Fijne website met leuke artikelen. Alles duidelijk aangeven en mijn bestelling snel ontvangen. Aanrader!

Goede service!

Goede service en snelle levering en een prachtige kwaliteit tafel, alleen zit er jammer genoeg een kleine beschadiging op de poot van de tafel. Voor de rest ben ik zeer tevreden.

Service en kwaliteit super!

Wij hebben een vloerkleed en wandrek besteld, beide snel geleverd volgens afspraak, netjes verpakt (en dat is echt een vermelding waard, aangezien legio webshops regelmatig niet deugdelijk verpakken) en de kwaliteit is super! Zelfs boven verwachting! Wij zijn zeer tevreden van onze bestellingen!

Super geweldig

Tafeltjes besteld, omruiling voor andere. Ging allemaal super snel en netjes. Vriendelijk en snelle reacties op mail

Nadat ik mijn tafeltjes had ontvangen heb ik ze na een paar dagen uitgepakt. Door omstandigheden kon het niet eerder. Bij het neerzetten kwam ik tot ontdekking dat 1 van de tafeltjes toch erg beschadigd was. Gelijk gemaild en een paar dagen laten kwamen ze de set omruilen. Prima toch.

fantastisch

Mijn ervaring is super bij homec67 goed geleverd product netjes verpakt en snel geleverd Kan eigenlijk niks nadelig bedenken alles is super top! Ga zo door en zal juliie zeker aanbevelen bij andere!!

Echt geweldig

Alle spullen die ik bij jullie heb besteld zijn top, degelijk en super leuk, de levering ging ook super ,je kon het heel goed in de gaten houden en zelfs in bank was er al binnen 2 dagen ECHT SUPER....

Snelle levering, geweldige kwaliteit/prijs verhouding

We waren op zoek naar een industriële salontafel, en we hadden ronde gezien die uit drie gedeeltes bestond op andere sites, maar daar vinden we het te duur en de levertijd was ook vrij lang! Bij home67 was dezelfde tafel niet alleen 80,- goedkoper, maar we hadden hem dinsdag besteld, voor het paasweekend en in coronatijd, en we hadden hem de dinsdag erop binnen! Goede service, snelle levering en goeie prijzen! Kan niet beter

Ziet er geweldig uit.

Heel snel ontvangen en zeer goed verpakt. En erg leuk die geschreven kaart erbij. Echt aandacht aan besteed.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Stoel Dorus nu een half jaar in bezit. Bevalt erg goed. Stof blijf zacht (vinden de katten ook) en mooi. Stoel zit nog steeds prettig.

Snel geleverd! Product zelf niet stevig

Super snelle levering! Binnen een week. Jammer dat de knopen erg zichtbaar zijn op het product en het allemaal snel los laat.. product is qua kleur wel super mooi! Maar zeker niet handig als vloerkleed :( dus helaas eigenlijk een miskoop als ik het zo mag noemen ...

Niets op aan te merken prima zo

Goed service en snelle levering

Mooie meubels en snelle levering

Vrijdagavond onze nieuwe salontafels besteld en dinsdagmorgen al geleverd, super snelle levering dus! En heel blij met onze nieuwe salontafels, wat zijn ze mooi!

Uitstekend!

Tafeltjes besteld. Super snelle levering. Ik ben super blij! Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Had eerst het verkeerde besteld andere dag gebeld kon het annuleren en het juiste bestellen. Betaald bedrag binnen enkele dagen terug gestort gehad

Snelle vriendelijke service

Aankoop sneller binnen als verwacht. Vriendelijke bezorger en zeer tevreden met mijn aankoop.

Top service!

Snelle levering en leuk persoonlijk briefje erbij :)

Goede service Snel alles binnen

Mooie kleden

Wij hebben 3 mooie blauwe ronden kleden gekocht. 2 kleine en 1 grote. Mooie kwaliteit, zacht en mooi van kleur.

Professioneel, snel en top service

Laatst prachtige salontafels gekocht bij home67, er was iets mis gegaan met verzending vanwege huis/straat nummers. Super snel opgelost aan de telefoon met een fijne dame die mij hielp. Volgende dag had ik ze zelfs al in huis! Zeker aan te bevelen om hier te bestellen!

Snel en goed

De bezorging van de set tafeltjes verliep snel, de tafeltjes zijn mooi en lijken me van goede degelijke kwaliteit. Ben benieuwd hoe het zwart gelakte frame zich houdt.

Goede kwaliteit

Zeer goeie kwaliteit, en vrij snel thuis geleverd.

heel goed

3 set tafeltjes besteld 1 dag later had ik het binnen super in gepakt ben echt heel blij mee ik raad deze winkel aan iedereen toe

Voor de eerste keer op de webshop gekeken en die is uitnodigend om verder te kijken. Ik was opzoek naar de ronde salontafels en die heb ik gevonden bij jullie. Salontafel Set van 3 Industriële Salontafelset Erjan -Mangohout prachtig hout mooie kleur precies zoals die omschreven word. Deze heb ik voor mijn dochter gekocht voor haar nieuwe woning en weet zeker dat ze er heel blij mee is, zit nog ingepakt in de doos. Is optijd geleverd.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.