Alles helemaal top!

Mijn bestelling was er snel, zelfs in deze tijd! Erg blij met mijn bijzettafels. Ze zien er prachtig uit en dat voor een mooie prijs!

Snelle levering en mooie tafels gekregen

Azt kapuk amit vártunk.

Danke well

• Ajánlnál minket? Yes

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs voor een goede kwaliteit Snelle levering

Prachtige tafeltjes

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Had 3 mooie ronde bijzet tafeltjes besteld en het werd super afgehandeld. Na de bestelling kreeg ik meteen een mailtje met de factuur en nog geen week later had ik de tafeltjes al in huis, keurig verpakt.

Keurige communicatie en perfecte levering

Blij mee! Zou zo weer bestellen.

Mooie bijzet tafeltjes

Zeer snel en perfect geleverd

Mooie bijzettafels, helaas een kleine beschadiging, geen probleem, hebben we al weg gewerkt.

tevreden, kleine beschadeging aan tafeltje, maar daar doen wij niet moeilijk over, aan gezien het natuurlijk hout is

Betrouwbaar en service gericht

Een mooi vloerkleed besteld, geleverd en erg tevreden over

Snel bezorgd,als je een probleem heb wordt het opgelost :-)

Beschadigingen!

De tafeltjes waren kleiner dan de aangeven maat, de tafelbladen waren beschadigd en niet recht.

Waardeloos

Op donderdag 21 januari kreeg ik mijn set tafeltjes gelevert. 1 tafeltje is beschadigd en heeft een kleurverschil van het bovenblad dan de andere tafeltjes. Heb gelijk contact gehad helaas via de mail,waardoor het nog steeds niet echt tot een oplossing is gekomen. Via de telefoon gaat het veel sneller maar door de corona kan dat niet.

Snelle levering en mooie producten

De levering is erg snel, ondanks Corona. De producten zien er precies zo uit als op de foto’s!

Super service

Ik had een salontafel besteld en deze werd zeer snel bezorgd! Helemaal netjes en beschermd in gepakt!

Super mooie tafels voor betaalbare normale prijs ben er super blij mee past super bij ons interieur

Geweldige kast

We hebben op Black Friday de prachtige vitrinekast Linda besteld. Twee weken geleden is hij geleverd en we zijn er erg blij mee. Mooi industriële uitstraling, precies zoals we verwacht hadden.

Uitstekend!

Een snelle service en een goede prijs kwaliteit verhouding!

Blij met mijn nieuwe kleed

Ben blij met mijn nieuwe kleed. Wel voelt hij een beetje dun. Dat is wel jammer. Maar hij staat wel mooi in mijn interieur.

FANTASTISCH

Mooue webshop hele snelle levering en hartstikke goeie prijs.Top

Mooie kast en top geregeld

Mooie kast en fijne service

Alles goed geregeld

Er werd van te voren gebeld hoe laat ze er ongeveer konden zijn.

Fijne service

Super leuke tafels binnen gekregen en ook zeer vlot, we werden goed op de hoogte gehouden van de status van de levering, voor bezorging werd er nog contact met ons gezocht dat ze er binnen 20 minuten waren.

Leuke spullen

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.