Mooie spullen, goed afgeleverd, snelle reactie op mail.

Snelle levering en mooie producten!!

Snelle en duidelijke communcatie

Een goede en duidelijke omschrijving bij de producten in de webshop. Ook, staat duidelijk aangegeven hoe lang de levertijd is van een product. Eenmaal de producten in huis blijken ze helemaal top in orde te zijn. Goed verpakt en goede kwaliteit.

Home67 ontdekt bij Loods 5 alleen kwamen de vloerkleden hier niet goed tot hun recht (slechte verlichting) en kregen de tip om naar Heemskerk te gaan en inderdaad een wereld van verschil hingen allemaal keurig uitgestald en werden ook vriendelijk ontvangen. De keus was snel gemaakt, later ook nog de bezorg datum gewijzigd wat geen probleem was en keurig oprijd geleverd. Echt een aanrader.

Super!!!

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe salontafeltjes. Goede prijs/kwaliteit verhouding, snelle levering en goed verpakt. Gewoon top.

Even contact en het kleed lag er al!

Zo snel had ik het niet verwacht, het leek Overtoom wel (je weet wel van die reclame uit de jaren 80).

Goeie service, prachtige stoelen

Online had ik een bestelling gedaan voor eettafelstoelen. Erg mooi, fijn zit comfort en ook nog betaalbaar. De stoelen konden uit voorraad geleverd worden en waren dan ook snel bezorgd. Helaas kreeg ik maar 5 van de 6 bestelde stoelen binnen. Maar een telefoontje was genoeg en zonder problemen de volgende dag de ontbrekende stoel alsnog geleverd!

Perfecte en snelle levering!

Twee stoelen besteld en keurig en snel afgeleverd. Keurig werk!

Wandkast besteld. Super snelle levering goed verpakt. Prijs was ook zeer scherp. Al met al een aanrader om hier iets te bestellen.

Top services

Recent een bank gekocht. Bij levering bleek dat er het een en ander niet in orde was. Ik heb hier over aan Home67 een mail gezonden waarop ik een positief antwoord terug kreeg namelijk dat de gehele bank omgeruild wordt voor een nieuwe. Dat is service!! Geweldig dat dit soort winkels nog bestaan. Mocht ik in de toekomst nog meubels nodig hebben ga ik zeker langs bij Home67. Een pluim!!

Mooie stoel, snel geleverd!

Stoel op vrijdag besteld, woensdag bezorgd. Super mooi en zit heerlijk!

Super snelle levering en geweldig persoonlijk advies!

Na een zeer snelle reactie op mijn vragen per mail én en heel goed aanvullend advies, heb ik een vloerkleed besteld. Deze had ik twee dagen later al in huis. Erg fijne en betrouwbare winkel, snelle reacties en zeer snelle levering! Absolute aanrader!

Alerte en snel reagerende klantenservice

Wandplanken waren pas na 4 weken leverbaar. Tijdig werd bericht dat er ook nog vertraging zou zijn, met de optie om eventueel te annuleren. Aangezien ik na lang zoeken online bij verschillende bedrijven, alleen deze wilde hebben, de bestelling doorgezet. Was daarna nog verrast door korter dan verwachte doorlooptijd. Ook na ontvangst nog wat vragen gesteld en kreeg ik een snelle reactie waar je wat aan hebt. Door kleine onvolkomenheid aan product geen 10 maar een 9.

Super, mooie spullen goede service

Super blij met ons nieuwe vloerkleed van Home67. Al eerder bij Loods5 een stoel van jullie gekocht, die zit echt heerlijk. Nu wilde we in ons nieuwe huis nog een vloerkleed en wat kussentjes voor de in bank. Super snel geleverd, en heel mooi. Het vloerkleed vonden we echter net wat te klein, binnen 2 dagen door Home67 geruild voor een grotere. Was geen probleem. Dus echt heel erg blij met alles!

Maakt haar reputatie zeker waard!

Op zoek naar een mooi vloerkleed kwamen we uiteindelijk op de website van Home67 uit. Voordat we de bestelling plaatsten voor de zekerheid nog even reviews gecheckt. Deze waren alom lovend! Bij de bestelling stond dat het vloerkleed tussen de 4-6 weken levertijd had. We hadden geen haast, dus prima. Nog geen week later kregen we een melding dat het door Packs geleverd zou worden. We kenden deze bezorger niet, dus maar even googlen. De schrik sloeg ons om het hart bij het lezen van de vele negatieve reviews. Gelukkig bleken wij één van de weinige positieve ervaringen, want het werd de volgende dag keurig geleverd :-). Dus super tevreden over Home67!!

Uitstekende service en producten

wij hadden een tafel gekocht maar die vonden wij toch te klein binnen een week is deze netjes om geruild zeer tevreden over de salon tafel het een goede service Bedankt Home 67

Super snelle levering

Bijzettafeltjes gekocht, binnen 2 dagen geleverd. Netjes ingepakt en een goed prijs/kwaliteit verhouding.

Mooi vloerkleed, snel binnen!

Al heel lang op zoek naar een vloerkleed. Zag de reclame van home 67 op Facebook. Besteld, betaald en snel binnen! Super blij mee!

super service

Salontafel besteld. Snel geleverd. Netjes ingepakt. Prima service. Kan het iedereen aanraden!

Snelle en goede levering binnen een week.

Aangeschafte stoelen bij diverse woonwinkels gezien, echter lange leertijd. Levertijd bij Home67 binnen 1 week (andere woonwinkels 5 weken). Stoelen zijn kwalitatief erg goed en hebben uitstekend zitcomfort. Kortom : prima!

Snelle levering en prima prijs-kwaliteit verhouding

Erg blij met mijn tafeltjes. Lang gezocht naar een betaalbare, mooie set en hier gevonden.

Mooie stoel, vlot geleverd

Zeer tevreden over het hele proces. We hadden de stoel Dorus Gold al eerder gezien bij Loods5, tijdje later online besteld. Twee dagen later werd deze al gratis geleverd, verpakt in stevige doos. De kleur lijkt iets donkerder dan we eerder gezien hadden, maar desondanks erg blij mee!

Very happy with the entire experience

The online purchase process was simple and fast, the delivery occurred within the expected time frame and in good conditions, and finally the product, in this case a rug, is very nice and looks exactly has displayed at the website/shop.

Snel als verwacht.

Product was goed verpakt. Alles ok!

Het artikel wat ik besteld heb voldeed aan de verwachting .

Ik wil een grote bij bestellen maar deze is niet meer voorraadig de mevr die ik aan telefoon had gaf netjes antwoord dat ze weer over enkele weken vooraadig zijn.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.