Prettig kennismaken!

Via mijn Humo abonnement in contact gekomen met BookSpot. Overzichtelijk, duidelijke prijsaanduiding, ruime keuze, onbekend was onbemind. Vlotte afhandeling! Ja waarom geen tien, omdat de perfectie niet bestaat zeker?

Het is eerst fout gelopen, geen boek in mijn brievenbus.

Maar, nadat ik contact nam met Bookspot heeft men mij binnen de kortste keren een nieuw boek toegezonden, en dit is wel netjes op tijd geleverd door bpost.

Waarom 2 zendingen daags na elkaar bij 2 boekbestellingen

probleem van 2 dagen op de verzending te moeten wachten wanneer 2 bestelde boeken op 2 opeenvolgende dagen toekomen

Positief

Heel positief, het is erg handig dat je ook de aanbiedingen kan bekijken. Heel gemakkelijk

Maar wanneer je meer dan een boek of cd bestelt komt het soms in meerdere pakketten toe op een of twee dagen verschil in tijd. Waarom niet alles samen sturen. Veel ecologischer. We moeten niet alles persé zo vlug mogelijk toegestuurd krijgen. Wel blij dat jullie met Bpost werken!

Leuk

Leuke boeken voor een goede prijs

Correcte en duidelijk

Ik bestel mijn boeken via bookspot, de informatie betreft reservering is ook altijd juist. Je word altijd op de correcte manier geïnformeerd.

Nog niet geleverd. Geen info

Levering????? Geen infi.

Goed verpakte en snel afgeleverde boeken

De keuze is zeer goed en de "service" vind ik zeer goed! Ik ben een boekenliefhebber , en mij interesseren boeken voor volwassen mensen die niet e-books zijn!! Doe zo voort wat betreft service en info8

bijzonder vlot

Ja, bestellen bij jullie ging zeer vlot, en ook de betaling verliep zonder al te grote problemen.

Meestal tevreden over de bestelling

Met mijn bestelling ben ik tevreden. Alleen als ik ebooks bestel die zijn vlug verdwenen uit mijn mailtje. Heb niet altijd de tijd om alles vlug te lezen.

vlotte ervaring

bestellen ging probleemloos, de afhandeling snel en veilig, de levering was snel en degelijk

Ik heb nog steeds niets ontvangen

Ondanks je vraag ter beoordeling nog steeds niets ontvangen

Boeken waren op tijd geleverd.

De verpakking is niet stevig genoeg en te groot

Ik kreeg de boeken met een volledig beschadigde verpakking. Gelukkig zijn de boeken niet beschadigd. Deze werden besteld met hardcover. De beschadiging is gedeeltelijk de fout van Bpost maar ook van Bookspot. De doos was niet opgevuld waardoor de boeken van links naar rechts konden verschuiven en dit in een niet zo stevige doos.

Leuk

Geen klachten over bookspot. Enige dat ik misschien zou voorstellen is, dat men op basis van voorgaande bestellingen nieuwe boeken of dergelijke voorstelt. Zodat de klant nieuwe schrijvers of boeken leert kennen

Altijd in orde en vlugge ontvangst

Prijs OK, afspraken over tijdstip levering niet

Bestelling van 3 CD’s werd daags na bestellen opgesplitst vanwege vertraging op 2 CD’s. Was bedoeld als verjaardagscadeau... Gedeelte te laat dus!

Perfecte afhandeling bestelling

Vlotte mogelijkheid om te bestellen, correcte levering en soepele betalingsmogelijkheden.

Bestelling onderweg ????

Ik heb slechts de helft van mijn bestelling ontvangen!!!

Vlotte service

Door Corona was het moeilijk om cadeautjes bij onze beide moeders te krijgen. Vandaag werden onze bestellingen bij onze respectievelijke mama’s geleverd die er heel blij mee waren. Bedankt voor de vlotte en correcte service. Al onze bestellingen zijn steeds heel goed verlopen

Excellent

Vlugge en correcte aflevering van het bestelde.

Heel correct en betrouwbaar

Ik vind bookspot een heel betrouwbare site. En over het algemeen de goedkoopste wat boeken en films betreft. Onze bestellingen zijn steeds in orde en worden steeds binnen de geschatte leertijd geleverd. Ook worden we steeds duidelijk op de hoogte gebracht wat de status is van onze bestelling. Ik heb deze site al heel vaak aanbevolen aan vrienden, familie en collega’s.

Geweldig goed!!!!

Eenvoudig, overzichtelijk en mooie website

wow

heel vlug geleverd PRIMA

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.