Snel gevonden wat ik wilde hebben. Snelle levering!

Prima eerste ervaring. Ik ga vaker in deze webwinkel kijken.

Overzichtelijk duidelijk en snel

Op het eerste gezicht meteen een duidelijke website/webshop van Home67. In de website was het makkelijk zoeken en bestellen. ondanks dat er aangegeven werd, in ons geval, dat er ongeveer 4 dagen over de levering gedaan zou worden, stond onze bestelling de volgende dag al op de stoep. Van te voren werden we even gebeld dat de transporteur eraan kwam. De bestelling was goed verpakt en op onze vraag, welke we per mail gestuurd hadden, werd zeer snel en adequaat geantwoord.

prima website

precies zoals verwacht een snelle levering en ook prima verpakt .en ook nog zoals het plaatje zegt zo zag het bij binnenkomst ook eruit .Dus van mij een cijfer 10

Duidelijke website, mooie producten en een snelle levering.

Snelle levering en mooie bijzettafels

De bijzettafels werden snel geleverd, zaten goed (beschermd) verpakt en konden zo neergezet worden! Erg blij mee.

Precies zoals verwacht

De Jelle salontafel set is precies zoals ik had verwacht. Ik ben heel blij met deze aankoop. De levertijd was kort en de bezorging heel netjes. Een aanrader!

Great experience

Beautiful product and quality. Delivery on time!

Mijn vloerkleed was super snel bezorgd in drukke corona tijden. De kwaliteit is ook top!

Snelle levering voor een goede prijs

De bestelling is snel verwerkt en de geleverde tafels voldoen volledig aan onze verwachting. Kortom kwalitatief goed product voor een nette prijs en snelle levering!

Product zoals omschreven. En heel snel gelevert zeer tevreden. Home 67 aan te bevelen op internet .

Snel bezorgd en goed in gepakt

Snel bezorgd en goed in gepakt

Zeer keurig!!

De tafeltjes zijn zeer snel en keurig ingepakt geleverd en zien er perfect uit. Goede kwaliteit!!! Een aanrader

Mooie meubels en snelle service.

We hebben een set salontafels besteld. Deze werden snel geleverd en zien er mooi uit. Ook zat er een leuk kaartje bij met handgeschreven bericht (leuke touch) en was de bezorger erg vriendelijk. De tafeltjes zijn wel iets lichter dan verwacht waardoor ze makkelijker bewegen als je er tegenaan stoot, maar voor deze prijs is dat zeker geen probleem. Kortom: mooi product met snelle service!

Fijne ervaring.Top webwinkel.

Home67 is een van de beste ervaringen geweest van kopen via internet. Duidelijke website en zeer makkelijk bestellen. Uitstekend bereikbaar Geen moeilijk gedoe van een account aanmaken. En het belangrijkste.....perfect product, mooi verpakt en zeer snel geleverd en de beste prijs. Ik ben uitermate tevreden.

heel erg goed en heel verzorgd en snel geleverd

..de ervaring met dit bedrijf is heel erg goed de levering is vrij snel en de set was heel goed verpakt

Geweldig!

Super snel de bestelling binnen, je word van alles op de hoogte gehouden. Bestelling is heel goed ingepakt, zodat er geen beschadigingen op kunnen komen tijden vervoer. Artikelen waren gewoon perfect! Zeker een dikke vette aanrader!!♡

Goede prijs/kwaliteit

We hebben een set van twee salontafels besteld en zijn erg blij met de mooie tafeltjes. Niet duur voor deze kwaliteit. Ze werden goed verpakt en met zorg vervoerd. Een vraag aan de klantenservice werd snel en correct beantwoord.

Uitstekende service

Service is uitstekend en levering is snel. De tafeltjes die ik besteld heb zijn prachtig

Heel tevreden , mooie set bijzettafels besteld

Goede ervaring , snelle levering , scherpe prijzen

Super mooi kleed!

VloerKleed is zoals ik gehoopt had. Super mooi net als op de site. Erg blij mee!

Hartstikke goed!!

We hebben tafeltjes besteld; oh wat zijn we er blij mee!! Mooi en stijlvol; zoals op de website te zien was. Goed prijs/kwaliteit verhouding. Zelfs de levering was supersnel tussen kerst en Oud&nieuw!!

Super mooie spullen en snel geleverd

een bestselling van tafeltjes,vloerkleed en kussentjes gedaan. Volgende dag al alles in huis!! nog nooit zoiets zo snel ontvangen en ziet er allemaal super netjes uit. Bedankt :)!

Alles uitstekend!

Website duidelijk, goede foto's, duidelijke informatie. Bestellen gaat overzichtelijk, communicatie rondom bevestiging en verzending heel snel en erg duidelijk, uiteindelijk geleverde product keurig verpakt en mooie kwaliteit!

Prachtige spullen én prijzen

Naast prachtige aantrekkelijk mooie spullen met goede prijzen is de snelheid en gemak van online bestellen prima. Wat mij ook opvalt is dat het goed verpakt arriveert, heel fijn.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.