2 maal boek besteld

Bestelde hardcover was in perfecte staat. Paperback dat ik besteld heb heeft wat afgezien tijdens de levering. Tip. Vul de lege ruimte in de doos op zeker bij paperback boeken.

alles dik in orde

Ik bestel inmiddels regelmatig bij bookspot en ben elke keer tevreden. Soms met een fijne extra korting, de bestelling is altijd netjes verpakt en je krijgt een duidelijk berichtje zodra het onderweg is. Ook fijn dat ze meewerken aan het trooper-programma, zo kan ik met mijn aankoop ook nog eens de sportvereniging van mijn kinderen steunen.

Bookspot is voor mij perfect.

Ik ben al mijn hele leven een veellezer. Wat is er dan beter dan voortdurend de nieuwste boeken te kunnen kopen met een mooie korting?

Altijd een tevreden gevoel.

Na elke bestelling ben ik weer tevreden dat het lidmaatschap me aan het lezen houdt. Nu ik meestal e- books bestel en ik dus direct kan beginnen lezen, is bestellen via bookspot nog handiger. Je moet niet eens de deur uit voor het leesgenot kan beginnen.

Vlotjes!

Duidelijk, correct, degelijk en met vertrouwen afgehandeld. Prima!

Altijd goede ervaring.

Correcte snelle levering. Nooit problemen mee gehad. Toppie!

vlotte service! raar was wel dat er een gratis boek verscheen op bestelbon maar dat ik die niet kreeg. Geen probleem, alleen een vaststelling

veel keuze

zelfs reeds al oudere boeken zijn altijd voorradig. goedkoper als waar ook. voor leden die lang lid zijn altijd voordelen.

leuk dat Bookspot regelmatig acties doet voor prijsvermindering. Snelle levering, prima service!

zeer goede keuzemogelijkheid en snelle verzending

zeer goede ervaringen : vlotte behandeling van elke bestelling en veel diversiteit in aanbieding

Correcte en snelle service

Telkens opnieuw ervaar ik de correct en snelle uitvoering van mijn bestellingen !

Tevreden

Snelle en zorgvuldige service.

Mooi aan te raden

Vlotjes alles verlopen goeie prijs

Zeer goed ervaring

Altijd een juiste en snelle afhandeling,goede klantenservice

altijd een correcteen snelle afwerking

nooit geen probleem met de bestelling gehad en als ik een vraag had werd dat op een vriendelijke wijze telefonisch beantwoord

Betrouwbaar, correct.

Een zeer duidelijke, betrouwbare site. Je word goed op de hoogte gehouden en de leveringen zijn correct. Ik ben er steeds blij mee en ook met de prijzen.

Tiptop in orde

Snelle en correcte levering, af en toe leuke acties

Nooit iets op aan te merken

altijd een correcte vlugge bestelling.

correcte en vlugge afhandeling en levering

boek nog in zeer goede staat, zo goed als nieuw vlugge en correcte levering

Great!

Correcte en zeer snelle levering.

Steeds snelle en correcte transactie.

Ik heb enkel positieve ervaringen met bookspot. Ze hebben een gigantisch aanbod aan interessante prijzen. De website is héél overzichtelijk en duidelijk. Al vanaf €20 betaal je geen verzendingskosten. Er wordt steeds snel geleverd en wanneer het iets langer duurt wordt daar duidelijk over gecommuniceerd. Ook retourneren vormt geen enkel probleem.

Website is heel duidelijk en makkelijk. Snelle levering

Overzichtelijk en duidelijk

Overzichtelijke website, en heel veel keuze en er wordt rekening gehouden met trouwe klanten. Al jaren shop ik veel met plezier op de website van bookspot.

Nooit geen problemen

Bestelling goed ontvangen … was later dan voorzien maar ik kreeg hierover een bericht.

heel ruime voorraad boeken met snelle levering

- grote keuze aan recente boeken, papier en ebooks (en uiteraard ook oudere beschikbare boeken, NL en ENG), met goede beschrijving en info - snelle levering - groot pluspunt : levering met Bpost en niet via andere koerierdienst (= bestelling door bekende postbode, eventueel gemakkelijk af te halen in een Bpostpunt dicht bij de deur, goede track & trace en opvolging status levering) - mooie korting op de boeken via lidmaatschap/als klantconnectie

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.