Boven verwachting snel geleverd!

De aangegeven levertijd was 3 tot 4 weken. Binnen 6 dagen stonden de 2 fauteuils al in onze huiskamer!

Volgens afspraak

Stoel werd binnen afgesproken tijd geleverd. Product was is nieuwe staat zonder beschadigen of mankementen..

Goede service en mooi product

Het was even wachten omdat de stoelen niet op voorraad waren. De communicatie verliep prettig. De geleverde stoelen zijn helemaal top!

Fantastisch!

We hadden een stoel besteld met een levertijd van 4 weken, maar hij werd al binnen 2 weken geleverd! De stoel zit goed en we genieten er elke dag van.

Super goed.

Onze bestelling had 13 weken levertijd zoals we wisten. Tussentijds prima op de hoogte gehouden. Toen we mail kregen dat artikel er was ook snel geleverd. Netjes en goed verpakt. En heel blij met onze stoel!

Super goede service

Nadat we onze salontafel hadden ontvangen vrijdags, bleek deze gescheurd te zijn op een lasnaad. Na telefonisch contact werd deze maandag direct geruild voor een ander.

Super bedrijf..top service ...betaalbaar, en gewoon alles voor mijn home.

Salontafels besteld....nergens anders goedkoper. Snelle levering en ziet er gewoon heel goed uit!

Helemaal top!

Goeie service. Vriendelijk. Snel reageren. Snelle levering. Gewoon TOP!

Super goed en service

Dat wat ik besteld heb is vrij snel geleverd en azijn perfect zo als ze moeten zijn

Snelle en correcte levering. De tafeltjes stonden eerst niet op voorraad, maar het was zo geregeld. Binnen 3 weken stonden de tafeltjes in huis!

Mooie tafel, sneller geleverd dan verwacht

Hele mooie salontafel gekocht, was goed verpakt en werd sneller geleverd dan verwacht. Handgeschreven bedanktkaartje met kortingscode voor volgende bestelling maakt het persoonlijk.

Erg fijn bedrijf en een leuke kortingscode voor mijn volgende bestelling.

Mooi en niet duur

Na maanden zoeken vond ik de bijzettafels die ik graag wilde bij Home67. De datum van levering was sneller dan men in eerste instantie aangaf. De tafels werden netjes afgeleverd en even mooi als op de foto’s op de site. Top!

Super blij!

Op 5 sept. Een 3 delige salontafel set besteld via internet. Hier stond een levertijd van 3 tot 4 maanden, dus ik hoopte dat hij voor de kerst wel binnen zou zijn ;) voor iets naar mijn zin wilde ik wel wachten en bij home67 was de set het goedkoopst. Nou dat was even een verrassing dat ze op 17 sept, exact op mijn verjaardag, mijn verjaardagscadeau kwamen leveren. Wat een feest! De salontafels waren goed en stevig ingepakt en zien er top uit. Heel fijn! Wij genieten!

Tevreden

2 salontafels besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Netjes verpakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd. Wij zijn erg tevreden met de tafeltjes.

Geweldig!

Wilde een salontafel, helaas bij andere sites uitverkocht, of lange levertijd, of stuk duurder. Bij home 67, snel geleverd. Uitstekend verpakt. Werd van tevoren gebeld wanneer het geleverd werd. Redelijk geprijsd. Dus helemaal tevreden!!

Geweldige en erg snelle service. Zeer vriendelijke medewerkers. Zeer snelle reactie op vragen per mail.

perfecte afhandeling en snelle levering!

Product goed, service niet

Na meerdere malen aan te hebben gegeven een levering op 14 sept te willen ontvangen en dit ook bevestigd heb gekregen de producten nalatig geweest door dit niet te regelen.

Geweldige service en klantvriendelijkheid

Op heel korte termijn had ik een tafel nodig. En die werd supersnel geleverd. Helaas een foutje en de verkeerde poten bezorgd. Kan gebeuren maar de afhandeling was geweldig. Dit werd de dag erna hersteld door de poten te komen omruilen en zelfs installeren.

Goede en snelle service!

Mooie stoelen ook.

Goede ervaring

Product was snel en heel goed verpakt geleverd. De tafels zijn heel mooi.

Super service..

Na mijn aankoop kwam ik erachter dat het formaat van het vloerkleed te klein was, even bellen en zonder problemen omruilen tot een groter vloerkleed...super service. Dank je wel nogmaals.

Goede tafels en snelle levering

Zoals de titel zegt. Tafels zoals verwacht en goede en snelle levering.

Snelle levering en goede service

Ik heb een vloerkleed besteld, deze werd zeer snel verstuurd, en voldeed aan al onze verwachting. De website is zeer gebruiksvriendelijk. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling.. kortom een zeer betrouwbare webshop, met mooie artikelen.

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.