Hallo Sander, We vinden het heel vervelend dat het poederkanon niet heeft gewerkt zoals staat beschreven. Via de mail heb je ons de beelden aangeleverd die wij doorzetten naar onze leverancier zodat zij dit verder kunnen onderzoeken. Zoals we in de mail hebben besproken hebben we de volledige kosten van het product aan je vergoed.
Hi Jill, We vinden het heel vervelend dat de doos je niet in gewenste staat heeft bereikt. Zoals wij al per mail hebben aangegeven en ook op onze website vermeld staat komt de doos zonder omdoos. Hierdoor is deze scherper gesprijst in vergelijking met alle andere ballondozen. Het kan dus ook voorkomen dat de doos beschadigingen of stickers bevat. Liefs team Gender Reveal
Gender Reveal is dé webshop voor een complete Gender Reveal party!