Snelle levering, mooie producten

Heel positief

Netjes ,snel en behulpzaam

Goed en beleeft geholpen

perfekt

Prima website, was makkelijk om te bestellen. De levering was snel, op de afgesproken tijd en volledig in orde. Goed verpakt en een kleine attentie erbij. Produkt was ook precies zoals ik het had verwacht. Blij mee...

Super snelle levering

Nette, snelle levering

De mooie tafeltjes zijn netjes en snel geleverd, goede communicatie.

Leuke winkel met producten die net even anders zijn

Verfrissend concept! In deze winkel vind je producten die net even anders zijn dan wat je in de andere woonwinkels ziet. Fijn dat je ze in de showroom kunt bekijken en het bestellen gaat heel makkelijk. De prijs is zeer concurrerend en de kwaliteit is goed. Ik heb bij Home67 eerder een metalen boekenkast gekocht met mango houten planken. Onlangs heb ik ook een ronde mango houten eettafel gekocht. Top dat beide ook snel geleverd werden 👍🏻

Zeer fijne webshop

Ben zeer fijn geholpen toen ik niet blij was met mn aankoop, kon het zonder probleem terugsturen. En heb direct een andere tafel besteld. Zeer communicatieve klantenservice Kan dit bedrijf zeer aanbevelen

Goed product, snelle levering

Was de goedkoopste winkel voor het door mij gezochte product, goede kwaliteit, zeer snelle levering

Snel geleverd Perfect

Op een punt na goed

Ik had een salontafel besteld. Er is een afspraak gemaakt om dit te bezorgen. Bezorging zou plaats vinden op een bepaalde dag binnen een bepaald tijdsvak. 2 uur na afgesproken tijd heb ik zelf besloten om toch maar eens te gaan bellen. Bleek dat de chauffeur de verkeerde spullen had meegenomen. Ik vind het netjes dat het bedrijf hier zelf achteraan zou gaan en mij dit zou melden. Dit is niet gebeurd. Ik had dus nog langer kunnen wachten. Hierna is de salontafel op mijn initiatief van het maken van een nieuwe afspraak wel netjes geleverd, maar wel een uur te vroeg.

Best wel prima wel

Jammer dat het kassie niet op voorraad was terwijl dat wel zo op de website stond vermeld. Wel aardige medewerlmevrouw Jammer dat het bezorgbedrijf pas 24 uur van tevoren kon zeggen hoe laat ze komen .

Netjes en snel geleverd

Keurig verpakt , snel geleverd en alles naar wens

Wordt niet binnen de levertijd geleverd

Ik weet niet of dit.aan de zijde van post nl of home67 ligt, maar product nog niet binnen. Krijg steeds melding dat levering is vertraagd dus product nog niet binnen.

Heel blij met mijn vakkenkast!

Er werd van te voren netjes gebeld voor een leverafspraak, en vervolgens op de afgesproken dag bezorgd met goede bescherming. Voor herhaling vatbaar!

Enorme lange levertijd

Wat een enorme lange levertijd voor 2 plankjes.. uiteindelijk hangen de plankjes en is de plank nog scheef ook :-(

Snelle levering, maar dure retourkosten.

Salontafels besteld bij home67. Zeer Snelle levering, want dag erna hadden we ze al thuis. Product was ook in goede staat ontvangen en de kwaliteit van het product was goed. Helaas was het niet wat we er van hadden verwacht. Ze waren voor ons te klein. Het terugsturen is echter op eigen kosten. In ons geval zou het eigelijk 35 euro kosten en ook nog een transportbedrijf ingeschakeld moeten worden. Op de site worden de producten namelijk in verschillende groepen ingedeeld en daar baseren ze de retourkosten op. Wij hebben uiteindelijk het pakketje naar een PostNL punt gestuurd en hem daar als pakketpost verstuurd. Scheelde een heel wat euro’s.

Snelle levering, mooi produkt

Ik ben zeer tevreden met de lamp.

Nog mooier in het echt dan op de website. Top

Prima product en service

Goede kwaliteit en fijn dat we eerst opgebeld werden over het moment van leveren.

Erg blij mee!

Snelle levering, mooi product.

Mooie tafels zeer netjes verpakt

Waren er zeer snel goed verpakt prima kwaliteit

Bestelling geplaatst, en volgens planning keurig thuis gebracht super.

Betrouwbaar, exact geleverd wat ik besteld had

Ambachtsring 23

1969 NH Heemskerk

Over Home67

Home67 is een online webwinkel met een scherp geprijsd assortiment. Wij verdiepen ons in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van interieur. Dit vertalen wij naar een eigentijdse collectie, met daarin zowel unieke als authentieke producten.