Top bedrijf!

Zeer goede klantenservice die ook meedenkend is! Levering ook snel.

Snelle levering en zeer goede kwaliteit tapijt, erg blij mee!

Vloerkleed binnen in dag geleverd. Zeer mooi kwaliteit. Kleuren komen overeen met de foto’s , erg blij mee!

Overzichtelijk

Buitengewoon en snelle levering

Super blij

Ik heb zonder twijfel mijn Salon tafel set van 2 gekocht, Ik was er direct verliefd op Had geen betere keus kunnen maken En wat geeft het een heel ander gezicht In mijn woning, ik ben er blij mee En snelle service! :D

Snelle levering. Toen bleek dat de kleur niet paste bij ond interieur was ruilen heel eenvoudig!!

Telefonisch heel netjes en beleefd geholpen!

Snelle levering!

Mooie salontafels, goede prijs en snelle levering!

Goede service, mooie producten

We zijn zeer positief over de webshop. We konden in overleg onze stoelen op een later moment laten bezorgen. We kregen zelfs nog een belletje of we de bezorging wilden vervroegen vanwege de drukte bij de post, zodat ze op tijd binnen zouden zijn. Hele nette service. En... het belangrijkste: de stoelen zelf zijn echt prachtig en ze zitten heerlijk. Een echte aanrader dus!

Mooi product en goede service

Na bestelling via de mooie en duidelijke website werd het product snel en goed verpakt geleverd!

Snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en dus geheel schadevrij gebleven bij transport.

Supersnelle levering

Heel blij met onze mooie salontafeltjes + vloerkleed! Uitkiezen en supersnel in huis!

Snelle levering, mooi product.

Volledig naar tevredenheid nieuwe salontafeltjes gekocht.

Top levering

Snelle levering en top kwaliteit,

Zo snel

Helemaal top en kwalitatief perfect

Snelle levering zonder problemen, keurig

Prettig om besteld te hebben. Geen problemen, snelle levering, volledig te vertrouwen en super blij mee

zeer goed en snelle levering

ziet er erg mooi uit. kan ik veel plezier van hebben

Goede ervaring

Ondanks deze drukken dagen. Het mooie kleed snel geleverd.

Super blij met mijn kerstkado voor mijn vriend

Prima ervaring met bestellen... Snelle levering en erg blij met het product. Zou heel graag nog meer willen bestellen.. Dan zou zon bon goed van pas komen.. Om bij te leggen..

fijne ervaring

goed ervaring, en ondanks drukke tijden toch een snelle levertijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Twee dagen nadat ik mijn bestelling had gedaan, kreeg ik het al binnen. De kwaliteit was zoals beschreven en verpakt in een doos die bij het formaat past (goed voor het milieu :) ).

Geweldig!

De service is erg goed! Doen niet moeilijk met iets omruilen en snelle reactie en actie!

Persoonlijke en snelle service

Bij twijfel over de kleur van een jute kleed, snel en kundig een reactie. Bestelling was snel binnen, mooi product, scherp geprijsd.

Snel geleverd & zoals omschreven

Salontafels snel bezorgd en precies zoals omschreven. Naar de tweede etage gebracht zonder lift. Top service en erg blij met de mooie tafels.

Goede ervaring mee.

Snel geleverd, blij met mn tafeltje, ziet er super mooi uit, ook de afhandeling gaat heel netjes, absoluut een aanrader. Prijs is ook netjes.

Topservice, snel bezorgd en een prachtige kast!

Enorm blij met onze eerste en zeker niet de laatste bestelling. Alles klopt! Van de bestelling tot ontvangst. Prachtige kast en voor een hele mooie prijs. Kortom, aanrader!

Snelle levering en duidelijke en snelle mail over de levering

Zeer tevreden!! Bestelling levering en product prima in orde!!

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.