Leveren niet binnen beloofde tijd!

Leveren nooit binnen de beloofde tijd maar nemen wel al het geld van je rekening! Jullie antwoord op trustpilot klopt niet!!! Boeken waren 21/06 besteld en levertijd was 1 a 2 weken en boeken zijn nog steeds niet geleverd!

Eerlijke verdeler

Had een boek besteld maar er werd een verkeerde geleverd. Ondertussen was het boek dat ik wou uitverkocht. Ik ben via de klantenservice snel geholpen geweest. Na annulering heb ik mijn geld snel teruggestort gehad. Heel eerlijke en vriendelijke service. Wel jammer van het boek.

Annulation de commande 0128527793

Bonjour , je voudrais annuler la commande car j’ai mal lue les informations concernant le produit

Tot nu toe ging alles ok

Ik heb nog maar 2x besteld, en alles verliep super vlot.

Goedkope copies met draadrug en reclame :-(

Het bestelde boek heb ik goed ontvangen maar ben eigenlijk best teleurgesteld: Een boek (meer bepaald paperback zoals aangegeven op de website) is geen stapeltje copies met een metalen draadrug erin en een plastic schutblad ervoor. Een boek waar een consument voor betaalt dient verder niet gevuld te worden met diverse reclame (die dan wel als mooi kleuren drukwerk erin zit). Geen aanrader.

snel en netjes verstuurd

Dank jullie wel voor de snelle en goede levering.

Slecht

Had het e book gedownload met de cadeaucode van Humo maar krijg de download niet open geeft steeds aan dat het bestand beschadigd is . Dus ... nog steeds geen boek .Heb het nog eens opnieuw gedaan maar dan geeft hij natuurlijk dat de code ongeldig is wegens al gebruikt. Graag een oplossing van jullie ! Mvg Chris

Beantwoord aan de verwachtingen.

Goede en vriendelijke service. Snelle levering.

Mocht ik kunnen dan gaf ik een 11

Opmerking. Ik heb twee boeken besteld en die op 1 dag na apart geleverd geweest. Ik had eerder verwacht dat beiden terzelfder tijd zouden toekomen kwestie van portokosten te vermijden vooral dat de eerste op dag a is afgeleverd en de tweede op dag b. Ik begrijp dat men een vlotte levering wilt doen, maar efficiëntie is toch ook belangrijk.,

Hele duidelijke site

Ik heb alles gemakkelijk gevonden op de site

Winkelen vanuit mijn luie zetel !

Lekker vlot, nooit problemen. Prima administratie.

Het bestellen ging super goed.

Het bestellen ging super goed. Ik kijk uit naar mijn bestelling.

Ik krijg het boek niet gedownload!

Ik heb geprobeerd het boek 'De meeste mensen deugen' te downloaden, zowel op de IPad als op de vaste PC. Maar geen van beide is gelukt. Er gebeurt ofwel niets of ik krijg een melding dat het bestand beschadigd is en niet hersteld kan worden.

super kontent

heel tevreden over jullie aanpak,ga spoedig nog telefonisch langs komen om te bestellen was over alles super tevreden groetjes patrick

slaag er niet in boek gratis van Humo te downloaden

Ordernummer: 0128488052 Besteldatum: 17-06-2021 Klantnummer: 026449611

supervlug en oke

Snelle en correcte service

Krijg melding "geen openingsmethode"

Bestand gedownload maar kan niet geopend worden. Met andere ebooks heb ik nooit problemen.

Waar en hoe kan ik mijn e-boek downloaden?

Waar vind ik mijn e-book?

Ik kreeg de download niet geopend op mijn laptop.

Ik krijg het e-book niet geopend.

Al meer dan 40 jaar mijn boekenclub

40 jaar klant... zegt meer dan genoeg...

Veel al bij al nog mee...

Had het boek op NL. besteld. Kreeg problemen met betaling omdat Nederland mijn Belgische gegevens niet aanvaarde. Na hulp van een vriendelijke Nederlandse bediende liep alles erg vlot en op zijn Belgisch.

Neen. Ik slaag er niet in het te downloaden.

Ik kwam redelijk goed door het proces van aankopen, maar downloaden lukte niet. Ligt het mogelijk aan de iPad? - 'Pages' wil het niet aanvaarden - De 'Kindle' app verwijst naar incompatibiliteit

Lukt niet om boek te downloaden

Weekblad Humo bood een gratis Brooks aan. Heb alle stappen gevolgd. Geprobeerd te downloaden via de gemailde link - zonder succes - jammer

Héél tevreden!

Duidelijke site, prijs super, snelle service !

Duurt heel lang om te downloaden, is nog steeds bezig

Weet dus niet hoe of wat want ik kan nog niks lezen

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.