Geleverd artikel super, levering via postnl niet

2 superstoelen tegelijk besteld, helaas pas 1 geleverd. Zit fantastisch dus we kijken uit naar de restantlevering. Tip: andere bezorgdienst nemen!

Product is heel mooi. Snel geleverd en goed contact met bezorger

Everything was great. Products are beautiful. Good contact.

Zeer prettig en snel contact

Het product was niet naar wens, dus teruggestuurd. Er was zeer vriendelijke, snelle en correcte correspondentie. Retour werd prima afgehandeld. Zou er zeker weer bestellen.

Levering is goed Betrouwbaar bedrijf Blij met mijn aankopen 3 x al wat gekocht daar. Alles netjes geleverd op afgesproken tijd. Super leuke winkel!

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf

Levering van goederen was conform de afspraak en goed verpakt

Super!!

Bijzettafeltjes en lamp gekocht. Bijzettafeltjes waren op de site uitverkocht maar na 1 telefoontje kon ik de tafeltjes toch nog bestellen. Goed ingepakt verstuurd. Jelle bijzettafeltjes zijn super. Heel blij mee.

Nette eetkamerstoelen

4st. eetkamerstoelen (Galgary) besteld. kwaliteit prijsverhouding is in order en een snelle levering. En positief over de geselecteerde verzendkoerier die telefonisch een tijdslot afsprak.

Snelle levering en goed telefonisch op de hoogte gebracht

De bestelling ging makkelijk. Bevestiging via mail in orde. Opgebeld door dame op welke dag het zou aankomen. Alles klopte dus dik in orde.

De stoelen werden snel geleverd. We zijn er erg blij mee!

Just awesome!

Home 67 has beautiful products. They send the items in les than 2/3 days and my experience with costumer service was really good. I receive one item that I need it to change and they fix it in less than 24 hours. I never saw that before. Really good experience.

Erg meedenkend en flexibel - top!

Mijn vriend en ik zijn momenteel bezig met het inrichten van ons nieuwe huis, waarvoor we een dressoir gekocht hebben bij Home67. Hoewel deze direct geleverd kon worden, was dit voor ons nog niet mogelijk omdat we de sleutel nog niet in bezit hebben. Home67 was hierop erg meedenkend en flexibel, gezien wij na een prettig gesprek met de klantenservice de mogelijkheid kregen om dit via hun leveringspartner nog een weekje te laten opslaan. Dit heeft ontzettend veel gedoe gescheeld en daarvoor zijn we erg dankbaar!

Goede service, snelle levering. Mooie eetkamerstoelen voor een betaalbare prijs. Keurig binnen het tijdsvlak geleverd, zonder beschadigingen. Wij hebben veel plezier van de stoelen!

Uitsteked

Snelle levering binnen een week geleverd We zijn er heel blij Mooie tafels voor een goede prijs

Fijne website, snelle levering!

Ik heb een vloerkleed besteld, fijne en duidelijke website. Ook een erg snelle levering en het kleed is precies zoals omschreven. Erg fijne ervaring met de website.

Ik heb 2 kussens besteld, die ik snel binnen heb gekregen. Kwalitatieve mooie kussens, zoals ik verwacht had via de foto's. Keurige verzending, kortom ik ben zeer content.

Goed telefonisch bereikbaar en snelle levering

Ik heb na telefonisch contact, een set salontafels online besteld, deze werden zeer snel en goed verpakt geleverd. De site is netjes, overzichtelijk en duidelijk. Ik heb inmiddels nóg een tafeltje aangeschaft.

Mooi producten

Wij hebben 2 artikelen online besteld zeer snel geleverd en heel erg mooi producten zijn goed verpakt gaan meer bestellen bij jullie

Goede kwaliteit en snelle service.

Online besteld. Goede service en snelle levering.

Kussens gekocht bij home67, heel blij mee.

Een hele goede service, snelle levering en snelle reactie gehad wanneer ik iets wilde weten. Heel blij met onze aankoop!

De bestelling kwam weken eerder dan verwacht.

Prima!!

Prima, ondanks een kleine tegenslag

Nadat ik de bestelling had gedaan van de salontafels werd ik de volgende dag gebeld ivm bezorg afspraak. Alleen die dag geen tafels. Contact gezocht met het bedrijf en inderdaad ik had gebeld moeten worden dat de bezorging niet door zou gaan. Andere afspraak werd er gemaakt en dat ging wel goed. Alles goed verpakt en wij zijn er heel blij mee.

Snelle levering van een stoel en een kleed. Producten waren exact zoals op de site. Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding.

Goed materiaal.mooi hout.

Het t.v. meubel was uitstekend verpakt. Hierdoor geen beschadigingen. Helaas bij uitpakken zagen we dat er achter de deurtjes geen planken zaten. Maar een tefoontje en drie dagen later zijn deze persoonlijk gebracht. Netjes.

Top levering

Snel besteld en snelle levering en product voldoet helemaal aan onze verwachting Met vriendelijke groet Ben

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.