Fantastich!

Een mooi aanbod, waar je vlot in kan navigeren, eenvoudig te bestellen, een vlotte levering. Als Vip heb je korting en geen verzendingskosten te betalen. Ik hou erg van de vormgeving van de site, de berichten... De papieren folder hoeft voor mij niet.

Boek beschadigd

De rug is helemaal gescheurd en hangt los. Moet ik zelf een etiket aanmaken voor het terugsturen, en hoe?

Alles heel duidelijk en overzichtelijk dus ok

Alles dik in orde duidelijk en overzichtelijk

Uitstekend !

Goede service, groot aanbod en scherpe prijzen, heel vlugge levering. Momenteel enkele problemen met website. Heel tevreden !

Ben al jaren lid, geen opmerkingen

Zie hoger

Vandaag besteld ,morgen in de bus!

Gemakkelijk bestellen tegen een voordelige prijs gevolgd door een snelle levering!

positief

mooie prijs goede service ruim aanbod

Zeer snelle levering Alleen jammer dat het ergens anders goedkoper was . 15 euro is veel voor iemand met klein pensioen.

Vlot verloop en duidelijke informatie.

Nihil

Grote keuze aan schappelijke prijzen.

Ik ontvang steeds de bestelde artikelen op tijd en wordt op de hoogte gehouden hoever het staat met mijn pakketje. Ik kan gemakkelijk een ander adres opgeven om te leveren. Jullie boekenwinkel is heel toegankelijk en heel overzichtelijk.

Ben al lid van 1978, was wel gemakkelijker vroeger met het boekje, het lukt me niet altijd voor de betaling online

vlotte levering

Ik heb een boek besteld en de levering is zeer vlot verlopen.

Altijd een goede vlotte levering

Vaak bestel ik boeken die nog moeten uitkomen. Van zodra de releasedatum er is, worden m'n boeken automatisch verstuurd. Altijd blij één van de eerste te zijn om de nieuwe boeken te lezen :)

reeds 40 jaar klant en dat zegt genoeg!

Leuke webshop, snelle levering. Gewoon TOP!

Leuke webshop, snelle levering. Gewoon TOP!

Vlotte service

Vlotte website, dito bediening een aanrader

zonder fouten snel en verzorgd geleverd

de bezorger heeft gewacht tot wij de deur openden en het boek niet zomaar neergelegd

Ik ben altijd tevreden

Bookspot is heel goed. Altijd vlugge levering.

Perfect geleverd

Bestelling is altijd inorde

Ik ben Zeer tevreden

Zeer vlotte bediening en perfecte bescherming van de boeken

Zoals hierboven

Snelle levering, maar voldoet niet helemaal aan verwachting

Beste, ik geef een matige score omdat ik normaal Mobile Viking punten moet krijgen voor iedere aankoop bij jullie. Maar bij deze aankoop ontvang ik geen punten. Dat is toch teleurstellend! Over de service zelf ben ik wel tevreden: ruime keuze en snelle levering. Mvg. Guido Wellens

Mijn eerste ervaring met Boodspot was heel positief, snel en correct

Ik lees zeer graag interessante boeken en ik heb daar nu de tijd voor. Gezien mijn leeftijd zijn boeken uiteraard mijn eerste interesse om gebruik te maken van Bookspot. De boeken heb ik besteld via KNACK. Alles verliet heel vlot met de nodige, begeleidende informatie.

super tevreden van

ben super tevreden van bestellingen die geplaatst en geleverd worden

Op werkdagen voor 20u besteld, volgende werkdag geleverd is misleidende reklame

Op werkdagen voor 20u besteld, volgende werkdag in huis klopt helemaal niet. Eerst zou bpost vrijdag leveren daarna zie ik vrijdag via track&trace maandag geleverd... woensdag besteld, maandag geleverd.

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.