Snelle bezorging!

Ik was zo blij dat het mooie vloerkleed dat ik wilde zo snel geleverd kon worden. Juist nu is het fijn om je huis gezellig te maken! En daarnaast, omdat alle winkels dicht zijn is online bestellen een perfecte uitkomst mits het soepel verloopt. Super dus!

Top product, snel geleverd

Ik heb salontafels besteld. Deze zijn echt super mooi en vooral ook erg snel geleverd.

Supersnelle levering en mooi product voor scherpe prijs

Binnen twee dagen binnen en de salontafels staan supermooi. En zeer scherpe prijs! Erg blij mee.

Echt mooie kwaliteit tafels voor lage prijs

Unieke tafel voor een Ikea prijs. Maar dan echt goede kwaliteit, ben er erg blij mee

Heb in december mijn vriend(wonen niet samen, samengesteld gezin op afstand ;)) een tafelset van Jelle kado gedaan.. Deze vond ik zo mooi.. Dat ik hem ook voor mijzelf heb besteld... Helaas bij aankomst zat er een kleine scheur in t blad.. Na een belletje en en ontvangst retourlabel, werd 2 later al de set omgewisseld.. Echt super tevreden!! Heb al meerdere vriendinnen die ook zijn gaan neuzen op jullie site.. Dus wie weet wat ik binnenkort nog van jullie zie staan bij vrienden.. Ga zo door.

Perfect!

Erg snelle maar ook erg goede levering. De meubels zien er geweldig uit! Mooi afgewerkt en precies zoals je ze ziet op de website. Ik zou Home67 voor iedereen aanraden.

Een prettige ervaring

Het product werd mooi op tijd geleverd, was zo als het op de foto was getoond. En er zat een persoonlijke noot bij.

Goeie prijs voor een mooie salon tafel

In 1 woord alles SUPER

1 en al toppie

Mooie zwarte stalen kast gekocht. Stond netjes bij dat het met een transportbedrijf geleverd zou worden voor €40 extra. Transportbedrijf hield ons netjes op de hoogte van de levertijd. Kast is perfect! Netjes stevig ingepakt. Duidelijke handleiding voor de poten en onderste plank. Mochten we nog iets moois zoeken kijken we zeker hier!

Goede webshop, Snelle levering en goed product.

Zeer positief. Zeker een aanrader.

Super mooie mango salontafels. Snelle bezorging, niet duur en top kwaliteit!

Salontafels besteld zijn erg mooi precies zoals omschreven

Besteld en afspraak nagekomen.

Wat ik heb besteld ook ontvangen. Wat mijn verwachting heeft overtroffen was de hand geschreven bedankt kaart. Mvg, Rolando Montesant

Mooie producten, sneller geleverd, aflevering gaat wat vreemd

Poef, kussen, bijzettafels en vakkenkast besteld. Contact met Home 67 verliep prettig, men reageerde vlot en vriendelijk op mijn vragen via chat. Leveringen kwamen stuk eerder dan verwacht, op zich fijn maar was er niet altijd op voorbereid. Bezorger vakkenkast belde keurig dat hij eraan kwam, hij was echter alleen. Pakket veel te groot/zwaar voor 1 bezorger! Gelukkig was mijn zoon thuis, nog met moeite pakket onbeschadigd binnengekregen. Beetje vreemde gang van zaken. Verder heel tevreden over/blij met mijn producten en de kwaliteit, zijn zoals op de site.

Mooie kast, slordige levering

We zijn erg tevreden met de kast. Hij is precies zoals op de foto's en zoals we hoopten. De kast werd ook erg snel geleverd, binnen een week, maar over de levering zelf zijn we niet helemaal tevreden. De kast van ruim 70kg en 200 x 120 werd bezorgd door een jongen, in zijn eentje, in een bestelbusje. De bezorger gaf aan de kast niet alleen te kunnen tillen en hulp nodig te hebben. Je zou denken dat dit bij voorbaat al duidelijk was. Samen hebben we uiteindelijk de kast met alle mogelijke moeite naar binnen getild, waarbij de kast licht beschadigd is geraakt. De kast was simpelweg te zwaar voor mij om te tillen, maar anders had de bezorger onverrichterzake terug kunnen keren. Al met al dus erg blij met de kast, echter niet met de bezorging.

Ik heb drie ronde salon tafels besteld, met mango hout. Erg mooi, ze staan erg leuk. En de kwaliteit is perfect.

Erg snel geleverd

Super mooi product en erg snel geleverd

Op de site zijn. De tafeltjes anders dan in het echt

De set Jelle besteld en in 1 tafelblad zat een buts. Verder totaal andere kleur dan op de site staat. Het lijkt alsof er een fel gele lak overheen zit. De set terug gestuurd en een nieuwe besteld deze is mooier maar nog steeds veel van dat fel geel erin. Ik snap dat het een natuurproduct is en elk tafeltje anders is maar dit is echt zonde.

Super mooi product en snel geleverd

Super mooi product en snel geleverd

Maakt afspraken waar.

Vlotte afhandeling

Prima leverings afspraken

prima afspraken Jammer dat alleen Online besteld kan worden Voor ouderen is het wel handig als bestelling bijvoorbeeld telefonisch doorgegeven / bezorgt kan worden

Goeie servers en snelle levering

Ik ben heel erg blij met mij bestelling en ben gamelan om mr uitzet verder te gaan uitrijden en dan hier te bestellen

Helemaal top

Snelle levering en de producten voldoen aan onze verwachting en alles voor een scherpe prijs

Goede ervaring, snelle levering en tafeltjes waren keurig verpakt.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.