Prima voor elkaar!

Product zoals omschreven en snel geleverd. Goede prijskwaliteit verhouding.

Snelle service, prima levering

2 tafeltjes besteld welke binnen 48 uur geleverd werden, goed verpakt en een briefje erbij met een extra bedankje. Super tevreden.

Super service

Super snelle levering en ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Werd 20 minuutjes voor de levering gebeld en de salontafeltjes zaten goed verpakt mét een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben super tevreden.

Mooi en stijlvol

Goed! Snelle levering, mooie tafels. Precies zoals ik had verwacht en op de foto te zien is. Erg blij mee!

Goed snel

Hele mooie tafeltjes

Goede kwaliteit tegen aanvaardbare prijzen en vlotte levering

Bij mijn bestelling zat een met de hand geschreven kaartje met de tekst veel plezier met je aankoop. Die persoonlijke touch vond ik erg attent en persoonlijk. Dat waardeerde ik zeer.

Super geregeld

Hele goede en snelle service. Heel blij met mijn tafeltjes.helemaal toppie

Goed advies en goede levering!

Product naar wens!

De prijs van het product wat ik heb gekocht was in verhouding met de kwaliteit super laag aangezien het product echt van hele goede kwaliteit is. Het werd erg snel geleverd en is in de doos erg goed beschermd tegen beschadigingen. Alles zag er heel goed uit, nog beter dan op de foto op de website. Goede communicatie i.v.m. wat je besteld hebt, wanneer het binnen komt ed. Kortom, super service!

Goed product snel en volgens afspraak geleverd

Via Bol.com gevonden. Daar niet leverbaar, bij home 67 wel. Mooi en volgens afspraak geleverd

In 1 woord, SUPER!

2 salontafeltjes besteld, zo blij mee!! Zeer goed verpakt en snel geleverd! Ga hier zeker vaker bestellen!

Erg mooi product voor onbegrijpelijk lage prijs

Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan. Dat was de overweging toen we in de showroom de tafels(s) bekeken hadden, de vriendelijke uitleg hadden gehad en tot een aankoop over wilden gaan. We kochten een mooie salontafels van mangoboom en een stalen frame. Deze werd binnen enkele dagen blij ons thuis geleverd. De verzendkosten waren zelfs inbegrepen in de lage prijs van de tafel. Inmiddels siert deze onze huiskamer en zijn wij een tevreden klant.

Geweldig!

Ik heb mijn tafeltjes besteld en ze zijn supersnel binnen gekomen. Zagen er precies zo uit als op de foto, netjes, geen mankementen. Zat netjes in folie gewikkeld. Ik zal zeker vaker bestellen, bedankt!

Sfeervolle meubels en een persoonlijk contact

Home67 biedt een fijn assortiment meubels. De levering is prima. Contact met de medewerkers verloopt prettig en soepel. Een absolute aanrader om met vertrouwen jouw huis in te richten.

Ik ben superblij met mijn tafeltjes. En een vlotte levering

Ondanks corona een hele snelle levering. En het persoonlijk geschreven kaartje met 10 euro korting vond ik heel attent.

Keurig en correct geleverd.

Nette keurige zaak en goede service,komt afspraken na.

Goede en snelle service

Op vrijdagavond besteld en dinsdag in huis. Goed verpakt en top geregeld quabezorging. Artikel ziet er ook goed uit Zeker een aanrader...

Prachtige meubels snel geleverd!

Wauw! We hebben twee salontafels besteld welke de volgende dag al werden bezorgd! Mooi stevig materiaal, supermooi en snel geleverd! Wij zijn dik tevreden!

Mooie meubels voor een scherpe prijs

Ik had 3 tafeltjes besteld maar 1 tafel was niet goed. Ze een berichtje gestuurd en stuurden een nieuw setje toe om ze om te kunnen ruilen. Goede service.

Kast besteld, ik ben er zó happy mee. Snel bezorgd, goed verpakt en makkelijk in elkaar te zetten

Super mooie spullen

Super mooie spullen en een snelle en goede levering . Vloerkleed was aan de kleine kant zonder enig probleem om mogen/ kunnen ruilen voor een grotere. Echt super goede service. Top!!

Snelle levering en goede service

Hele snelle levering en producten voldoen aan de verwachting.

Kwaliteit was niet goed

Ik heb een tafel bij home67 gekocht alleen ik ga die router sturen want de tafel was schuif en anders van wat had ik verwacht.

Uitstekende service

Hele snelle levering en producten voldoen aan de verwachting.

Hele snelle, goede service!

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.