Tevreden

Goed bedrijf en netjes optijd zoals gezegd

Alles volledig naar verwachting

Bestelling gedaan voor set van 3 salontafels. Levering zou tot 3 weken kunnen duren, maar binnen een week was de set al netjes bezorgd. Alles degelijk ingepakt in solide doos. Heel blij mee met de salontafels . Prijs / kwaliteit in goede verhouding.

Snelle levering en een mooi product

Onlangs een set salontafels besteld. Binnen een aantal dagen had ik ze in huis. De tafeltjes waren goed ingepakt voor het transport en er waren dan ook geen beschadigingen te zien. Product is exact zoals beschreven en te zien is op de site.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, goed product, scherpe prijs

Snel, duidelijke informatie en goede kwaliteit.

Snelle bezorging, duidelijke informatie vooraf op de website en in de mails en een heel fijn en mooi kleedje. Tevreden!

Ging goed

Goede producten

Goede producten, snelle levering en goede verpakking

Snelle levering, uitstekende verpakking en goed product

Uitstekende webwinkel. Binnen korte tijd was mijn salontafel geleverd en kwam onbeschadigd aan, wat vooral te danken was aan de uitstekende verpakking (helemaal van top tot teen ingepakt met beschermingsmateriaal). Niks te klagen en zeker aan te raden!

Roomchanging experience

De salontafeltjes waren uitstekend en veilig verpakt. Ze waren sneller in huis dan verwacht en maakt precies dat verschil aan de woonkamer wat vooraf het plan was. De kwaliteit is erg mooi en zoals omschreven. Home67 wordt toegevoegd aan de favorieten.

Je wordt goed op de hoogte gehouden over jouw product en de zending.

Prachtig kleed en snelle levering.

Super service.

Onze bestelde tafel viel anders uit dan we hadden gedacht. In overleg met de klantenservice kregen we een nieuw blad opgestuurd en mochten dan bepalen of alles naar wens was. Snelle en vriendelijke service. Heel prettig als je online een grotere aankoop doet.

Goede service en informatie

Tevreden en de bestelling is netjes en correct verlopen .

2 keer een bestelling gedaan van salontafels en een eettafel zeer tevreden, net verpakt goede communicatie en kwaliteit meubels!

Een goed, betrokken advies

Na wat foto's te hebben opgestuurd, ben ik goed geholpen. Het advies was passend bij de kamer. Ook werd er een duidelijk advies gegeven voor de maat. We zijn erg tevreden met het vloerkleed. Het is passend bij de ruimte. De kleur voldoet aan de foto. De levering verliep snel. Al met al: wij zijn ZEER tevreden!

Mooie meubels/goede service

Fijne duidelijke website, en mooie meubels. Ik heb de jelle salontafels besteld en die kwamen snel en goed verpakt aan. Ik ben tevreden!

Tevreden klant

Snelle bezorging en kwalitatief mooie stoelen

Snelle levering voor stoere wandplanken

Ik heb 2 stoere industriele wandplanken gekocht. De afhandeling verliep goed. De levering was snel.

Snelle service en goede kwaliteit

Mijn bestelling was er snel Mooie tafels, goede kwaliteit En niet duur

Hele goede en snelle service!

Salontafels waren binnen 3 dagen binnen.. Waren erg goed en netjes verpakt en met een kaartje erbij met een geschreven tekst dat maakt het ook nog es heel persoonlijk! Zeker een aanrader hier te bestellen!

Maken waar wat ze beloven

Makkelijke site, goede duidelijke en overzichtelijk bestelpad en betalimgatraject. Maken belofte qua levering waar en pakket wordt netjes afgeleverd

Hele mooie kleden en goede service

Via de site twee kleden besteld. De track and trace code werkte niet. Contact opgenomen met home67 en zij hebben direct de transporteur gebeld. Prima service. De kleden liggen nu heel mooi bij ons binnen, een echte eyecatcher.

Goede levering & service!

Meerdere keren een bestelling geplaatst. Elke keer netjes en volgens afspraak geleverd. Bij contact goed geholpen. In coronatijd (lockdown) zelfs een leuke attentie ontvangen bij mijn bestelling. Laatste bestelling was er zelfs eerder dan verwacht. Super tevreden over de producten. Goede kwaliteit, stevig en mooi afgewerkt.

Mooie producten!

Mooie producten verkoopt deze website. Communicatie verliep goed, via de mail wordt je van elke stap op de hoogte gehouden. Ook wanneer je telefonisch contact opneemt wordt je vriendelijk geholpen! Super!

Snelle levering en goed verpakt.

De wandplanken zijn nog mooier dan verwacht, ben er super blij mee.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.