Laden reviews...
West graftdijk
10 December 2022
Herman
Harfsen
Goed, snel en goed verpakt
6 December 2022
Herman
Harfsen
Materiaal hier gekocht voor het renoveren van mijn baksteen kanaal uit 1924, goede voorlichting en tips voor de uitvoering (zelf uitgevoerd). Naleveringen op hun kosten alsnog toegestuurd. Kachel ook hier besteld, levertijd is duidelijk gecommuniceerd en bij aflevering aan de huisdeur nog hulp bij het plaatsen (speksteen weegt zo het e.e.a.) Super!
3 December 2022
Prima geregeld.
25 October 2022
Louise Juffermans
Oegstgeest
Bestelling geplaatst bij de kachelwinkel en vervolgens niets meer gehoord over de levering. Na een week zelf maar gebeld over status levering en iedere keer met de toezegging hierover teruggebeld te worden, wat vervolgens nooit gebeurde. Zelf maar weer met Danny gebeld en die liet mij dan uiteindelijk weten dat het item niet leverbaar was. Verder kon hij ook geen enkele indicatie afgeven wanneer het dan wel geleverd zou kunnen worden. Ik heb de bestelling maar geannuleerd. Jammer en erg klantonvriendelijk geholpen. Ik zal hier niet snel meer bestellen.
Beveelt niet aan
18 October 2022
Mike
Nieuwerkerk aan den IJssel
op maandag een artikel in de webshop besteldwat ik uiterlijk donderdag nodig had. Hier maandag nog voor de zekerheid kort over gebeld, er werd direct opgenomen een aangegeven dat het artikel er zeker donderdag zou zijn. Op woensdag werd bekend dat het artikel niet leverbaar was. Ik werd keurig gebeld door een zeer vriendelijke medewerker en kreeg verschillende alternatieve opties geboden waarbij zij zelfs boden het alternatief langs te komen brengen die bewuste donderdag. Hier is echt sprake van een uitstekende service, vriendelijke medewerkers en betrouwbaarheid! Dank jullie wel voor deze eerlijke ervaring!
14 October 2022
Sharon
Utrecht
Bij het bestellen eerst nog wat info gevrasgd per telefoon. Erg goed geïnformeetd hietover. Artikel besteld, en zeer tevreden.0
9 October 2022
K.T.
Den Boscho
5 October 2022
Geert
Well
Product is goed en doet wat het beloofd, snelle levering
17 September 2022
Dominique
Zoetermeer
Besteld en gekregen wat ik hebben wilde (prima )
16 September 2022
Peter
Dedemsvaart
Vervangingsonderdeel besteld en helemaal tevreden
16 September 2022
Cock
Breda
prima. heel snelgeleverd,
27 August 2022
Jan
Cillaarshoek
Artikel was zorgvuldig verpakt om beschadigingen te voorkomen. Mooie kwaliteit, altijd afwachten want Dat is lastig in te schatten vanaf een plaatje.
24 August 2022
Alkmaar
5 August 2022
Sipke
Houtigehage
We hebben een Faber E-Matrix 800/500ST gekocht bij de kachelwinkel. Dit is allemaal erg fijn verlopen, we zijn netjes op de hoogte gehouden van de bestelling en de klantenservice (meeste contact met Bryan) verliep erg goed. Meestal wel binnen 10 minuten een reactie op een vraag of opmerking. De prijs van de kachel was ook de goedkoopste van internet. Vandaag is de kachel netjes geleverd, goed verpakt in een houten kist. Kortom, erg tevreden !
4 August 2022
Jeroen
Wemeldinge
Gewoon goed!
6 July 2022
Rob
Voerendaal
Produkt klopt met de beschrijving en lekker snel geleverd,TOP!!
6 July 2022
Harm
Zijtaart
5 July 2022
Bertil
Losser
Ik heb van een groot expansievat een BBQ gemaakt. Had hier wat eigen ideeën bij, welke ik heb gevonden bij De Kachelwinkel. Helemaal Top.
1 July 2022
Dick
Boskoop
De Kachelwinkel is een jonge, dynamische, voorraadhoudende groothandel voor alle artikelen op het gebied van kachels, rookgasafvoermaterialen en ventilatiesystemen. Wij zijn gevestigd in Hilversum, maar leveren onze artikelen door heel Nederland.
Voor advies zijn wij tijdens kantoortijden te bereiken via: 035 - 720 09 48 of [email protected].
Oude Amersfoortseweg 249 C
1212AD Hilversum