uitstekende service en snelle levering het product precies als op de foto's

uitstekend

snelle service,goede kwaliteit

Super kwaliteit

2 bijzettafels bestelt en zeer tevreden mee! Zelf opgehaald en stond gelijk netjes klaar om mee te nemen. Zou er zeker nog is wat bij bestellen!

2 hele mooie industriële wandrekjes besteld. Mooie kwaliteit Snelle levering en goed verpakt

Mooie producten

Voor het eerst een product op deze website besteld en zeer tevreden. Mooie salon tafel voor een prima prijs!!

Snelle levering, mooie spullen

Makkelijke website, Doet wat het beloofd, Heeft mooie, degelijke spullen Snelle levering.

Goede en snelle service

Snelle afhandeling van de bestelling. Binnen twee werkdagen in huis. Super fijn!

Super bedrijf!!!

Blij met onze 3 kleine tafeltjes die ik al snel kon halen! Wouden ze ook gratis bezorgen maar ik was te ongeduldig. ;-p Mooie showroom en website! Nette en aardige mensen!

super mooi schilderij

jammer van de fout op website 4 to6 dagen...waren 4 tot 6 weken,maar we zijn dik tevreden

lekkere stoel, uitstekende service

Eind november 2020 een fauteuil besteld, ivm met containertekorten werd het leverdatum telkens naar achter geschoven, maar we werden elke keer keurig op de hoogte gebracht van de vertraging. Na 21 weken ongeduldig gewacht te hebben, is de Dorus Velvet nu de blikvanger in onze woonkamer. Hij zit heerlijk, ook mijn vrij lange partner past er makkelijk in. Dus, kan zowel de stoel als Home67 aanbevelen!

Mooie fauteuil

Mooie fauteuil, zit ook lekker. Levering was sneller dan ze aangeven. Eind mei zou de stoel komen en kreeg hem 1,5 maand eerder. Top

Mooie tafeltjes. Snelle levering en zeer netjes verpakt. Een aanrader.

Prima, ik ben zeer tevreden.

het is altijd even afwachten bij digitale bestellingen. Ik ben zeer tevreden. Mooie fautuils, kleur zoals ik dacht. Prima zit. Geweldig verpakt.

Meubels van hoge kwaliteit en een snelle en goed verpakte levermethode

Het bestellen bij Home67 is makkelijk om te doen: duidelijke foto's en de site is overzichtelijk. Wij hebben een mooie fauteuil besteld voor ons nieuwe huis. De levertijd was korter dan aangegeven. Ook was de stoel goed en veilig verpakt. Daarnaast zag de stoel er prachtig uit. Al met al een tevreden klant!

goeie en leuke winkel

mooi en goeie meubels en alles heel erg goed

Helemaal HAPPY!

Leuke goed geprijsde tafeltjes. Makkelijk te bestellen. Goede communicatie over de levering. Helemaal Top. Tafeltjes zijn zeer leuk en mooi. Mooie houten tafelbladen.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Top winkel!

Van bestelling tot levering. Alles klopte en alles keurig op tijd geleverd! Helemaal tevreden!

Levering volgens afspraak, goede kwaliteit meubel

Voor t eerst iets besteld bij Home67, 2 ronde salontafeltjes. Levering conform afspraak. Tafeltjes erg leuk, prima kwaliteit voor betaalbare prijs.

zeer fijn bedrijf en uitstekende service

fijn bedrijf en goede en snelle service

Fijne comfortale stoel, vertraging door covid en Suezkanaal zijn we goed op de hoogte gehouden!

Goede communicatie en fijn product.

Snelle vriendelijke service en mooi product geleverd

Snelle service, goede levering

Mooie tafeltjes, ziet er goed uit.

Prima ervaring

Prima ervaring van bestellen tot super snelle levering. Goed verpakt en precies zoals afgebeeld. Top

Ga zo door

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.