Netjes verpakt, boeken zijn onbeschadigd geleverd.

"Vóór 20u bestellen, 's anderendaags leveren" wordt beter niet op de site vermeld. Ik bestelde in de voormiddag, 's anderendaags...niets, de daaropvolgende dag wel de bestelling ontvangen. Ok, coronatijden enzo, veel bestellingen enzo maar haal het toch maar weg die zin om geen ontgoochelingen te creëren.

Vlotte afhandeling van mijn bestelling

Mijn bestelling wordt goed opgevolgd. De bestelling bestond uit 3 artikelen die apart worden verstuurd, maar wordt per mail goed op de hoogte gesteld van wanneer zal worden geleverd.

Mooi aanbod en vlotte levering van bestelde goederen.

Heel vriendlijk aan telf

Super goede deinstverlening

Perfect en vlot

Zondagavond besteld en vrijdagmorgen in de brieven bus wat wilt een mens nog meer

Excellent

Groot aanbod, handige website, mooie prijzen, snelle en goede verzending ...

Geen zin, maar 1 woord: Geweldig!

GEWELDIG!

Vlotte levering

Mooi materiaal

Nog afwachten zeker

Heb mijn bestelling nog niet ontvangen dus reactie =?

te lang wachten op mijn bestelling

Ik heb op 14/12/2020 een gezelschapsspel online aangekocht en vandaag op 28/12/2020 nog steeds het spel niet ontvangen . Het was besteld om aan de kinderen cadeau te geven tijdens het kerstfeest om het ondanks coronatijden toch nog gezellig te maken . Ik heb via contactformulier de vraag gesteld of ik nog lang op mijn pakketje moest wachten maar geen antwoord gekregen . Ik heb begrip voor de drukke periode tijdens de feestdagen maar had toch graag een antwoord op mijn vraag gekregen . Met vriendelijke groeten Neyrinck Sabrina

Na telefonisch contact , zeer vriendelijk uit het vorige bestelling: correct

Vlotte en heel verzorgde levering

Heel positief

Prima uitgebreide keuze en snelle service

Ok

Goedkoop en snel

Alles verliep soepel en zonder problemen. Zonder verzendingskost, was het besteld boek goedkoper dan elders. Aangenaam verrast dat het boek in minder dan 24 uren al in mijn brievenbus zat.

Altijd een correcte levering

Book.be werk snel en informeert correct. Wel kleine kanttekening: als er verschillende items besteld worden met een verschillende - vooraf gekende - levertermijn dan zou je moeten kunnen aanvinken dat de bestelling (eventueel later) maar wel volledig mag geleverd worden. Dat spaart kosten (voor Boek.be) en vraagt minder transport (milieu). Mochten de levermomenten erg ver uit mekaar liggen dan tja ... waar ligt de grens.

Bookspot is ok maar levering niet.

Over de kwaliteit en de service van Bookspot zelf heb ik geen opmerkingen. Ik ben al lid van de vroegere Boekenclub en later NBC en nu Bookspot sedert 1972 dus ..... Maar over de levering ben ik niet echt tevreden. Het pakje werd op de dag geleverd zoals aangekondigd via BPost en daar wringt het schoentje. Er werd niet aangebeld (we waren thuis) en ze hebben het pakje dan maar in de brievenbus gepropt zodat het voor meer dan de helft uitstak dus.... regen....., neem mij aub mee..... Daar kan misschien iets aan verholpen worden.

Heb niets ontvangen

Heb gewacht op 24 december van 9u48 tot 17 uur zoals in bericht stond van de aflevering. Wel bericht gekregen afgeleverd gebeld naar post moest mail naar bookspot sturen dat ik ook gedaan heb. Geen levering geen beoordeling.

Bookspot komt zijn engagement na!

de bestelde titels werden zeer tijdig geleverd! en bij nalevering, zeer goede communicatie hierover! Top! misschien toch een tip : de website is absoluut niet overzichtelijk. te weinig keuzemogelijkheden eens een bepaalde selectie in bvb soort boeken werd gemaakt. Omdat ik reeds titels van mijn keuze kende, vond ik ze terug op de website. ik zit dan ook nog een beetje op mijn honger om boeken te zien die ik niet ken, maar toch mijn interesse aanscherpt. Dat is jammer.

ideaal

altijd gevonden wat ik nodig hd

Zeer goed.

Artikels heel rap ontvangen, super kwaliteit, goed ingepakt.

Vlotte bestelling & levering

Ruim Aanbod - Vlotte bestelling - telkens snelle levering

heel grote keus van alles

altijd rap geleverd

Ik heb de laatste drie wekdn vier boeken besteld. Het eerste boek ontving ik na een paar dagen. Ik wacht nog steeds op het andere boek. Ik vind dat als een biek niet in voorraad is dat de klant hiervan op de hoogte zou gebracht moeten worden. Vorige week bestelde ik twee boeken en er is er ook maar een geleverd. Waarschijnlijk hetzelfde probleem maar geen notificatie ervan. Ik vind dit poor customer service.

Heb pakje nog steeds niet ontvangen dus te laat

Probeer track en tracé lukt niet. Wanner komt mijn pakje. Heb mail gestuurd geen bericht terug ben dus totaal niet tevreden

Ontevreden

Twee maal de zelfde verkeerde boek verstuurd. Ik wacht steeds op het bestelde boekje... 6 weken lang.

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.