Volgens verwachting

Mooie tafels, precies zoals op de website, snel geleverd.

Goede product kwaliteit en snelle verzending

Snelle verzending en een goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Kwaliteit, goede prijs en snelle levering

Binnen 2 dagen in huis. Goede foto's. Prima prijs.

Goede kwaliteit en snelle levering.

super leuke tafeltjes besteld helemaal blij mee. goed prijs-kwaliteiten snelle levering.

Grandioos sterke constructie, perfect

Is absoluut de beste telefoon houder die ik ooit heb gebruikt.

Een betrouwbare leverancier met kwaliteit

Wij zijn erg tevreden over onze bestelling bij Home67. Het product was precies zoals het op de website werd gepresenteerd. Daarnaast waren wij erg verrast bij het leuke presentje wat was toegevoegd aan onze bestelling. Ik zou zeker Home67 aanbevelen!

Gewoon goed

Snelle levering, geen beschadiging, leuk design en kwalitatief gewoon goed

Overzichtelijke site en snelle bezorging

Mooie meubelen

In een woord geweldig snelle levering en mooie meubelen

Geen ervaring

Ik heb niks ontvangen want het was niet op voorraad

Drie salontafeltjes besteld. Zeer goede kwaliteit en snelle le vering

Goede service, leuke artikelen

Nadat ik een klacht had over het geleverde artikel binnen 2 dagen een nieuw artikel in huis. Hele fijne service.

Supersnelle levering

goede kwaliteit artikelen en supersnelle levering

uitstekend

Mooie Salontafelset Compluma gekoch, servisce uitstekend.

Super tevreden

Een 3 delige tafelset bestelt na lang twijfelen, want wij zijn niet zo van online omdat we het graag willen zien en niet van een plaatje. Maar in deze tijd is t niet anders.Maar wat een goede service en zorgvuldig ingepakt en wat zijn ze mooi.. En de prijs was zeker een plus punt. En vrijdag gaan we de showroom bekijken. Zeer benieuwd.

Super snelle service!

Zoals beloofd super snel mijn bestelling mogen ontvangen. Ik had twee tafeltjes besteld, zien er super gaaf uit. Ik ben er zeer blij mee. Zeker aan te raden!

Goede vriendelijke service

Wij hadden salontafel set gekocht en dat zat een klein deukje in. Wat niet de schuld van home67 of de post is maar in de fabriek. Ik belde op kreeg een vriendelijke dame aan de lijn en moest een mail sturen met bijbehorende foto's. Dat gedaan en kreeg al snel een reactie terug met meerdere 3 opties. 1.alles retourneren zonder kosten en volledig geld terug 2. Gratis retour en nieuwe set 3. Korting op de set. Echt super service waar veel winkels van kunnen leren hier kopen wij zeker nog eens wat.

Goede en mooie set, snel verzonden.

De set ziet er heel mooi uit. Was goed verpakt. En snel verzonden. Mooi en voor een mooie prijs.

Super service

Ik had een set tafeltjes gekocht. Een set van 3 en een set van 2 tafeltjes mangohout. Heel mooi bij mijn interieur, maar opeens zag ik in de set van 3 de grootste tafeltjes een hele scheur in zitten. Ik heb meteen de volgende dag een mail en foto's gestuurd na jullie. Ik kreeg direct een mail terug of het ook met de andere tafeltjes gebeurd was, maar dat was niet zo. En daarna kreeg ik weer een mail om de tafel om te ruilen. Dus kreeg een nieuwe grote tafel en de oude,kapotte met scheur kon ik weer mee geven aan de bezorger. Echt super service. Echt goede zaak en super service. Groetjes Monique Soomers

Goede producten en een snelle levering Hebben 2keer een salontafel set besteld.en zilver zeer tevreden over

Mooi product voor een zeer goede prijs

Goede service, snelle levering, duidelijke communicatie maar het belangrijkste het product is precies wat we wilde hebben en dit ook voor een zeer gunstige prijs

Ik heb de set ronde salontafels van mangohout gekocht. Ze waren binnen 3 dagen geleverd, super goed ingepakt en hele mooie tafels. Helemaal blij mee!

Erg tevreden met onze aankoop en zo snel geleverd.

erg teverden

Mooi, betaalbaar en betrouwbaar

Mooie en leuke spullen voor een betaalbare prijs en een zeer nette en snelle levering, kortom een winkel om terug te komen.

Super snelle goede service en levering.

Erg blij met dit bedrijf. Op zondag salon tafels besteld met levering tussen de 2 en 5 werkdagen. Ik ging er dus vanuit dat dit in iedergeval tot die week erop maandag ging duren. Maar dinsdag kreeg ik al mail dat de tafels woensdag geleverd werden en jawel woensdag middag heb ik de prachtige tafels mogen ontvangen. En dat ook nog eens voor een erg goede prijs! Elders minimaal 50 euro duurder. Super bedankt en in de toekomst zullen wij vaker bestellen. Met vriendelijke groet, D. van de Ven

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.