kwaliteit product en snelle levering !

Het bestelde product kwam snel en is van uitstekende kwaliteit. De verpakking was prima, waardoor dit houten product geen enkele schade of kras had. Product steeg boven mijn verwachtingen uit. Aanrader Home67!

Snelle service, mooi artikel

Snelle levering, goed verpakt, product zoals gewenst

Super snel geleverd. Goed verpakt

Prachtige plank voor in mijn keuken. Ben er erg blij mee. Snel en netjes geleverd. Ben zeer tevreden.

Goede kwaliteit planken

Wij hebben 2 mango houten planken gekocht van 80 cm. Deze zijn snel geleverd en ze zijn makkelijk te monteren. Geeft een mooie kwaliteit look.

Snel en zoals vermeld

Product was zoals het op de site staat, kwaliteit is ook erg goed. Snel ingepakt en volgende dag had ik het al in huis, blij mee!

Mooie tafeltjes besteld

Besteld en vlot geleverd!!

Super mooie tafel

Tafel kwam goed verpakt aan. Er zat een duidelijke handleiding bij. Was snel in elkaar gezet en genieten nu van de mooie tafel!

Goede kwaliteit en snelle levering!

Was snel binnengekomen

Mijn bestelling was snel geregeld, en het product wat ik besteld heb is super mooi. Ben helemaal tevreden. Super bedankt

perfect

Snel, perfect,

Razendsnelle levering, keurig verpakt en prettige communicatie – een topervaring!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring! De levering was razendsnel, de producten waren zeer netjes verpakt, en de communicatie verliep prettig en professioneel. Alles verliep soepel en precies zoals je hoopt. Absoluut een aanrader!

Heel tevreden

De wandplanken zijn mooi en stevig. Er miste een setje schroeven, deze is namelijk snel contact meteen nageleverd. Prima service

Product keurig netjes verpakt en snel geleverd

Prima service,snelle levering

Heel tevreden!

Ik had een verkeerde tafel besteld en echt in een oogwenk wert alles geregeld en een nieuwe opgestuurd echt een top bedrijf Mijn ervaring is wouw super

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.