Correct geleverd

Goede ervaring

super

Goedkoper dan in de boekhandel

Top service!

Handige site, scherpe prijzen en steeds een razendsnelle levering.

Zeer positieve ervaring.

Communicatie was uitstekend - ook nalevering werd goed gecommuniceerd. Prima en stevige verpakking ook.

Dat de service minder wordt en ik er aan denk om te stoppen .

Besteld 7/12/20 en we zijn 7dagen verder en nog niets ontvangen. De track en trace bekeken en vastgesteld dat het pakje nog wordt klaargemaakt door bookspot . Wat is er misgelopen en nu vragen mijn score wat denk je nu zelf .

Vriendelijke en vlugge bediening.

Gemakkelijk te bereiken.( telefonisch). Veel keuze aan boeken en vlugge service. Vriendelijk personeel en zeer hulpvaardig. Aan te raden!

Toffe boekenclub. Altijd wel een boek naar ieders smaak.

Wanneer ik een boek niet kan vinden kan ik altijd terecht bij Bookspot. Vriendelijk telefonische bediening en vlotte afhandeling. Spoedige ontvangst.

Correct en goede prijs

Gemakkelijke website, Correcte levering Als lid steeds goede voorwaarden

verwarrend

2 boeken werden op een verschillend uur op dezelfde dag op een verschillende locatie geleverd: een beetje verwarrend

Stipt

Vlotte en correcte levering. Veilig verpakt.

Al om en bij de 40 jaar een tevreden klant,

Ruime keuze, snelle levering. Soms mooie kortingen.

uitstekend

zeer netjes bezorgd, en vlug

Al jaren een tevreden klant

In al die jaren nog geen enkele onaangename verassing gehad. Daarom wil bookspot.be zeker aanbevelen.

Correcte en stipte levering.

Ik ben heel tevreden over de levering.

Tevreden

Ik moest mijn bestelling van het vierde kwartaal nog doen. Omdat ik eigenlijk geen échte lezer ben, bestel ik meestal een dvd of cd. Maandagavond, 14/12/2020, heel laat heb ik de dvd “Death in Paradise” besteld. Ik kreeg direct de mail, dat men met mijn bestelling bezig was en dat de levering zou gebeuren door B-Post. Bij de dvd stond “vandaag besteld, morgen geleverd”. En inderdaad, dinsdagavond om 18:21 uur krijg ik plots een mail, dat mijn pakketje in de brievenbus zat. Met de drukte deze dagen kan je dan niet anders dan tevreden zijn : binnen de 24 uur in mijn bus ! Proficiat.

Goed, correct

Correcte opvolging en goede communicatie, geen te grote wachttijden... 2 dagen

Altijd zeer snelle service.

perfect

alles is perfect gedaan, de verpakking, de levering, alles

ok

Ganse bestelling en levering verliep vlot, helemaal volgens afspraak

Belangrijk dat afspraken nagekomen worden

Vlotte afhandeling

Zeer tevreden, vandaag kopen morgen of overmorgen in de bus.

Zeer tevreden over de prijs,snelheid en kwaliteit vd producten

Alles wat ik besteld heb,ontvangen op tijd,alles klopt en de medewerkers(als ik eens bel)zijn zeer vriendelijk!

Beetje teleurgesteld

Ik ben al bijna 20 jaar lid bij jullie en ineens moet je voor dvd’s leveringskosten betalen. Ik heb gebeld met de klantenservice en daar ze zag dat dit klopte aan de hand van mijn bestellingen heeft ze dit in mindering gebracht maar wat met volgende keer?

Fijn om hier te bestellen

Een heel correcte beschrijving van het artikel. Snelle bevestiging van je bestelling en hierdoor een gemakkelijke opvolging van de levering. Ook een heel goede prijs speelt een rol.

Heel correct en snel. Heel veel keuze

Heel efficient, vlug en correct!

Noordereinde 56

1243JJ 's-graveland

Over Bookspot.be

BookSpot is de grootste online boekwinkel van België. We zijn de plek voor boeken. Naast heel veel boeken, in alle mogelijke categorieën, hebben we een fantastische collectie eBooks, films, puzzels, cd’s, speelgoed en games. We maken lezen voor iedereen leuk. En betaalbaar. BookSpot de enige boekwinkel waar je op veel boeken wél korting krijgt. En op de rest natuurlijk ook.