zeer vlugge levering aan zeer mooie prijzen

Zeer ruime keuze boeken,die zeer snel worden geleverd aan zeer correcte prijzen!

Top service !

Snel geleverd, probleemloos gekocht.

Volgens schema verlopen

Geen stress, ik kon alles perfect volgen via e-mail. En heel belangrijk: de leveringen zijn in 1 stuk aangekomen.

Één nieuwe, leuke ervaring.

Één uitgebreid assortiment. Correcte berichtgeving over de bestelde artikelen en de levering. Grtn.

niks van geloven

Net zoals alle andere webshops, beloven dat, als je voor een bepaalde tijd iets besteld, je het de volgende dag thuis geleverd krijgt. En inderdaad, net zoals de meeste andere webshops is dit een loze belofte. het pakje wordt ten vroegste de volgende dag klaar gemaakt, maar niet verzonden. Ook zoals bij andere webshops, loos excuus van onvoorziene drukte. doe jezelf een gunst, bestel hier niet, ga naar een gewone boekenwinkel en koop je boek daar.

prima, snelle levering

zoals steeds goed en veel keuze snelle levering

Ideaal boekplatform

Mooi op tijd geleverd.

Tevreden

Maar toch een bedenking, een paar dagen na mijn bestellingen en tijdens levering was er korting en ik daar geen deel aan. Groetjes

Fantastische ervaring.

Beste,lingerie, feedback en communicatie en levering perfect verlopen.

Mijn ervaring was super positief.

Ik nam telefonisch contact op omdat het mij niet lukte de online bestelling te doen. Ik kreeg een zeer gedreven, supervriendelijke medewerkster aan de lijn. Zij legde mij stap voor stap uit hoe het moest. De uitleg was zo duidelijk dat ik er meteen succesvol mee aan de slag kon.

Elke keer dik oké

levering zoals afgesproken

ik vind wat ik wil

Correcte afhandeling en snelle levering

Zoals hierboven beschreven! Top.

Hele goeie werking Bookspot

super

snel en corect servise

Supersnel

Alles gaat zoals het moeten zijn . Supersnelle levering . Netjes en prima verpakt. Een echte aanrader.

Slechte service bij retour

Je krijgt je pakje wel op tijd geleverd. Maar iets retour sturen is een hele frustrerende ervaring. Je moet eindeloos lang wachten op je geld en als je niet verschillende keren naar de klantendienst belt zie je helemaal niets terug.

Perfectionisme bestaat

Boek besteld, 1 werkdag later afgeleverd door BPost. Net zoals de vorige keer... Ook leuk dat je het boek online op voorhand even kan inkijken, zodat je weet wat je ervan kan/mag verwachten

Alles dik in orde!

Bijzonder snel - netjes verpakt!

goed . ik krijg altijd wat ik bestel .

Zeer snel en klantvriendelijk !

Zelfs sneller dan ik had verwacht !

alles zeer correct

Van de website tot de bestelling en levering aan huis verloopt alles zeer gemakkelijk en correct alsook de prijs is een voorbeeld

top

vandaag besteld morgen in huis vind ik fijn

Vlot geleverd

Correct geleverd

Niet goed.nog altijd niets ontvangen van mijn retour

De communicatie is niet goed en retour is niet gratis

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.