Super in een woord

Bestellen snel mailtje gehadt en ook op de af gesproken dag geleverd en goed verzorgd in een woord super

Zeer mooie spullen

Ik had een set bijzettafeltjes besteld ,na 3 werkdagen zeer goed verpakt en netjes afgeleverd ,en de tafeltjes zien er werkelijk schitterend uit

Super blij met mijn nieuwe salontafeltjes!

Super goede kwaliteit voor een niet al te hoge prijs ! En vriendelijke mensen bij de klantenservice !

Wij hebben een vitrine kast besteld en helaas zat er een deuk in. Dit werd door het bedrijf heel goed opgepakt en ze kwamen meteen met oplossingen. Vriendelijk personeel.

Prachtige, aantrekkelijk geprijsde salontafeltjes. Snel geleverd.

Mooie website,goede service.

Snelle levering. Prachtige tafel. Keurig verpakt afgeleverd.

Zoals het moet

Bestellen en in goede staat ontvangen met een korte levertijd!

Op tijd geleverd

De salon tafels die ik besteld heb zijn op tijd geleverd. Mooie tafels

very good

ok

ik heb een prima ervaring met home67, mijn bestelling kwam goed door eenvoudig te bestellen via internet, werd prima op de hoogte gehouden met oog op de verzending en levering. de goederen kwamen goed aan. en zien er prima uit ben er heel erg blij mee.

Super word er enthousiast van, top

Super gave spullen goede service en netjes geleverd. Ben super blij met alles

De levering en verpakking was ik tevreden over, duurde alleen lang voordat ik de bestelling had..

Bestelling duurde langer dan ik had verwacht. Heb een mail gestuurd toen duidelijk hoelang het duurde voordat de bestelling kwam Verder tevreden over de verpakking en bestelling.

Duurde heel lang voor de bestelling binnenkwam. (Weken)

Contact was snel. Reageren direct op vragen. Bestelling duurde enkele weken, terwijl dat nergens aangegeven stond (zelfs enkele dagen was aangegeven) Eenmaal binnen was ik ontevreden, kleine beschadiging én een hele rare geur aan t meubel. Direct retour aangevraagd, wat super snel geregeld was!

Goed voor elkaar

Goede service en snelle verzending. Dank

Snelle levering en mooie meubels

Wij hebben een vloerkleed en twee stoelen besteld, deze waren zeer snel geleverd. Nog sneller dan aangegeven stond op de website. Heel tevreden met de mooie meubels.

Home 67.....leuk en eigentijds voor iedereen!

Bijzettafeltjes besteld. Deze kwamen snel en goed verpakt binnen, eerder dan verwacht zelfs. De prijs was aantrekkelijk, het resultaat beter dan verwacht. Ik ben zeer tevreden en heb jullie inmiddels ook aan anderen aangeraden.

Leuke vloerkleden

Leuke vloerkleden gezien bij de woonstore. Deze waren in de winkel niet meer voorradig dus via de site zelf online besteld en binnen 2 dagen de kleden al in huis. Super......

Geweldig!!

Na een bestelling voor de 2 salon tafels ontvingen wij ze heel erg snel! Daarbij zat ook een voucher van 10 euro korting, en hadden we gelijk 4 velvet stoelen besteld! Kortom een goede winkel om je huis mee in te richten!

Vlotte verzending, mooie salontafels Alles was goed verzorgd

Supersnelle service en mooie kwaliteit

M'n salontafels met mangohouten bladen werden supersnel geleverd. Goed ingepakt en de kwaliteit van de tafels is boven verwachting!

Super mooie tafeltjes, enorm blij mee!

Snelle levering, goed verpakt. Super mooie tafeltjes, enorm blij mee, past perfect in ons interieur. Zelfde kwaliteit alleen stukken goedkoper dan bij andere aanbieders. Ben zeer tevreden.

Fantastische kast, prima levering!

Na tijdje zoeken, bleek Home67 de beste deal voor ons te zijn. Inderdaad snelle levering van een hele mooie vakkenkast! Zeker voor herhaling vatbaar: wij zijn fan!

Verwachte levertijd was 1 tot 2 weken, Op een donderdagavond bestelling geplaatst. Maandag daarna al bezorgd. Daar word ik erg gelukkig van !!!! en ook keurig verpakt

Gewoon goed

Goed en snel

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.