Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Steiger besteld met beloofde levertermijn van één werkdag met als leverdatum 1/5/24. Tot op heden nog altijd geen steiger ontvangen op 6/5/24 terwijl wij hier wel op hadden gerekend. 1/5 is een feestdag in België dus ten laatste levering op 3/5 zou perfect geweest zijn. Nu zitten we met een planning die in het water valt en annulatiekosten van onze stukadoor door de nalatigheid van Steigerverkoop.nl en hun transportfirma ID-logistics. Via telefoon van het kastje naar de muur gestuurd zonder enige actie of info. Uiteindelijk zelf naar de transportfirma gebeld om een levering te bekomen. Totaal niet volgens de afspraak en onaanvaardbaar als je via online marketing levering daags nadien promoot.
Beveelt niet aan
7 May 2024
Mattias
België
voorlopig tevreden van , behalve dat hij soms niet open wil zit geblokeerd in het scharnierpunt. misschien door meer te gebruiken zal dit beteren
26 January 2022
Koen De hertogh
dilbeek
Snelle levering en behulpzaam
21 December 2021
Dries
herselt
's middags besteld volgende dag al in huis. Product zoals afgesproken.
16 December 2021
Anton Moerkerken
steenbergen
15 December 2021
Gerard van der Wees
Het is goed gegaan. Snelle levering.
14 December 2021
Marian Noya
Venlo
Gebeld en offerte mondeling gekregen. Keuze gemaakt en telefonisch besteld. Na levering bleek de staplank aan 2 kanten het aluminium verbogen (bij transport gevallen?) Gebeld en er werd mij verteld dat dit niet de bedoeling was en dat ze hem om kwamen ruilen. Enkele dagen later is dit gebeurd. Prima service.
9 December 2021
Olav
Ermelo
Duidelijke site, snelle en correcte levering. Vandaag besteld idd andere dag geleverd. Top geregeld.
8 December 2021
Een goeie ervaring!
2 December 2021
Tom
Arnhem
Ik heb hoge plafonds in mijn woning, in eerste instantie had ik de foute ladder uitgezocht. Maar doordat Steigerverkoop meedacht, in hun magazijn de ladders zijn gaan uitpakken om mij te laten zien hoe het werkt, heb ik uiteindelijk de juiste ladder voor mijn doel. Ik ben blij en heb een hele goede indruk van hen!
2 December 2021
Martijn Kranenburg
Amsterdam
Snelle en correcte levering binnen 1 dag opgehaald
Michel Hartman
Almere
De bestelling was eenvoudig, het product betrouwbaar, de levering en de installatie heel vlot. Een aanrader!
Tim De Mey
Brussel
goed materiaal ,misschien een handleiding bijleveren i.v.m. plaatsen en veiligheidsvoorschriften, heb dit opgelost door van de website af te drukken.
Ronny
Kaprijke
Ik kwam in mijn bestelling, om mijn steiger veilig op te bouwen diverse diagonalen en liggers tekort..
30 November 2021
Joris De leeuw
Rotterdam
duidelijk en snel bezorgd
30 November 2021
marga bakermans
Geldrop
De verpakking is op tijd gekomen, en goed.
26 November 2021
Oudsbergen
24 November 2021
Ronald van der Lind
Zeewolde
Ik was daar maar een dag aanwezig; geen probleem, de steiger werd op die dag afgeleverd !
23 November 2021
michel
Den Helder
Snelle levering, aardige chauffeur, goede kwaliteit!
21 November 2021
Gerard van Willigenburg
Hilversum
Ik heb de ladder al een paar keer gebruikt en hij is super gemakkelijk in het bedienen.
20 November 2021
Johan PUT
Koersel-Beringen
Sorry, maar nog niet ontvangen....
Beveelt niet aan
17 November 2021
TIM DE LANDTSHEER
Lier
Steigerverkoop.nl is dé specialist voor het kopen van uw aluminium klimmateriaal en veiligheidsproducten zoals rolsteigers, kamersteigers, steigeraanhangers, ladders en trappen. Zowel bedrijven, zzp’ers als particulieren bestellen eenvoudig via de webshop.
Alle producten zijn voorzien van de wettelijk verplichte veiligheidscertificaten waardoor u altijd en overal met zekerheid op hoogte werkt, zowel binnen als buiten.
Op werkdagen voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag gratis bij u thuis bezorgd in heel Nederland en België.
Noordervaartdijk 15
1561PS Krommenie