Tevreden

2 salontafels besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd. Wij zijn erg tevreden met de tafeltjes.

Geweldig!

Wilde een salontafel, helaas bij andere sites uitverkocht, of lange levertijd, of stuk duurder. Bij home 67, snel geleverd. Uitstekend verpakt. Werd van tevoren gebeld wanneer het geleverd werd. Redelijk geprijsd. Dus helemaal tevreden!!

Geweldige en erg snelle service. Zeer vriendelijke medewerkers. Zeer snelle reactie op vragen per mail.

perfecte afhandeling en snelle levering!

Product goed, service niet

Na meerdere malen aan te hebben gegeven een levering op 14 sept te willen ontvangen en dit ook bevestigd heb gekregen de producten nalatig geweest door dit niet te regelen.

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Op heel korte termijn had ik een tafel nodig. En die werd supersnel geleverd. Helaas een foutje en de verkeerde poten bezorgd. Kan gebeuren maar de afhandeling was geweldig. Dit werd de dag erna hersteld door de poten te komen omruilen en zelfs installeren.

Goede en snelle service!

Mooie stoelen ook.

Goede ervaring

Product was snel en heel goed verpakt geleverd. De tafels zijn heel mooi.

Super service..

Na mijn aankoop kwam ik erachter dat het formaat van het vloerkleed te klein was, even bellen en zonder problemen omruilen tot een groter vloerkleed...super service. Dank je wel nogmaals.

Goede tafels en snelle levering

Zoals de titel zegt. Tafels zoals verwacht en goede en snelle levering.

Snelle levering en goede service

Ik heb een vloerkleed besteld, deze werd zeer snel verstuurd, en voldeed aan al onze verwachting. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling.. kortom een zeer betrouwbare webshop, met mooie artikelen.

Goede en snelle service, prachtige producten van goede kwaliteit.

De levering is ontzettend snel en wordt door vriendelijke bezorgers gedaan. De producten zijn van goede kwaliteit en ook nog is ontzettend mooi. Heel blij met het tv meubel en de bijzet tafels!

Super tafels

Alles duidelijk en netjes wat de levering betreft en goede kwaliteit meubels!

Waanzinnig snel en klantgericht

Een kast die een woonwinkel tegen een hoge meerprijs, twee weken later kon afleveren, werd door Home67 binnen 48 uur kosteloos thuisbezorgd. Dit ook nog in overleg op een moment dat ons goed paste. Goede service zonder belachelijke meerprijs, wij zijn zeer tevreden klanten.

Prima en zeer mooie producten.

Mooie producten en ze reageren netjes op vragen tijdens het gehele bestelproces.

snelle levering, goed product

Vorige week een kleed besteld bij Home67, ik kreeg al snel en netjes een bevestiging van de bestelling. De bestelling werd direct de volgende dag geleverd en was naar mijn volle tevredenheid.

Scherpe prijzen, goede service en duidelijke communicatie!

Na mijn bestelling werd er direct telefonisch contact opgenomen over de levering. Fijn, dit persoonlijke contact!

Artikel precies zoals op de site. Zeer duidelijke communicatie tijdens de levertijd en op tijd geleverd. Goede kwaliteit prijs verhouding. Zeer tevreden klant!!

Topservice en topspul

Goede website voor mooie woonaccessoires Levering duurde een weekje, maar buitengewoon goed verpakt. Topwinkel!

Goede snelle service. Werd gebeld over wanneer ze mijn nieuwe tafel konden brengen.

.mooi product goed levering

prachtige tafeltjes voor goede prijs Levering in overleg top

Home67 voldoet aan de verwachtingen!

Ik ben tevreden over de aankoop en levering van mijn nieuwe salontafel. Mooie prijs-kwaliteitverhouding. Levering goed geregeld met telefonische afspraakplanning. Het enige nadeel was bij het plaatsen van de bestelling; ik heb eerst een bestelling geplaatst en even later pas een account gemaakt. Daardoor komt de bestelling niet in je account te staan, terwijl ik hetzelfde e-mailadres heb gebruikt. Zo was het dus ook niet mogelijk om mijn bestelling te volgen.

tevreden

De bestelde artikelen voldoen aan de verwachting zowel qua vorm als qua stevigheid. Ook waren ze heel goed verpakt.

Erg vriendelijk en goede service

Ik heb een salontafel set besteld en ben er erg blij mee.

Al een tijdje op zoek naar een salon tafel set met wit onderstel. Gevonden bij home 67. Zeer blij mee! Goede levering.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.