Tevreden !

Ik zocht,ik vond en keer zeker nog terug !

Zeer goede opvolging.

Mijn product was beschadigd. Zonder problemen teruggestuurd en even snel een ander gekregen!

Vlugge levering

Dik oke

Super tevreden

Groot aanbod - snelle levering

Eerste en laatste keer

Boek beschadigd in de verpakking, retour gestuurd en dat pakket is spoorloos. Klantendienst totaal onbereikbaar via telefoon en antwoord op mail pas ontvangen na 7 werkdagen. Nieuwjaarscadeau dus maar elders gekocht.

teleurstellend

Op zondag 03/01/2021 had ik bij jullie een boek besteld en is tot op heden nog steeds niet geleverd. Nochtans maken jullie melding dat als er op een weekdag besteld wordt deze de dag nadien geleverd wordt. Bij een vraag omtrent van mijn bestelling midden vorige week kreeg ik te lezen dat het niet mogelijk was om binnen 48hr een afdoend antwoordt te geven, wat helemaal niet commercieel overkomt.

Komen levertijd niet na!

Gisteren 3 boeken besteld, gingen vandaag geleverd worden, voor 20u besteld de volgende werkdag geleverd, niet dus. En als het excuus is dat het heel druk is en dat jullie en B Post je uiterste best doen haal die zin dan weg. En B Post is nog aan het wachten op de bestelling, is nog bij jullie.

Suuuuuuper

Super tevreden van alles

Per ongeluk bestelde e-book niet te retourneren

Ik bestelde per ongeluk een e-book. Tot 2 maal toe heb ik gemaild met de vraag deze te annuleren, zonder reactie. Deze morgen belde ik de klantendienst. Ik kreeg te horen dat e-books niet geretourneerd kunnen worden en dat ik de voorwaarden had aanvaard. Ja, dat weten we dan ook weer. We spreken hier over 10 euro maar, geen probleem, principieel bestel ik hier geen enkel boek meer.

Slechte klantendienst

Door een probleem. Bij Bpost heb ik nog altijd geen pakket ontvangen , besteld op 27/12 n'a mail gestuurd te hebben naar klantendienst ivm heropsturen pakket n'a 8 dagen nog geen tegenbericht. In het verleden wel al alles goed geleverd gehad maar nu niks, voor meer dan 80 euro besteld en hoor niks meer. Zal wss de laatste keer zijn dat ik bestel

Voldoet volledig aan mijn verwachtingen

Levertijd wordt gerespecteerd ook in tijden van corona. De boeken zijn goed verzorgd geleverd. Er is een groot aanbod

duidelijke site, vlot bestellen

eenvoudig bestellen, vlotte communicatie

Eerst slechte service, daarna nog goed gekomen

Meer dan een maand na bestelling, het boek nog steeds niet ontvangen. Servicedienst telefonisch niet bereikbaar en ook via contactformulier geen enkele reactie! Blijkbaar overbelast. Laatste keer dat ik op Bookspot iets bestel. Jammer. Na mijn review kreeg ik eindelijk reactie. Het boek werd voor de tweede keer verzonden en was de dag nadien bij ons thuis. In orde dus!

Snelle levering TOP!!!

Snelle levering. Inhoud mooi beschermd...

Als je iets besteld word je goed op de hoogte gehouden van die bestelling en alles komt goed toe

Goede levering

Ik heb reeds al 2 bestellingen geplaatst en ze zijn beiden tijdig geleverd. Zeer tevreden.

Mooie promoties maar een besteld artikel was niet meer in voorraad

Goede website, merkwaardig was er een DVD niet meer in stock alhoewel ik het kon aankopen. Is twee dagen later aangekomen. Verpakking is leuk en stevig. Jammer dat jullie bij een bestelling hoger dan €20 geen gratis verzendkosten aanbieden zoals bv bol.com. Ik dit geval gaf ik jullie wel een 10.

Goede service en duidelijke site

Perfekt!

Snelle levering,goede prijs.

Uitstekende ervaring !

Een zeer vlugge en efficiente dienstverlening en levering !

Goe bezig

Goede webshop Snelle levering Goede prijzen

mooi aanbod en puike opvolging

Meermaals kocht ik een bod en telkenmale was ik uiterst tevreden wat betreft de opvolging van de bestelling, levering en het product zelf - in mijn geval altijd boeken-.

snelle afhandeling

vandaag besteld en de volgende dag geleverd.

Nooit meer

Pas nadat je betaald hebt krijg je in het overzicht te zien dat de LP's tijdelijk niet leverbaar zijn. Als ik dat had geweten had ik ze elders besteld. Goederen te koop aanbieden die niet in stock zijn is bedrieglijk. Uiteraard wordt er niet op mails geantwoord. Zeer onprofessioneel. Graag mijn geld terug. Nooit meer Bookspot.be voor mij.

Tip top in orde

Snelle service en vriendelijke, behulpzame mensen bij de klantenservice.

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.