Mooie aanbieding, goede service, leuke afhandeling!

Heb tafeltjes besteld, was een aanbieding. Zijn snel geleverd, keurig met zorg verpakt en erbij zat een kaartje met de boodschap om de handen vaak te wassen ivb met het Coronavirus. Daarbij zat ook een tube handcreme! Leuk en attent!!

Zeer goed product

Het is zijn prachtige producten van goede kwaliteit! Past precies.

super

adequaat, vriendelijk, op tijd

Goed verzorgd

Ik ben heel blij met het kleed,goed bezorgd.

Snel en professioneel!

Snelle bevestiging en levering. We misten wat schroeven en die werden na melding in 2-voud een dag daarna geleverd - erg blij mee! Complimenten voor de organisatie!

Geweldig!

Hele snelle service, overzichtelijke site, super mooie producten! Ga hier zeker meer bestellen!!

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik zocht een kleed om mijn thuiskantoor mee op te fleuren. Bij home76 kon ik terecht voor een breed aanbod aan trendy vloerkleden. Nette levering binnen enkele dagen en product top in orde. Ik ben er erg blij mee!

Great service, long delivery time

We really liked the product but it took quite some time to be delivered

Geweldige service

Voor mijn nieuwe appartement een vloerkleed, tafeltjes en een kast besteld. Allemaal heel leuk en goede kwaliteit, alleen niet goed opgelet: de kast past niet door het trapgat. Home67 reageerde snel en uiterst vriendelijk en binnen de kortste keren was het opgelost. Echt verfrissend dat dit soort dingen ook soepel kunnen verlopen!

Frisse website, makkelijk en klantgericht

Hele mooie website, overzichtelijk en fris. Mails duidelijk en goede communicatie. Er is zelfs een chat beschikbaar voor vragen. Verzending ging snel, wel in 2x. Dat vind ik persoonlijk zonde, ik vind het niet erg om een dag te wachten en de pakketten dan tegelijk te ontvangen, ook ivm dubbele ritjes voor de bezorgers, uitstoot etc.

Er ging wat mis, maar super opgelost!

TV kast besteld en veel sneller ontvangen dan verwacht. Het was eerst de verkeerde versie, maar na een telefoontje direct een nieuwe in bestelling gezet. Een paar dagen later werd de kast omgeruild. Super goede service

Super goed

Goede communicatie / verwachtings management. Transport was ook top. Leveren hem binnen. Wordt van te voren gebeld. Niets op aan te merken.

In de toonzaal prima geholpen

Wij zijn in de toonzaal hartelijk ontvangen en prima geadviseerd en geholpen, we konden het kleed direct meenemen.

Levering conform belofte

Vanaf bestelling tot en met de levering een goede klantervaring. Netje op de hoogte gehouden van verloop en product was netjes verpakt.

Home67 biedt mooie producten aan voor een scherpe prijs en leveren snel.

Home67 hield mij heel goed op de hoogte van de status van mijn bestelling.

2 verschillende bestellingen gedaan en beide super geregeld. Eerst een tafel en die werd erg vakkundig geleverd, nog gedeeltelijk voor me in elkaar gezet (bedoeling is zelf, erg makkelijk ook trouwens). Daarna een aantal stoelen en die werden gewoon via PostNL verstuurd en alles super netjes verpakt. Top detail vond ik nog het extra stukje karton onder de tape zodat je niet in je stoelen snijdt (we’ve all been there..). Super!

Mooie meubelen, heel tevreden!

Meerdere kasten besteld en laptoptafel, heel erg blij mee. Staan prachtig in ons interieur. Levering was uiteindelijk sneller dan verwacht, ook fijn!

super

op tijd bezorgd en niet beschadigd

Razendsnelle service van topproduct

Need I say more. Volgende dag levering van een goed kwalitatief product, voor de juiste prijs. Bij Home67 voel je je thuis.

Goed contact, perfecte levering

Het nachtkastje wat ik wilde, kon ik reserveren na goed overleg en hoefde pas te betalen wanneer deze op voorraad was. Perfecte levering en goede kwaliteit. Realiteit komt overeen met de website

Prachtig vloerkleed Juud

Prachtig vloerkleed Juud. Snelle levering en goed verpakt. Duidelijke communicatie vwb levering.

Super goed contact gehad

Ik heb via Instagram een vraag gesteld en ben super goed geholpen ..zo goed zelfs dat ik een kleed besteld heb voor onze woonkamer ! Super snelle service ook !! Kortom goede en snelle service !

Super snelle levering en reactie

Op maandag besteld en op donderdag binnen. Super snel in levering en reactie. De eettafel kwam binnen in twee pakketten en zag er super uit. Makkelijk ook om in elkaar te zetten. Top.

Mooi product, maar langere levertijd dan vermeld

Mooie boekenplank besteld met een lever tijd van 5 tot 8 werkdagen. Na 8 werkdagen maar even gebeld omdat ik nog steeds niks had vernomen van de aflevering. Product bleek nog niet binnen te zijn, maar kwam 3 werkdagen later. Home 67 aangegeven dat zij dit beter moeten communiceren naar de klant, maar weet niet of dit is aangekomen.

Alles goed

Ik had het kleed bij loods 5 gezien, maar daar hadden ze niet de goede maat. Ik kende home 67 niet, maar mooie collectie en hele goede en snelle levering. Kleed is prachtig

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.